senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Cuce said: bi saniye. "eti kanlı kanlı yiycen" deki kanın gercekten kan olduğunumu düşünüyosun sen? heyecanlanma. dusunmuyorum, degil de zaten, oldurme bicimi etin kalitesini degistirdi de gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 yemeyin olm böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Cuce said: ayrıca kıyma gibi işlenmiş etlerin içi pişmemiş bırakılmaz. her türlü bakteriyi hüpletmiş olursunuz. içi dışına girmiş cıkmış etin löp parca olmıyan etin adam gibi pişirilmesi gerekir sağlık için. bunu anlamadim ben, kasaba gittigimde adam parca eti kesip makineden geciriyo veriyo bana.. yani o eti kiyma yaptirmayip parca olarak alsam bakterisi daha mi az olacakti, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 arkadaslar etin ahvayla temas eden yeri icine göre kat kat fazla bakteri üretir. normal parca eti mühürlerken bu bakterileri öldürürsün icinde az bakteri olduğu ıcın ıcını az pişirmen sorun olmaz. kıymada ise etin içi dısı karıstırdığın ıcın "dısını" mühürlemen sağlık acısından bişi ifade etmez. etin dinlenme süresi bile sağlığa zarar verecek kadar bakteriyi üretmesine yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Amerika'da severek yiyordum burada eh işte bence ama o kadarda kötü değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bugun dayanamadim yine McDonalds yedim, yine yataga dustum bildiginiz. Senede 2 bilemedin 3 kere yapiyorum bunu, hepsinde bi farkli carpiyo. Alisik olmadigimdan heralde. =) Yedikten 10-15dk sonra agzimda aft cikti, mideyi bozdum, sicak evde ustume battaniye aldim ama titreye titreye uyudum. 4-5 saat sonra geldim kendime. Arada hatun geldi uyandirmaya calisti falan ama gozumu acamadim. Bi garip -ki gayet pis bogaz bi tipimdir, kolay kolay etkilenmem oyle yemekten sundan bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bozuk yemiş olma sdfg bi hamburger yatağa düşürüyosa NASI ADAMSIN SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ya var bu fastfood'larda bisey. Diyorum ya alisik olmak lazim ki onda bile yedikten sonra "ohs agirlik coktu" diyosunuzdur ama coken agirlik degil iste. Ne koyuyolarsa zikkimin icine, alisik olmayani hastanelik ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ilk defa yiyen 10 kişiden 3 ü ölüyormuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 hepsi ölür bence yemeyen de ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar