Blinky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 meydanda savas heryerde oluyo olm topluyon 15 20 kısı yallah karsı topraklara . bu daha actıonluk olcak.bole 200 kısılık ordular falan.halıyle uzunda surer dıerlerınden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 borumu. ALLİENCE sonucta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 iki katimiz olan alliance la cok daha zevkli olacak az sayida defence yapmanin zevki hicbisey yok bir kisiye iki adam dusuyor varmi otesi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bakalım ölürkende bu kadar keyif alacakmısın[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Engin2, 19 Ocak 2005 22:59 tarihinde demiş ki: bakalım ölürkende bu kadar keyif alacakmısın katılıyorum yine kesti ......... gavur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: THARKAS, 19 Ocak 2005 22:57 tarihinde demiş ki: iki katimiz olan alliance la cok daha zevkli olacak az sayida defence yapmanin zevki hicbisey yok bir kisiye iki adam dusuyor varmi otesi öyle birşey olmaz çünkü her iki taraftan da eşit sayıda adam girebilecekmiş battleground a[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ally fazla olsun sorun değil ben zaten 2 kişilik oynuyorum :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Blizzard oyunda sağladığı dengeyi elbet burada da koruyacaktır, şüpheniz olmasın :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 benim dengeyı blizzard saglayamaz mükemmel mikro,zeka filan ne demişler skill>level :P hehe[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 iki tarafın sayısı eşit olacak arenada... güzeeeel ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Okumadım açıklamayı da, nasıl eşit sayıda kişi girebilecek? Alliance sıra bekler o zaman hehe Ve bağlantı gidip gelirse, insan çıldırır...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Daha zevkli hala getirmişler :) hoş olmuş , bu sistemi görünce aklıma lineage 2'deki Castle sistemi geldi.Fakat bu biraz daha gelişmişi diye biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Gangren, 19 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Blizzard oyunda sağladığı dengeyi elbet burada da koruyacaktır, şüpheniz olmasın :) hic shamanla gureshmedin herhalde ben warrior oynuyorum henuz denge goremedim biyerde bulsam birakmicam zaten o dengeyi, 44 lvl wariorum 10 dk once 2X26 lvl eltie hayvan oldurdu siliyordum karakteri[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar