Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski, indirimdeki ssd & external disk olarak kullanma ?

Fly

Öne çıkan mesajlar

selam,

macimin internal ssdsini doldurmak istemiyorum, tamamen externala kurmak cok kasinti oldugu icin 30 gb kadar windowsa verip masabasinda degilken kullanmayacagim oyun uygulamalari ivir zivirlari disariya atayim dedim

samsung evo 850'lerden alacaktim fakat http://www.hepsiburada.com/liste/crucial-256gb-mx100-sata-6gbps-25-7mm-ssd-ct256mx100ssd1/productDetails.aspx?productId=bd802364&categoryId=114814 'a rastladim

eski epey sanirim, lakin external kullanacagim icin zaten limitlerini zorlayamayacagim alacagim ssdnin, alinir mi yoksa 140 tl daha verip samsung mu ?

alakali olarak, uasp destekliler en iyisi gibi duruyor usb3 kutusu olarak, turkiyede net olarak destekliyorum ben diye yazan bulamadim, var mi bildiginiz ?
Sosyal ağlarda paylaş

aliyorum sanirim birazdan, kingstonla arasinda kaldim gerci

performans bakimindan sata3'u sature edemeyecegini ben de biliyorum

macin kendi ssdsi var asiri hiz gerekirse
kalanlar icin kagit ustunde iceriden takilanin %70'i kadar performans veriyor, bizzat uaspli kullanmis olan varsa onu pratik deneyimlerini merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
cruciali aldim, uaspli kutu da bugun elime gecti
biri denk gelir merak ederse diye ozet geciyorum

http://www.amazon.com/dp/B00FCLG65U/ref=twister_B00HO2JYJK?_encoding=UTF8&psc=1
bunu aldim kutu olarak

usb uzerinden trim olmayacagini bilerek aldim, aktif kolleksiyon tiriviri geyikleri var ona alternatif, aklima gelen tek bit yenigi bu

cok kabaca 2014 macbook 15'in internalinin (sata3 degil, entegre bir zimbirti) ortalama yarisi seviyede sequential ve random
evde extension olarak kullanacagim, ucmasina gerek yok ama su saatten sonra hddye inemem diye aldigim bir sey icin fazlasiyla iyi

iki uc ay sonra nanay olursa guncellerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...