Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bundan 5 sene önce bir oyun almıştık bilgisayarcıdan.Ama oyun yarımdı tam bitmemişti.Hani mouse ile tıklayarak oynanan bir oyundu.Monkey island tarzı yani.Ama korku gerilim türü. Adını unuttuk oyun şöyleydi; Asıl konu otelde geçiyordu.Adam evdeyken bir telefon geliyor ve otele doğru gidiyor.otelde garip olaylar oluyor.otel bomboş kimse yok hatta avizeden ve tablolarda garip şeyler wardı.Polisler bir kapıyı mühürlemişlerdi arkasından cinayet sesleri gelip kapıdanda kanlar akıyordu. Bilen warmı böyle birşey.Acil lasım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Jack London mıydı Jackli bişey sanırım o. Jagged Alliance mıydı JA lı bişey o.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yuh ya jagged alliance olurmu[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dediklerine baktım ama bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bide Dracula: Resurection Dracula:The Last Sanctuary Bunları nerden indirebilirim. Ama ilk dedim oyunu hala bulamadım adını.Geberios burdaaa....[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 silent hill olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 mouse tık =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Alone in the dark?[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 monkey island gibi diyor[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 jack in the box olabilirmi?[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Jack Orlando?[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 aklıma oynamadığım ve hiç bilmediğim halde grim fandango geldi niyeyse..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 grim fandango değil, Mause lu oynanışı yoktu onun. Bu arada gerçek bir klasikti. Bulanlara oynamalarını şiddetle tavsiye ediyorum.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ne oyunmuş ya... Zamanında cdside yarımdı oyun bitmemişti.1.5saat oynadık okadar.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 jack orlando'[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 jack orlando ya baktım o değil. Grafik benimkinde daha gerçekçi.Oynanış moonkey islandın aynısı.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 jack orlando nun tam çözümüne bakmıştım senin anlattığına benzer birşeyler yazıyor başında.hmm bi de gabriel knight 2 : the beast within buna bi bak denemekten zarar gelmez :D[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 jack the ripper üstelik gazetecisin oyunda ehueh ben gazete binasından çıkamadığım için başladıoüım gibi bitirmişytim :) elimde var yani duruyorm öyle oyun[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 jack orlando orjinal kopyasını almıştım bir fuardan çizimelr çizgifilm tarzı ve öyle bir hikayesi yok arcane. Kötü kayıt aldığımdan bir yerde batırmıştım , öldürülüyordum. Tabi bendekinde jack orlando nun üstüne cinayet yıkılıyor filan, incelemesiz bayağı kastım ama olmadı.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 jack the ripper[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 saol babacum bi bakim indirim ozmn.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Jack The Ripper değil.Benim dediğim oyun eski 98 falandır çok çok. ayrıca monkey island tarzı korku gerilim birşey.Hatırladım kadarıyla adam karısını ve kızını arıyor.Ve otelde geçiyordu.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bende halen taş gibi Dig duruyor elbet bir gün oyunu bitirecem[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 jack the ripper tam adventure değildi diye hatırlıyorum said: As our game begins, we find Jack unconscious and lying next to a dead man. As Jack begins to wake up with a throbbing headache he hears a woman yelling and the police siren.bla bla böyle yazıyor da şimdi daha dikkatli okudum, oyun ev değil sokakta başlıyormuş[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar