BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yada direk maltepede kartalda ev tut banliyöye yakın olsun tren açıldığında gidiş geliş daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 senko said: ev iş yerin arası max 5km olsun dinleme bunları akciğer kanseri istanbulda da oluyorsun merak etme dudullu'da bazı günler nefes almıyorum ben riski azaltmak için. aynen bekarsan sosyal ortama her türlü akarsın haftasonu 5 gününü trafikte harcama çalışmanın iyi bir yanı yok zevk almaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 gebze deyince darıcanın şen çocukları geldi aklıma niyeyse sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 istanbulda yaşa. Gebzeye sadece işe git. 1 saat değil mi abi gebze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 gunde 2 saat yola harcamak budalalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 applev0dka said: kimya bizim depo var gebze, diğer birkaç milyon firmayla beraber asd. her yıl sayıma giderken üzgün oluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 park panorama residence var bizim gebzede. ev için önerebileceğim tek yer orası olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 cunku sizin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kimse iş teklifini kabul etme dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 moriarty said: park panorama residence var bizim gebzede. ev için önerebileceğim tek yer orası olur heralde. gardaş bana bi 1+1 çözek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 senko said: cunku sizin sdf yok abi. oraya bu kadar iyi bi şey yapılmadı daha önce o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ginaly said: moriarty said: park panorama residence var bizim gebzede. ev için önerebileceğim tek yer orası olur heralde. gardaş bana bi 1+1 çözek ya ben sana hep diyorum abi al diye. 2 katına satarsın 2 sene sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ok 2 yıl vadesi olan senede atayım imzayı getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 öyle bekletir ben satarım abi 2 seneye sdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bana bi ödeme planı çıkart, ayda 400 lira ödeyeyim. peşinat kaç istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 konuyu pazar alanına taşıyın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 dur özelden yaziyim topicin içine sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 senko said: gunde 2 saat yola harcamak budalalik. servis kapından alıp geri bırakıyorsa dinleniyorsun aslında farkında olmadan eve gitsen bilg. başındasın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ginaly said: bana bi ödeme planı çıkart, ayda 400 lira ödeyeyim. peşinat kaç istersin? fakir misin? 2k'lik sar bana bi tane ayligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 gebzede yaşanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ev için Mutlukent tarafına bakabilirsin. Büyük daire aramıyorsan güzel birkaç sitede uygun fiyata ev tutarsın. Şirketinde oralara servisi vardır hemen gider gelirsin. Haftasonunda da İstanbul direkt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 of küçüklüğüm gebze'de geçti.Tekrar geri dönmek istemediğim yer, köyü baya. İş için gidilse bile istanbulda oturup, günübirlik gidip/gelinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 pis yer. Tuzla'da ev tut. Her gün git gel. O da parası iyiyse işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar