Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Net olarak karşilaştim bir sorun

wolcano

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar bişi sormak istiyorum bişi dikatimi cekti nebula scriptleri icinde yer alan fix.scp On=@login src.events=fix Yaptimizda Stafflar .tele komunu kulandiginda Spell Sözleri Cikiyor Fakat Sphere.ini icinde wopstaff=0 wopplayers=0 oldu halede yinede stafflar üstünde Spell Sözleri Cİkiyor bu hatanin nerden kaynaklandini tam olarak bulamadik Fikri olan varmi Acaba Yardim edebilirmi.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Xcrack
arkadaşima tşk ederim.

Arkadaşlar Bu mscomctl.ocx dosyasi nerden bulabilirim bazi sphere ile ilgili dosyalari caliştirmiyor mesela örnek veriyim Sphere.ini editlicem Sphere editör calişmiyor Sonra Sphere r3rc4 Calişmiyor Bu sorunu nasil giderebilirim acaba.?[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

saol googde aratirdim ama cikmamişti demek benim makinada problem var.

Arkaşlar pikatel combo modem Adsl 256 ben bun modem dişari acicam ama nasil acicam bilmiyorum aradim diğer konulara baktim port acmaya baktim ama beceremedim Bilen bir arkadaş varmi sphereyi dişariya acmak istiyorum da.!!![signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...