EvilUrge Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler bu ikisi arasındaki farkı anlatabilir misiniz acaba? yani PvE serverlarında diğer oyuncularla asla savaşamıyor musunuz? eğer savaşabiliyorsanız neden bunların ikisi ayrı ayrı? anlatın bi be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kısaca, PvE - yaratıklarla dövüşme bazlı, diğer karakter ile duel yapabilirsin zannedersem ve Battlegrounds olmalı.. PvP - diğer factiona karşı dövüşme bazlı, duel yine var tabiki ve endgame için Battlegrounds.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 nasıl endgame yaa bu oyun bıtıyomukı[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 PvP serverdında direk savaşabilirsin. Zaten bunda sorun yok. Ama PvE serverında /pvp yazarsan PvP ye açık hale gelirsin ve saldıracağın kişininde /pvp yazması gerekir. Görür görmez saldıramazsın yani :) Tabii eğer karşıtarafın oyuncusu senin tarafının guardına dmg verirse otomaik olarak /pvp yazmış gibi olur ve sen direk saldırabilirsin. Sende ilk saldırıdan sonra /pvp yazmış gibi olursun. /pvp yazdıktan sonra 10 dakika içinde herhangi bir düşmana guarda falan saldırmazsan kendiliğinden kapanır. Manuel olarak kapanamaz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Endgame = Level 60 oldun, bir amacın kalmadı (en azından levelcap yükseltilene kadar) sadece guildine yardımcı oluyorsun, item avcılığı yapıyorsun vs. vs. İşte bu noktada Battlegrounds devreye giriyor, düşmanlara karşı taktiksel, bilinçli ve ödüllü bir savaş...[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 okeyde yanı oyun bıtmıyo dımı savası kazanınca[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bitmiyor :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bide şöle bişi var pve serverda, diyelim hordesun, alliance bölgesine gittin, ordaki alli oyuncuları ve guardları sana saldırabilirler pvp falan yazmana gerek olmadan :) hatta onlar sana ilk olarak saldırmadan sen saldıramazsın sanırım ehe.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yemın edıyorum korktum bu battlegroundlara blizzard karar vercek dımı pekı olmek pahasına lvl1 bır adam battlegrounda gırebılcekmı yoksa bır lvl sınırı olacakmı[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Şu anda Battlegrounds Level 55+ için düşünülüyor ama söylediklerine göre düşük levelli oyuncular içinde olacakmış. (Tabi burda söyledikleri DÜŞÜK, ne kadar olur bilemem..) Benim bildiğim Norak'ın söylediği PvP serverda geçerli, yani enemy territory'de düşmana saldıramamak.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hmm olabilir ama her 2 server şeysinde de vardır belki, çünkü ben pvp serverlarına girmedim hiç stresstestler falan esnasında, sadece normal serverlarda oynadım orda da gördüm o dediğim şeyin örneğini bikaç kez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilUrge Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 saolun arkadaşlar. bana pve serverları daha mantıklı gibi geldi. pvp serverlarında daha çok bi uo havası sezdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 lvl 60 yetmez bence 99a kadar yolu var[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ee patıcıkten genel olarak kımler pvp kımler pve secıcek? ona gore bızde secelım serwerımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 inşallah asr guildi pvp serverini seçmez , ben pve serverini düşünüyorum.olmazsa asr den pve serverini seçenler yine bir araya geliriz.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 asr guildi pvp severini seçti[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ghost- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pvp olduğunda kendi arklarına saldırabilicekmisin peki yani uo gibimi olucak yoksa birazdaha daoc ve ragnarok varimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bildigim kadarı duel olayı dısında kendi factionındakilere saldıramıyosun, yanlıssam bilen arkadaslar duzeltsin lutfen[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 duel olayını bilmem ama karşı taraftaki ırklar istediği zaman sana sende istediğin zaman karşı tarafa saldırabiliyosun[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar