Eternal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Tamam gelen mail cevabını buraya yazarsan iyi olur[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben pek acık yazamamıs olabılırım yanı adamlar anlamayıp tam derdımı cevapda yazmayabılırler o yuzden sızde sansınızı denersenız ıyı oılur cunku su ısı bır an once acıklıga kavusturmalıyız herkez gonul rahatlıgıyla prorderını versın bırde ben genelde pek forumlarda takılmam bır msg atarsınız baska gun cevap gelır ama bu forum gercekten harıka ıslıyo herseyı paylasıyoruz boyle oldugu surece kımse magdur olmaz[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cdromshop ile karşılaştırmayın ordan 30 dolar veriyosunuz sadece kargoya, sendit de 1.5 sterline yolluyor, dediğim gibi bana 3-10 gün arasında geldi hep, 3 haftada da gelse ölmem ama illa ki oyun çıktıktan sonra birkaç gün içinde kesin isteriz, wow ile doğduk diyosanız başka bir siteden hızlı shipping metodu olan bir yerden alın derim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cdromshop wowun eu versiyonunumu satıyor ve turkiyeye yolluyormu[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 eh şimdi söle bir durum var o zaman bi hesap edelim. 18 subatta release diyo bu adamlar. Server 25 inde acılıcak.Buda 8 gün eder. 3-10 gün içinde gelir diyosan blackrose hep bir kayıp olmaz.Hatta hiç olmaz.Peki PTT takılma durumu nedir ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: _Eru_, 19 Ocak 2005 02:32 tarihinde demiş ki: cdromshop wowun eu versiyonunumu satıyor ve turkiyeye yolluyormu cdromshop eu versiyonu yollamaz pttde takılmaz niye takılsın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Ocak 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Eğer normal posta yolu ile gelecekse, ptt tarafından gelicek yani postacınız getircek bazen kutu büyük gelirse postaneye bırakıyor size bir yazı bırakılıyor almaznız için eğer evde yoksanız kapıya koyarTabi bu tür sorunlar olucak diye birşey yok sadece olasılıkları söyledim.Avrupadan geldiğine göre normal varış süresi 7-10 gündür yani aldığım dvdler genelde öyle geldi.Ama DHL, UPS gibi aracı firmalar varsa sorun olmaz.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyAvenger Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Peki sendit.com a satılan wow Eu server ları içinmi ? Yoksa her iki server içinde satılıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sadece eu serverlar ıcın[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya genelde gunruge elektronık seylerı taktırıyorlar ablam telefon gondermıstı mseela onu taktırmıslardı :) bıde aynen soyle dıalog gecmıs annem almaya gıttıgınde nekadar dır lem bu dıye konusuyorlarmıs ona gore kafadan bısye soyleısler sanırım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 dvd ve cdler takılmıyo (ggenlde)sebebi aslında turkıyeye gelen herseyın gumruge takılması lazım fakat gumruge konteynerler gelıyo o anda tamamen gumruk memurunun psıkolıjısıne baglı(elektronik ve pahalı seyler ıcın)ucz cd,dvd,oyun gibi seyler %99 sorunsuz gecıyo[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya ben bişi sorcam bu wow paketleri cd halinde mi geliyor dvd mi?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 senditde cdrom diyor[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 iyi birde etraftan dvd rom aramayalım..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 dvd olarak satan bır yer bulursan haber verirmisin[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bende cd rom olduğu için dvd rom satan bir yer aramadım ama görürsem bir yerde söylerim yada bilen biri çıkar zaten. edit: yada olmadı dvd writer olan bir yerde dvd ye çektirirsin istersen.bende cdnin bozulma ihtimaline karşı direk çoğaltıcam cd mi.. [signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night [Bu mesaj Liebe tarafından 19 Ocak 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 az once senditden msj geldi Thanks for your e-mail. No problem! Thanks for getting in touch with us. "World of Warcraft" (PC) Game Catalogue Number: WWARCRFTPC Distributor: Vivendi To have the game sent as normal First Class Airmail. Please see the costs below: Item Total 23.99 UK Pounds Postage 1.50 UK Pounds Basket Total 25.49 UK Pounds (Approx. value in Turkish Lira: 63956895) Once shipped, most First Class Airmail parcels arrive in Turkey within 7 - 14 working days of shipping. Depending on your local Postal Service and Customs Department. To have the game shipped by DHL Courier. The extra DHL Shipping costs for this order would be approx: DHL Worldwide Parcel Express. Shipping Time: 1-3 days. Cost: 51.75 UK Pounds 51.75 United Kingdom Pounds = 130,842,960.92 Turkish Liras If you are happy to proceed with the order via DHL. Please leave your item in the shopping basket but, DO NOT proceed through the checkout stage. Please e-mail me and I will complete the order for you and mark it to be shipped via DHL Courier. In the meantime, if you need any further help or information, please get back to me. Take care! Kind regards Paul. -- Paul Aiyedun, Care Team www.sendit.com - entertainment to your door[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Evet, ben de DVD istiyorum mesela CD istemiyorum, onu da seçme şans ıolsa güzel. Gerçi Collector's Edition bulacam işalah, onda hem CD hem DVD var. Ve üstteki mailden görüyoruz ki, 3 günde getirecek şirket için 30 euro az bile. Ben spiele-ab den veriyorum collector's editionımı, hadi hayırlısı[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 peki bu 51 pound dediği nedir arkadaşım ? 130 ytl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yani diyorki eline hızlı gecmesını istersen dhl ile 1-3 gun arası getirtiriz ama fiyat bu olur fiyat epeyce artıyor :D 65 m nerde 130m nerde hehe[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 evet toplam okadara gelıyor eger hızlı ve garantı ıstıyorsan ama orda bır yanlıslık var gıbı okadar pahalı olmaması lazım ben amazondanda dhleyle gerıtıyorum 30-40 milyon fark edıyor en fazla burda bıraz fazla en ıyı normal airmail ile istemek pek sorun cıkmaz dıye tahmın edıyom[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya şimdi benim aklım karıstı oyun cıktıktan sonra 3 hafta içindemi gelicek yoksa pre orderı verdikten sonra 3 hafta içindemi gelcek?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night [Bu mesaj Liebe tarafından 19 Ocak 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yuh ya :) nası iş yapıyor adamlar.. zaten 11 şubatta çıkıyor.. e biz şimdi 130 YTL vermezsek süre ne olacak? onu belirtse bari 1 - 2 hafta falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben adamlara dun msj attım ptt sakat bunun hızlı ve guvenılırı yokmu dıye hemen cevap geldı 60 milyona kıyıp hızlı ve garanti isteyebılırsınız ama bayaa kazık gelıyo (normal sure7-14 gun) arası dhl ıstemezsenız mesajın basında belirtiyo normal ailmail diye[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN [Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yazıyor orda ya normal havayolu ile 7ila 14 iş günü içersinde tr ulaşır diyorlar ha ama burda burdan zamanında birşeyler alan arkadaşlar bana 7 günde filan geldi diyorlar bu biraz şansa bağlı belkı ilk hafta gelir belki 20 gün sonra kim bilebilir.oyun ingilterede 25 şubatta satışa cıkıcakmıs ing yaşıyan bir arkadaş söledi ne kadar doğru bilemem bakalım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar