Chastor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Merhaba daha çok sprite çizmek için arayüzü güzel bir program arıyorum. Şu anda manga studio kullanıyorum fena bir program değil.Önerebileceğiniz kullanımı rahat başka hangi programlar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 paint shop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 pcnet 2003 cd sinde vardı paint shop pro. photoshop sanıyodum bok gibi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bedava, lightweight falan olsun diyorsan Paint Tool SAI olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 edu mailin varsa autodesk sitesinde baya mail var yoksada ben yardımcı olurum fazladan bi kaç mailim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 pixel art kıvamında seyler ciziyosan manga studio sai falan cile olur, photshopta ciziver işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Pixel art için Graphics Gale çok kullanışlı. O iş için hazırlanmış zaten, ps kalabalığından uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ps mi kalabalık? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Pixel art için kalabalık, mevcut toollardan kaç tanesini kullanıyorsun o sırada? Gale bu iş için daha iyi o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 photoshopta mı mevcut toollardan kaç tanesini kullanıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 evet, PIXELART YAPARKEN kaç tanesini kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 pixelarttan banane abi. sen başta ps kalabalık diye laf ediyosun. başta söylesen şuna göre desen bişey demem. gerçi şimdi okudum öyle demeye çalışmışsın. tamam göt oldum bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar