Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit 18 subat diyor Weblebi 11 subat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasıl oluyorda sendit 18subatta getırırken weblebı 11 subatta getırıyor oyunu weblebının oyunu gecıktırmesınden korkuyorsak senditde gec getırıyor oyunu benım kafam cok karıstı acıkcası hangısınden preorder vercem bılemıyorum yardımcı olursanız sevınırım
Mesaj tarihi:
Türkiye üzerinde bulunan sayfalar tam bir chaos zaten.
biri 96 tl diyo digeri 92 tl diyo.Burası tam bir pazar oldu.
Bu arada Heryerde o tarih degişiyor.Oyun 25 Subat 2005 de cıkıcak zaten.18 inde cıksa bile yola 21 ine kadar kesin gelir.
Oyunun Release date i degil box ın release date i 11 subat dedikleri.
Bi yerdede 1 subat seklinde gördüm oha dedim.Ve bir olay daha var zaten serverın ilk 1-2 haftası tam oturmaz.Sorunlar patch lar vs vs olur.YAni 3-4 gün geç baslamışsın sorun olmaz.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.

[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Ocak 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hem sendit le weblebi arasında dağ kadar fark var yani 30 ytl ..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
sendit.com en ucuz ver.Blackrose'da kalite kontrol damgasını vurdu.Şaşmayın artık o siteden =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
bir çok kere yazdım. yine yazayım. c/p:

11 şubat tarihi resmi değil.

oyunu pre-order yaptığım yerden ben de bir yazı aldım. resmi dağıtıcı tarafından oyun çıkış tarihinin 11 şubata ertelendiği yazıyordu gelen mail'de. hemen kendimi resmi forumlarda buldum. bunun doğru olup olmadığının sorulduğu bir konu başlığında mavi bir mesajla (blizzard resmi mesajlarıyla) bunun doğru olmadığı belirtildi.

söylenen de şu, resmi site ya da forumlar hariç duyduğunuz hiç bir şeye inanmayınız. o dağıtıcılara öyle bir bilginin de verilmediği söylenmiş. kaynak (almanca)

ama garip bir durum var tabii. her ne kadar resmi olarak doğru olmasa da, bu bilginin doğru olma olasılığı çok da az değil bence. almanya blizzard resmi dağıtıcısı olan edv-buchversand'dan bu mail'i aldım. amazon ve bir çok site de aynı mail'i yollamış. bu kadar dağıtıcıya aynı haber bir yerden geldi demek ki. belki de blizzard inkar etse de tarihi vermiştir. sonuç olarak resmi değil, fazla güvenmeyin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Eee bu biraz reklam gibi olucak ama idare edin bonus ek kartını cıkarabilirsin ennenin yada babanın izni ile tabii.Nasıl diye soruyosan da ennenin yada babanın bonusuna ek kartı olarak çıkıcak tafsiye ederim.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Mesaj tarihi:
bende onları ikna etmeye caslıyıyoruım fakat oyuna bukadar para verilirmi felan diyolar :D parayı biriktiren benim ama bana parayı onlar verince sorun cıkyo :)[signature][hline]:tebrikz:
WoW:Malice Humanrogue
Uo:Nemedia Malice
LAMER
Mesaj tarihi:
acaba bu esen eletronigi yeri nerde gidip elden mi direk dusunuyorum ole yerini byosanız adresi onu yazarmısınz bari oyun cıkınca direk gidip tukkan alyım beni bozuyo kredi kartıyla almak:D[signature][hline]:tebrikz:
WoW:Malice Humanrogue
Uo:Nemedia Malice
LAMER
Mesaj tarihi:
onlar toptan satar diye tahmin ediyorum senditte money order diye bir secenek var tam ne oldugunu anlayamadım havalemı kapıdan odememı ama sen bır onu arastır belkı kapıdan teslım alırken nakıt odeyebılırsın
Mesaj tarihi:
bulldog mesele sırf para olsa ıyı bırde kımbılır nezeman gelecek weblebıye o yuzden sendıtde son asamaya kadar ılerle satın almak ıcın anlarsın ozaman.
cdkey satıldıgınıda zannetmıyorum sahsen ben oyle bırsey gormedım
Mesaj tarihi:
said:
Engin2, 18 Ocak 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
senditten saedece cd keyi gönderiliyo mu gönderiliyosa kaça gönderiliyo bilen var mı(EU için)

O tarz bir olaya giriceklerini zannetmiyorum.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Paket halinde sunuldu
1 Aylık 15.99 $
3 aylık 14.99 $
6 aylık 13.99 $

Gamecard da alabilirsin 29 $ yani 2 ay oda.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
  • Yeni Oluştur...