ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 http://store.steampowered.com/app/341000/ Game Dev Tycoon'dan daha detaylı. Ofisi falan da tasarlıyorsun galiba. Var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Ofis neden gökyüzünde uçuyor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 daha detayli mi bilmiyorum da genreler sunlar bunlar cok da bir ise yaramiyor..erken erisim diyedir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 bilgisayar oyunu tasarlayan bir şirketi tasarladığın bir oyun bana çok üzücü geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 indiriyorum ben, bahalım nasıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 keyifliymiş. 2 saat başında durdum taki yıl sonu içeri girene kadar. çeşitlendirmişler işte farklı odalar kuruyorsun her iş için ona göre adam alıyorsun vs. kendin üretebiliyosun diskleri, marketing yapıyosun vs sürekli dekore etme olayı binayı. güzelmiş, beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 şuan kötü baya. tıkanıyorsun 5 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Oyun iyi yaa, ilk iflasımı yaşadım bildiğin baya temkinli gitmek gerekiyor. Patır patır herseye abanınca patlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 5 saat oynadim ben de tikaniyosun herseyi yapinca tabi easy secenekte oldu bunlar. rakip firmalari alma olayi da var. en son 12 milyar dolarim vardi bi mmo yapiyosun zaten deli para (300-800m dollar) geliyor. cesitli mekanikler eklemeleri lazim gametimein uzamasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 easy oynamadım hiç, 15m falan oldu mmo yaptım mmo çıkmadı oyun assfd anlamadım. server odası 0/1m di hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 benim ofisin yarisi server odasiydi. 10 kusur milyon kullanici aylik para veriyo 10 dollar cok temiz para geliyor. tabi ilk yaptiklarim pek tutmadi daha sonra elemanlari artirinca herseyi arastirinca, oyun bitiyor zaten content kalmiyo yapacak. 15 kusur developer vardi gene de bir oyun yapmalari tum researchlerin oldugu bir motorla bir sene suruyor. destek ekibi falan 5 kisiydi onlar da surekli game fair yapiyodu iste fanlar artiyor 8 milyon falan da fan vardi. marketing departmanini islevsel bulmadim, ha kendiniz dagitiyosaniz oyunu herhalde etkisi olur ama publisler ile calisan biri icin gereksiz geldi. ama oyunda su an kitli olan icerikler var grafik studyosu vs onlar da acilacaktir. iste cesitlendirseler biraz daha bayagi basarili olur, telefondaki game dev oyunundan sonra en keyiflisi bu oyun olmus bence. oyun turleri de az su an ayrica publisherlar da arttirilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar