DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 face'e koydum buraya da koyayim boyle 80'lerden kalma kaliteli ama genis kravatiniz varsa ve takamiyorum diyorsaniz tabii asil amac tailoring xp kasmak yoksa gidip yenisini alsan 3 kurus para dugme dikmek disinda hayatimdaki ilk dikis/kesim deneyimimdi, sonuclar icin spo vermeden baslayayim 1- masaya yatir 2- dikisleri sokuyoruz (ayni ipligi tekrar kullanacagiz o yuzden kesilecek yere kadar acin sadece). ayrica soktugunuz her dikisin nasil atildigina dikkat edin, ayni sekilde atacaksiniz tekrar, cok basit zaten. 3- actiktan sonra astari ufak igne ile kravatin on tarafina zarar vermeden dikiyoruz (dugum falan atmayin 4-5 sefer gecirin resimdeki gibi. maksat astar kravatin ortasindan kaymasin. en son cikaracagiz bir ucundan cekip) sonrasinda kalemle isaretliyoruz. ben 2.75 inclik yapmak istedim kravati (kravatin en genis yerinin uzunlugu takim elbiselerinizin yakasinin en genis yerininkine yakin olmali). kesilecek yerin bitimi kravati bagladiginizda dugum olan yerde kadar olmali (ben en alt ucundan 23 inc aldim bi dahaki sefere 20 inc alicam). en genis yerini nereden kesecekseniz nokta ile isaretleyip, ust tarafta kesimin bitecegi nokta ile birlestirin. 4- en zevkli yeri burasi nedense 5- yeni katlama yerlerini utuluyoruz (kravat ipek oldugu icin gorunecek kismina utu basacaksaniz ki bu isi yaparken basacaksiniz, mutlaka 1 layer pamuk kumas koyun uzerinden utuleyin, ayrica utu sicakligi yine ipek ayarinda olmali (tam sicakligi nette bir yerde yaziyordur ama uzerinde ayari oluyor genelde)). bu kisim en onemli kisim utulemeyi yaparken tek seferde dogru yaparsaniz gerisi cok basit zaten geri toplayip dikmesi var sadece. ayrica ayni yeri 50 kez utuyle gecerseniz ipek kumas bozulacaktir. 6- son ufak dokunuslar - arka kismi soktugunuz yerlerden ayni sekilde tekrar dikip en son on tarafa pamuk uzerinden utu basiyoruz, sonra da kravatin arkasinda, ucunu tutan seyi de dikiyoruz ve bitiyor 7- ve ben hala kravat baglamayi bilmiyorum orasi ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 panpa resimler gözükmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 pek incelmiş gibi durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 80lerden 90lara geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 2,75 inc iste, su anki genel gecer slim kravat. inceltmeden once 3,75 inc idi. hani size bagli istediginiz kadar inceltebilirsiniz degisen bir sey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 veririm terziye 5 liraya yapsın, uğraşamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 nasi slim bu bu slimse bendeki gravatlar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 seninkiler kirivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 adam yapmak isteyene nasıl yapıldığını anlatmış abi tutorial olarak, tatava yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Olm niye kravat takarsınız ki düğün mü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 DoruK said: 2,75 inc iste, su anki genel gecer slim kravat. inceltmeden once 3,75 inc idi. hani size bagli istediginiz kadar inceltebilirsiniz degisen bir sey yok :) yatay çizgili olunca aynı genişlikteymiş gibi duruyor. ama proje güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 guzel bi tuto olmus ve o incelik gayet iyi daha inceleri anca yelekle fln yoksa at pipisinde sessizkelebek gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Adım 2'den sonra kaybettin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar