Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit 18 subat diyor Weblebi 11 subat

_Eru_

Öne çıkan mesajlar

ben pek acık yazamamıs olabılırım yanı adamlar anlamayıp tam derdımı cevapda yazmayabılırler o yuzden sızde sansınızı denersenız ıyı oılur cunku su ısı bır an once acıklıga kavusturmalıyız herkez gonul rahatlıgıyla prorderını versın bırde ben genelde pek forumlarda takılmam bır msg atarsınız baska gun cevap gelır ama bu forum gercekten harıka ıslıyo herseyı paylasıyoruz boyle oldugu surece kımse magdur olmaz[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Sosyal ağlarda paylaş

cdromshop ile karşılaştırmayın ordan 30 dolar veriyosunuz sadece kargoya, sendit de 1.5 sterline yolluyor, dediğim gibi bana 3-10 gün arasında geldi hep, 3 haftada da gelse ölmem ama illa ki oyun çıktıktan sonra birkaç gün içinde kesin isteriz, wow ile doğduk diyosanız başka bir siteden hızlı shipping metodu olan bir yerden alın derim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

eh şimdi söle bir durum var o zaman bi hesap edelim.
18 subatta release diyo bu adamlar.
Server 25 inde acılıcak.Buda 8 gün eder.
3-10 gün içinde gelir diyosan blackrose hep bir kayıp olmaz.Hatta hiç olmaz.Peki PTT takılma durumu nedir ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Eru_, 19 Ocak 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
cdromshop wowun eu versiyonunumu satıyor
ve turkiyeye yolluyormu

cdromshop eu versiyonu yollamaz
pttde takılmaz niye takılsın[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Ocak 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer normal posta yolu ile gelecekse, ptt tarafından gelicek yani postacınız getircek bazen kutu büyük gelirse postaneye bırakıyor size bir yazı bırakılıyor almaznız için eğer evde yoksanız kapıya koyarTabi bu tür sorunlar olucak diye birşey yok sadece olasılıkları söyledim.Avrupadan geldiğine göre normal varış süresi 7-10 gündür yani aldığım dvdler genelde öyle geldi.Ama DHL, UPS gibi aracı firmalar varsa sorun olmaz.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

ya genelde gunruge elektronık seylerı taktırıyorlar
ablam telefon gondermıstı mseela onu taktırmıslardı :)
bıde aynen soyle dıalog gecmıs annem almaya gıttıgınde nekadar dır lem bu dıye konusuyorlarmıs ona gore kafadan bısye soyleısler sanırım[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

dvd ve cdler takılmıyo (ggenlde)sebebi aslında turkıyeye gelen herseyın gumruge takılması lazım fakat gumruge konteynerler gelıyo o anda tamamen gumruk memurunun psıkolıjısıne baglı(elektronik ve pahalı seyler ıcın)ucz cd,dvd,oyun gibi seyler %99 sorunsuz gecıyo[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Sosyal ağlarda paylaş

bende cd rom olduğu için dvd rom satan bir yer aramadım ama görürsem bir yerde söylerim yada bilen biri çıkar zaten.
edit: yada olmadı dvd writer olan bir yerde dvd ye çektirirsin istersen.bende cdnin bozulma ihtimaline karşı direk çoğaltıcam cd mi..
[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night

[Bu mesaj Liebe tarafından 19 Ocak 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

az once senditden msj geldi
Thanks for your e-mail.

No problem! Thanks for getting in touch with us.

"World of Warcraft" (PC) Game
Catalogue Number: WWARCRFTPC
Distributor: Vivendi

To have the game sent as normal First Class Airmail. Please see the costs below:

Item Total 23.99 UK Pounds
Postage 1.50 UK Pounds
Basket Total 25.49 UK Pounds (Approx. value in Turkish Lira: 63956895)

Once shipped, most First Class Airmail parcels arrive in Turkey within 7 - 14
working days of shipping. Depending on your local Postal Service and Customs
Department.

To have the game shipped by DHL Courier. The extra DHL Shipping costs for this
order would be approx:

DHL Worldwide Parcel Express. Shipping Time: 1-3 days. Cost: 51.75 UK Pounds

51.75 United Kingdom Pounds = 130,842,960.92 Turkish Liras

If you are happy to proceed with the order via DHL. Please leave your item in
the shopping basket but, DO NOT proceed through the checkout stage.

Please e-mail me and I will complete the order for you and mark it to be
shipped via DHL Courier.

In the meantime, if you need any further help or information, please get back
to me.

Take care!
Kind regards
Paul.

--
Paul Aiyedun, Care Team
www.sendit.com - entertainment to your door[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, ben de DVD istiyorum mesela CD istemiyorum, onu da seçme şans ıolsa güzel.
Gerçi Collector's Edition bulacam işalah, onda hem CD hem DVD var.

Ve üstteki mailden görüyoruz ki, 3 günde getirecek şirket için 30 euro az bile.
Ben spiele-ab den veriyorum collector's editionımı, hadi hayırlısı[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

evet toplam okadara gelıyor eger hızlı ve garantı ıstıyorsan ama orda bır yanlıslık var gıbı okadar pahalı olmaması lazım ben amazondanda dhleyle gerıtıyorum 30-40 milyon fark edıyor en fazla burda bıraz fazla en ıyı normal airmail ile istemek pek sorun cıkmaz dıye tahmın edıyom[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi benim aklım karıstı oyun cıktıktan sonra 3 hafta içindemi gelicek yoksa pre orderı verdikten sonra 3 hafta içindemi gelcek?[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night

[Bu mesaj Liebe tarafından 19 Ocak 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben adamlara dun msj attım ptt sakat bunun hızlı ve guvenılırı yokmu dıye hemen cevap geldı 60 milyona kıyıp hızlı ve garanti isteyebılırsınız ama bayaa kazık gelıyo (normal sure7-14 gun) arası dhl ıstemezsenız
mesajın basında belirtiyo normal ailmail diye[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN

[Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj _Eru_ tarafından 19 Ocak 2005 13:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yazıyor orda ya normal havayolu ile 7ila 14 iş günü içersinde tr ulaşır diyorlar ha ama burda burdan zamanında birşeyler alan arkadaşlar bana 7 günde filan geldi diyorlar bu biraz şansa bağlı belkı ilk hafta gelir belki 20 gün sonra kim bilebilir.oyun ingilterede 25 şubatta satışa cıkıcakmıs ing yaşıyan bir arkadaş söledi ne kadar doğru bilemem bakalım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...