Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 [code=php]/* Scripted By Mum_Chamber Ol rayts Risörvd @2005 (ama başı) */ namespace MyScripts.Emulators { public class UoEmulatorleriBolumu { private static Insan ben = Insan.FindInsanByNickname("Mum_Chamber"); public static void Initialize() { foreach( Server s in Türkiye.GetServers() ) { if( s.Admin == AdminType.Newbie || s.HesapTuru == HesapTuru.Parali || s.Sponsor == null ) { Insan insan = s.Admin as Insan; insan.Öl(); s.Hack( new Hacker( "Mum_Chamber" ), HackType.Offensive ); s.DeleteAllAccounts( true ); s.Crash( true ); } } ForumThread UoEmulatorleri = new ForumThread( "http://forum.paticik.com/area.php?id=42" ); do { UoEmulatorleri.ProcessThread(); Thread currentThread = UoEmulatorleri.CurrentThread; if( !Thread.CheckSubjectRelatency( currentThread.GetSubject() ) ) { //konu bölümle uyumsuzsa currentThread.Message += "n bu mesajın da bölümle alakasız olması anormal değil"; } else { //konu bölümle uyumluysa ben.KendiniIntiharEt(); //başkasını değil currentThread.Sap( new AlakasızKonu(), 2 ); //ikinci mesajda konu sapsın } } while( !UoEmulatorleri.EndofThreads ); } } }[/code][signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 19 Ocak 2005 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Euaha işte bu gzl di +1 :D[signature][hline]-:: Nemedia ::- * Web Adres * Nemedia Forumları * Kayıt Ol * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 haha süper s.Sponsor == null buna cok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 LOL! Ama son bölüm çok acımasız, bölüme uyumlu bile olsa kamikaze yapıyorsun. Bırak ciğer mındar kalsın. Harakiri neyine yetmiyor. :)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 s.Admin == AdminType.Newbie Eheehhe admin daha newbie yaaaa :P[signature][hline]-:: Nemedia ::- * Web Adres * Nemedia Forumları * Kayıt Ol * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 admin==>newbie çelişkisi harika...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 currentThread.Sap( new AlakasızKonu(), 2 ); Süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 aaa yeni farkettim..bu ne rezillik hoca insan.Öl(); türkçe karakter kullanmıs :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 rofl:)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: CEDAY, 19 Ocak 2005 11:34 tarihinde demiş ki: aaa yeni farkettim..bu ne rezillik hoca insan.Öl(); türkçe karakter kullanmıs :p eahahaha[signature][hline]-:: Nemedia ::- * Web Adres * Nemedia Forumları * Kayıt Ol * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Burası UO Emülatörleri bölümü , hatırlatırım ...[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 tamam ne guzel adamda bu bolumun bazi gerceklerini kodlamis helal olsun valla...[signature][hline]www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ben burda , ultima ile ilgili birşey göremiyorum . Kendisi de anlamıştır zaten neden öyle dediğimi .[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 xcrack o kod c# ile yazılmış. al sana runuo için çalışma fırsatı ;) ne kadar garip değil mi? uo emulatörleri bölümüne takılan, bol bol gereksiz mesaj atan insanların çoğu şu trajikomik topic'e pek yorum yapamıyor çünkü anlamıyor. asıl ben bu yüzden burasının uo emulatörleri bölümü olduğundan kuşku duyarım... neyse tartışan hala shardlarıın durumunu tartışır zaten. kod paylaşmayın(ne değerli kodlar varmışta haberim yokmuş) ya da scripting sorunlarınıza çözüm aramayın sakın. neyse bırakın siz yukardakileri, mum_chamber yu rulZ! RoXXoR script yeah. güzel +1. bitti.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ciem bey, bu script dosyası çalışmıyor neden bab the k3nk? LoL.. Ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ah uleyn şu C# yi bi öğrensem :)[signature][hline]Beni update edin ! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlazeS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 'Kara mizah' bir film türü gibi adlandırılabilecek çok mantıklıca ve gerçekçi bir şekilde yazıldığını düşündüğüm çok başarılı bir mesaj ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bu arada fikir Ractamainus'a aitti. kendisi java ile yazmıştı, ben bu hale getirdim.. kendisinin yazdığı kod biraz daha agresifti de :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bende diyorum bugün PatiUO'da amma lag oldu, demek sebep buydu. :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 insan.Öl(); bi bu s.Admin == AdminType.Newbie bi de bu bunlara koptum[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Mum_Chamber, 19 Ocak 2005 03:28 tarihinde demiş ki: foreach( Server s in Türkiye.GetServers() ) { if( s.Admin == AdminType.Newbie || s.HesapTuru == HesapTuru.Parali || s.Sponsor == null ) { Insan insan = s.Admin as Insan; insan.Öl(); s.Hack( new Hacker( "Mum_Chamber" ), HackType.Offensive ); s.DeleteAllAccounts( true ); s.Crash( true ); } } Burası yardı ya :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar