Chemical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ya merak ediyorum bu konuyu bir süredir, patideki expat ya da expat olmak isteyen tayfası baya genişledi gibi geliyor, bazı isimleri "bu adam burada" "şu adam şuraya gidiyo" falan diye hatırlıyorum. Rakamlar nedir görelim kim duruyo kim gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 hatta atayım da ufaktan index olsun, 1.5 sene önce hollandaya taşındım tudelft'de okumak için, burada kalmak için elimden gelen ne varsa yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ocak 2012'de yaktim gemileriii, donus yok artik geri, tak etti canimaaa, bu maskeliii balooo... Ehm. Hanimi da aldim Londra'ya yerlestim. Ogrenci vizesiyle geldim, burda ECAA vizesi aldim, hanim da bana dependant oldu, mutlu mesut yasiyoruz. ECAA nedir, nasil alinir diye merak ederseniz kabaca; http://forum.paticik.com/read.php?20,6391505#msg-6392489 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 İş teklifi üzerine Kasım 2014'de İrlanda Dublin'e taşındım. Work permit ile kalıcı oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 pati uyeligimden bile fazladir yurtdisindayim :) Turkiye'ye arabayla gitme planlarimi da gerceklestirirsem gercek bir almanci olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Hollanda'da şirket kurma sürecindeyim. Oturma ve çalışma izni bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 birisi bi america tutosu yapsa ne güzel olur ben de şık yetersizliğinden ötürü 2.yi işaretledim sdfs yüksek için almanyadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 bi turist kızı kandırırsam evlenip ben de gidip yerleşicem yurtdışına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 3. şıkkı işaretledim başvuru yok henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Yurtdışında farklı bişey yok olm, kim kandırıyor sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 bir sürüü ülkeye gittim dogru diyosun aslında, yine de hak hukuk işleyen yerler var türkiyeden fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 akila da millet gelmesin, sag sol Turk dolmasin diye kasiyo. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 sevabına beni de götürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 aquila said: Yurtdışında farklı bişey yok olm, kim kandırıyor sizi. kes lan. geliyoruz yer aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Dolu hacı, goladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ya kesinlikle gitmek istiyorum aslında, ama ya beni yurt dışında kim niye işe alsın diyorum bir yandan. iş deneyimi filan lazım, o yok. ama bedelliye de yaşım yetmedi, şimdi yüksek lisans bitti 1 sene tecil hakkım var onu nasıl değerlendirsem, yurt dışına uğraşsam iş deneyimi olmayan eleman alırlar mı filan diye düşünüp duruyorum. yurt dışında işe nasıl başvurulur onu bile bilmiyorum, araştırırsam da bayağı moralim bozulacak gibi geliyor. doktoraya filan gitsem aynı sorunun kim bana niye burs versin versiyonu geliyor bu sefer. yine aynı problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Denemeden bilemezsin. Sana anlamsiz geliyo diye olmayacak degil. Necisin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ben de başvuru sürecindeym abd'ye phd'ye... 2 ret yedim bile=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 niggaknow said: Hollanda'da şirket kurma sürecindeyim. Oturma ve çalışma izni bekliyorum. ortak alsana beni :D stratejik ortaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ShadowFury said: jeofizik Yabanci bi hatun bul evlen. =) Saka bi yana yurt disinda master'a gidersen -mesela UK-, okul acikken haftada 20 saat, kapaliyken haftada 40 saat calisma iznin oluyor. Vizen okul bittigi gibi bitmedigi icin bir sure calisip o arada bir cozum bulup uygulayabiliyorsun. Haliyle yuksek yapacagin alani ulkede kalabilecegin, marketi olan bir meslek secersen bir sansin var mesela. Bir de alternatif olarak bir onceki sayfada paylastigim link'e bi goz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 İsim geregi rusya,moskova'da yasiyorum 5 sene oldu. Fakat bi omur yasanacak yer degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 finlandiya'ya master diye gelip yolumuzu bulduk, iki sene olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Başvuru için hazırlık yapıyorum, Letonya'ya birkaç ay içinde göç edeceğim umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 niggaknow said: Hollanda'da şirket kurma sürecindeyim. Oturma ve çalışma izni bekliyorum. Hollanda'yı çok araştırmıştım bi ara. Ne iş yapacaksın orda ? Sıkıntı çıktı mı başvurunda ? Edit : Beni yüksek vergiler vazgeçirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar