Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mad Games Tycoon

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

keyifliymiş. 2 saat başında durdum taki yıl sonu içeri girene kadar. çeşitlendirmişler işte farklı odalar kuruyorsun her iş için ona göre adam alıyorsun vs. kendin üretebiliyosun diskleri, marketing yapıyosun vs sürekli dekore etme olayı binayı. güzelmiş, beklenir.
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat oynadim ben de tikaniyosun herseyi yapinca tabi easy secenekte oldu bunlar. rakip firmalari alma olayi da var. en son 12 milyar dolarim vardi bi mmo yapiyosun zaten deli para (300-800m dollar) geliyor.

cesitli mekanikler eklemeleri lazim gametimein uzamasi icin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim ofisin yarisi server odasiydi. 10 kusur milyon kullanici aylik para veriyo 10 dollar cok temiz para geliyor. tabi ilk yaptiklarim pek tutmadi daha sonra elemanlari artirinca herseyi arastirinca, oyun bitiyor zaten content kalmiyo yapacak. 15 kusur developer vardi gene de bir oyun yapmalari tum researchlerin oldugu bir motorla bir sene suruyor. destek ekibi falan 5 kisiydi onlar da surekli game fair yapiyodu iste fanlar artiyor 8 milyon falan da fan vardi. marketing departmanini islevsel bulmadim, ha kendiniz dagitiyosaniz oyunu herhalde etkisi olur ama publisler ile calisan biri icin gereksiz geldi. ama oyunda su an kitli olan icerikler var grafik studyosu vs onlar da acilacaktir. iste cesitlendirseler biraz daha bayagi basarili olur, telefondaki game dev oyunundan sonra en keyiflisi bu oyun olmus bence.

oyun turleri de az su an ayrica publisherlar da arttirilmali.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...