KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 stimpak said: çetintaş, the wire'ı ilk öneren olarak sana bir doz da boardwalk empire yazıyorum. yemekle beraber mümkünse yanına bira açarak her akşam bir bölüm şeklinde izle, pırıl pırıl olacaksın. birkaç öneriyi topladım. tek tek açacağım ilk bölümlerini. 1-2 dakika izleyeceğim. en çok hangisi sararsa ona başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 X company!!!! Kesinlikle izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 soylenmediyse Louie soylendiyse de cok ta fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 soa ve wire sevdiysen shield izle işte kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 hadi ya?! o kadar iddialısın yani?! yarın sabah işleri halledeyim,öğleden sonra çay eşliğinde başlayayım o zaman shield'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Bana da önerseniz ya. Bir sezonda 60 bölüm olmasın. Birde akıcı olsun, ilk bölümden esiri olayım. Uzaylı şeyleri sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 orphan black izleyin sürükleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 The 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Shield'a başladım ama hiç akmıyor ya. Kasacağım,bitireyim bakalım birkaç bölümü. Düzelecek mi? Yalnız eğer başrolde eğer o şişko dazlak varsa hiç sevmedim o karakteri.Orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar