DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Geçen gün ram alıyorum demiştim. onlar geldi. (5 günde, no thx to yurtiçi kargo) neysem taktım ramleri. şöyle bi sorunum var, daha önce de yaşamıştım bunu. ramlerden birini windows ve bios görmüyor. ama cpu-z ile kontrol ettiğimde 8 gb ram görünüyor 4x4 2 slotta da. windows 4 gb diyor. dx diag 8 diyor ayrıca, bios inatla 4 var diyor. slotlardan birinde biraz sıkıntı var tek başına taktığımda o slottayken açılmıyor bilgisayar. aynı sorunu önceki 2x2 ramlerle de yaşıyordum, hatta anakartı garantiye gönderip yenisini almıştım, yine oldu.. nasıl çözücem bunu ben? cpu-z ve dxdiag VS windows ve bios. hangilerine güveneyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 windows 32 bit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Kör olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hayır 64 ultimate. kat.ph den en son güncel sürümü indirdim hatta. (ekstradan hdd de almıştım ramlerle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 4 tane slot varsa, genelde a1-b1-a2-b2 seklinde oluyor. anakartin kitapciginda yazar, hangilerini kullanman gerektigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ayrıyetten bios update ettim. hatta update'den sonra windows 8 (4096 kullanabilir) olarak gösterdi. pc yi yeniden başlattım bios u kontrol etmek için, 4 dedi yine bios. 2 slotum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Anakart nedir ? RAM'ler nedir ? Hangi Windows ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 anakart: https://www.asus.com/tr/Motherboards/P7H55M_LX/ ramler: http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-hyperx-beast-8gb2x4gb-1600mhz-ddr3-performans-ram-khx16c9t3k2-8x/productDetails.aspx?productId=bd304833&categoryId=47 windows: win7 64-bit ultimate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 O anakart 1600 MHz RAM desteklemiyor, 1333'e downclocklayıp bir şansını dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 evet bright'ın dediği gibi 1333/1066 mhz destekliyormuş sadece. keşke ram aldım dediğin başlıkta anakartını da söyleseymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 anladım sıkıntıymış gerçekten. hazır param varken bi de anakart mı alsam acaba ya? CPU: intel i7 870 / Socket 1156 LGA / 2.93 GHZ Ekran kartı: ati radeon hd 5830 ramleri zaten biliyorsunuz. bunlara uygun fiyatı da 200-300 ü geçmeyecek, ileride upgrade imkanı da olan bi anakart önerisi olan var mı? 4 senedir hiç takip etmiyorum donanım geyiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 DaidaFlu said: anladım sıkıntıymış gerçekten. hazır param varken bi de anakart mı alsam acaba ya? CPU: intel i7 870 / Socket 1156 LGA / 2.93 GHZ Ekran kartı: ati radeon hd 5830 ramleri zaten biliyorsunuz. bunlara uygun fiyatı da 200-300 ü geçmeyecek, ileride upgrade imkanı da olan bi anakart önerisi olan var mı? 4 senedir hiç takip etmiyorum donanım geyiğini. 1. nesil anakartla cok ileriye bir is yapamazsin.Socket tipi deisiyo 2-3-4. nesillerin soketi ayni.1lerin ki farkli. https://en.wikipedia.org/wiki/LGA_1156#Supported_processors Sana 1150, 1155 chipsetlilerden lazim.Anakarti degistirdigin zaman islemciyide degistirmek zorunda kalacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 hay allah yaksın ya. bir iki ay erteleriyorum maalesef. ekran kartıyla birlikte yenilenirim tertemiz pc olur hiç yoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 downgrade et kullan fark yok almissin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Tekini tak. 4gb görüyor mu? Eğer 2 görüyorsa Ramleri edğiştirmen gerekebilir. cpu-z sadece ram bilgilerini okuyup gösteriyor, o yüzden modüle ait bilgiyi tam görüyorsun. Ama bence bios hala 2x2 görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 DaidaFlu said: hay allah yaksın ya. bir iki ay erteleriyorum maalesef. ekran kartıyla birlikte yenilenirim tertemiz pc olur hiç yoktan. Basta bizden cevap gelene kadar beklememekte hata ettin acele is boyle olur kardesssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar