Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 ne kadar cahilsiniz ya internet kullaniyorsunuz ama şunun ne demek oldugunu bile açıp araştırmıyorsunuz hayır yazanlar da var, hala hurafe, yok bilmem zevksizlik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Dworgian said: Balığa limon sıkarım Jack içip viski içtim derim Kahve diye nescafe içiyorum Elitist aggrosu almaya hazırım ıhıhıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 kan kusup jack ictim diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Fistan said: jack içip ayran içtim diyorum ben de seninki saçma olmuş tabii ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Balık yediğin gün yoğurt yenmez. Ama yoğurt yediğin gün balık yenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Peki boyle tutsulenmis balik var, sonra tuzlu marine edilmis balik var pismemis, uzun omurlu. Bunlarla yogurt yersek bisi olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Yoğurt ile balığı 20 yıldır beraber yiyorum daha bişi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 soğan halkasıyla beraber balık yenirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 balık soğan halkasının arasından geçebiliyorsa yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar