Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun araştırması.Tarzı Adventure.

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

Bundan 5 sene önce bir oyun almıştık bilgisayarcıdan.Ama oyun yarımdı tam bitmemişti.Hani mouse ile tıklayarak oynanan bir oyundu.Monkey island tarzı yani.Ama korku gerilim türü.
Adını unuttuk oyun şöyleydi;

Asıl konu otelde geçiyordu.Adam evdeyken bir telefon geliyor ve otele doğru gidiyor.otelde garip olaylar oluyor.otel bomboş kimse yok hatta avizeden ve tablolarda garip şeyler wardı.Polisler bir kapıyı mühürlemişlerdi arkasından cinayet sesleri gelip kapıdanda kanlar akıyordu.

Bilen warmı böyle birşey.Acil lasım
teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

jack in the box olabilirmi?[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı.
Sosyal ağlarda paylaş

grim fandango değil, Mause lu oynanışı yoktu onun. Bu arada gerçek bir klasikti. Bulanlara oynamalarını şiddetle tavsiye ediyorum.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

jack the ripper

üstelik gazetecisin oyunda ehueh ben gazete binasından çıkamadığım için başladıoüım gibi bitirmişytim :)
elimde var yani duruyorm öyle oyun[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

jack orlando orjinal kopyasını almıştım bir fuardan çizimelr çizgifilm tarzı ve öyle bir hikayesi yok arcane.

Kötü kayıt aldığımdan bir yerde batırmıştım , öldürülüyordum.

Tabi bendekinde jack orlando nun üstüne cinayet yıkılıyor filan, incelemesiz bayağı kastım ama olmadı.[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

Jack The Ripper değil.Benim dediğim oyun eski 98 falandır çok çok.
ayrıca monkey island tarzı korku gerilim birşey.Hatırladım kadarıyla adam karısını ve kızını arıyor.Ve otelde geçiyordu.[signature][hline]Knowledge is power
Power corrupts
Study hard, be evil.
Thraine,Fallen,Loren Numeherui
Numeherui
Sosyal ağlarda paylaş

jack the ripper tam adventure değildi diye hatırlıyorum

said:
As our game begins, we find Jack unconscious and lying next to a dead man. As Jack begins to wake up with a throbbing headache he hears a woman yelling and the police siren.
bla bla böyle yazıyor da şimdi daha dikkatli okudum, oyun ev değil sokakta başlıyormuş[signature][hline]FF
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...