fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 kimileri gelmeyi dusunur, kimileri dusunmeyi gelir. gelmeyi dusunenleri bizim sirketin malezya ofisine gonderiyoruz zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Ben bunu bir düşüneyim. Sonra olmadı beraber geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 dublin ve eindhoven süper seçenekler ama yazılımcıysan. bize hitap etmiyor. bize hitap eden seçeneklerde sunsanıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yüksek lisans başvuru bombardımanına başlıcam aralık ayında, 2.dönem kabul eden 8-10 alman üniversitesi ile 3 kadar erasmus-mundus programı var şimdilik radarımda. fransa'ya da bakıyorum 2.dönem öğrenci alma gelenekleri yok adeta heriflerin. bu 2sinden başka yüksek lisansın beleş olduğu ülke yok sanırım. fransızcam vardı, almanya'da ablam yaşıyor yanında takılayım almanya'da okursam öğrenmeye devam eder iş güç kovalarım diye almanca öğrenmeye de başladım şimdi kursa geldim falan. doğru düzgün bir akademik path tutturamazsam çok yabancı dilli ama beceriksiz bir işsiz olup çıkacağım diye korkuyorum. ha bu arada 2.dönem bişekilde bir yere kapak atıp sonra arzuladığım yerlere winter intake için başvurmaya devam etmek ve burs kovalamak gibi de bir fantezim var ama ne kadar sağlıklı bi fantezi bilmiyorum. aralık 21'e kadar göttingen'deyim bu arada, varsa yakınlarda pati, biramı kapıp geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 göt yememe konusuna devam edecek olursam; erasmus/yükseklisans pek de taşınmak değil bence ya. ha amaç yüksek yapıp sonra kalmak ise ayrı, o zaman taşınmak gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 satcaksınız olm herseyı. verceksınız gıtcek. kurtulacaksınız. sonra ver elini bi yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ben de yuksegi bitirdikten sonra gitmek istiyom ya bakalim. step step dusunuyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 esh'le donerci acariz belki, soslu soslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 pascalnouman said: yakın zamanda arkadasim stokholme tasınacak izlenimlerini paylasirim burada ev de bulmuslar mis gibi bostancida adalar manzarali terasli evi birakip kesin göt kadar bi yere mahkum olcaklar :p stockholm sker atar abi bostancıyı, 1. elden soyluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 50k dolaresi phdye mi gömeyip işyeri mi açayım karar veremedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 isyeri ac phd yi napcan bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Yanlız herkes bi avrupa bi amerika peşinde. Japonya falan filan hiçte fena memleket değil her ne kadar uzakdoğu turuyla gidip gezmiş olsam da fena gelmedi bana... Gayet yaşanır çalışılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 yav said: yüksek lisans başvuru bombardımanına başlıcam aralık ayında, 2.dönem kabul eden 8-10 alman üniversitesi ile 3 kadar erasmus-mundus programı var şimdilik radarımda. fransa'ya da bakıyorum 2.dönem öğrenci alma gelenekleri yok adeta heriflerin. bu 2sinden başka yüksek lisansın beleş olduğu ülke yok sanırım. fransızcam vardı, almanya'da ablam yaşıyor yanında takılayım almanya'da okursam öğrenmeye devam eder iş güç kovalarım diye almanca öğrenmeye de başladım şimdi kursa geldim falan. doğru düzgün bir akademik path tutturamazsam çok yabancı dilli ama beceriksiz bir işsiz olup çıkacağım diye korkuyorum. ha bu arada 2.dönem bişekilde bir yere kapak atıp sonra arzuladığım yerlere winter intake için başvurmaya devam etmek ve burs kovalamak gibi de bir fantezim var ama ne kadar sağlıklı bi fantezi bilmiyorum. aralık 21'e kadar göttingen'deyim bu arada, varsa yakınlarda pati, biramı kapıp geleyim. finlandiya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Xaero said: Yanlız herkes bi avrupa bi amerika peşinde. Japonya falan filan hiçte fena memleket değil her ne kadar uzakdoğu turuyla gidip gezmiş olsam da fena gelmedi bana... Gayet yaşanır çalışılır..yaşanır ama calısılmaz.Ha calısmadan nasıl yasanır onu bilemicem zengin olmak lazım onu daha göremedim göremicem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 japonya çalışmak için en leş ülkelerden biri çalışma saati/çıkan output oranın yerlerde olduğu bir ülke hintliler daha verimli japonlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 sabonis said: göt yememe konusuna devam edecek olursam; erasmus/yükseklisans pek de taşınmak değil bence ya. ha amaç yüksek yapıp sonra kalmak ise ayrı, o zaman taşınmak gibi oluyor. Eh, once kapiyi aralamak lazim Erasmus mundus erasmustan farkli bisi bu arada, degisim programi degil birkac farkli sehirden uni ile butunlesik bir yuksek lisans programi, katilanlarin bir kismina da burs veriyolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Japonya da calısmıs iki kişi biliyorum farklı sektorlerde aynı seyleri söylüyorlar.İşe giriş saati var ama cıkıs saati yok resmen.Cok hırslı adamlar, işkolikler olmaz yani bünye kaldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 hırs değil abi onlarınki yani illa hırslıları var tabi aralarında ama garip bi şekilde kültür olmuş o adamın işi olmasa bile bekliyor ofiste, 9dan önce çıkmıyor lan çocuğun var git sev, vakit geçir diyorsun belki patronum bana iş verir diye bekliyor. işkolik olup efektif olsalar hadi neyse, öyle bir durum da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 yav said: sabonis said: göt yememe konusuna devam edecek olursam; erasmus/yükseklisans pek de taşınmak değil bence ya. ha amaç yüksek yapıp sonra kalmak ise ayrı, o zaman taşınmak gibi oluyor. Eh, once kapiyi aralamak lazim Erasmus mundus erasmustan farkli bisi bu arada, degisim programi degil birkac farkli sehirden uni ile butunlesik bir yuksek lisans programi, katilanlarin bir kismina da burs veriyolar falan. Erasmus Mundus bayaa güzel bir program ya. Maalesef ortalama kurtarmadığı için giremiyorum o işe ama gerçekten çok ballı bi iş. Şansını dene derim eğer güveniyorsan GPA'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Valla benim de 2.87 gpa ama yuzsuz bir sekilde basvuracagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 2.87 gayet iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Ekonomi okuyunca eh iste bi ortalama, 3'e kastirdim da yetemedim. Bir ay sonra toefl'a giriyorum bakalim, sans dileyin paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 100 uzerinden 70'i geciyor iste, okul disinda bos kalmadiysan tutturursun =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 TOEFL öyle çok zor bir sınav değil abi. yazılı kısmına biraz çalışırsanız girmeden önce biraz deneme yazmaya falan uğraşırsanız hiçbir sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 toelf'a hazırlanan biri olarak toefl çok zor bir sınav. özellikle benim gibi limitli ingilizceniz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar