prondir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 SOn bi kaç gündür bilgisayar1 açt1ktan 1 dakika bile geçmeden mavi yaz1lar1n olduu bi ekran aç1l1o okumaya f1rsat bile olmadan pc kendine res at1o. Bu sorun pc her aç1s1mda 1 kere oluyor. ne yapmal1y1m. ? not:xp kullan1yorum.[signature][hline]Küfür etmeyin a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 mavi ekran sorununu pek anlamadım. screenshot çekip koyman mümkün mü? ne hatası veriyor peki? bunları yazarsan daha açıklayıcı şeyler söyleriz. sorunun sanırım şu: http://forum.paticik.com/view.php?id=72057 bilgisayarında xp'yi güncelle, mümkünse sp2 yükle firewall kur, antivirüs kur, tercihim mcafee eğer wormdan kaynaklı bir sorunsa geçicektir. ayrıca ı yerine 1, ş yerine _ yazma problemi var sende anladığım kadarıyla. google toolbar, searchbar veya benzeri pop-up blockluyan programları tümden sil. font sorunun düzelecektir. hatta spysweeper kur bilgisayarında spy veya adware varsa bulursun. adwareden kaynaklı bir problem de olabilir çünkü sorunun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yard1mlar1n için çok saol. Ayr1ca font sorunumada cevap buldum. :)[signature][hline]Küfür etmeyin a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 XP o sekilde mavi ekranla goctugunde windows kapanmis oluyor coktan, sanmiyorum screenshot almanin mumkun oldugunu, zaten alinsa bile bilgisayar resetlenmeden biryerlere paste etmek mumkun olmaz sanirim :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar