Spyro Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=WlTssJ1QGMo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Quel-Thul said: marty yarın 16:00-19:00 arası oynayabiliriz sonra pillars'a düşerim beni bulaman aksama dogru yazarim var miyim yok muyum buyuk mu bekliyorum kucuk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Marty said: Quel-Thul said: marty yarın 16:00-19:00 arası oynayabiliriz sonra pillars'a düşerim beni bulaman aksama dogru yazarim var miyim yok muyum buyuk mu bekliyorum kucuk mu evdeyim ben gelirsen tıklat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Quel-Thul said: Marty said: Quel-Thul said: marty yarın 16:00-19:00 arası oynayabiliriz sonra pillars'a düşerim beni bulaman aksama dogru yazarim var miyim yok muyum buyuk mu bekliyorum kucuk mu evdeyim ben gelirsen tıklat ben de yarim saate evde olucam en gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 pillarsa düştüm ben elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 davay davay duj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Quel-Thul said: pillarsa düştüm ben elveda Yapsanıza yahu yarım saat sürüyor zaten. Turnuva ilerlesin hazır ikiniz de onlinesınız...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yaparız ya abartıyorum tabii ki onlineım ben evdeyken yarın oglen gibi yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 cumartesi is keyfi mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Loserstan Tunca çıksa if necessary kısmı geçersiz mi oluyor? O son adım sabonun oynamamış olduğu biri gelirse diye mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Hayır, kimin geldiği önemli diil. Direk finale ulaşan kişi, finali kazanırsa turnuva bitiyor. Losers Brackettam gelen kişi kazanırsa, bir kere daha final match-up'ı yapılıyor, onu kazanan turnuvayı kazanmış oluyor. Yani direk finale çıkan için bir losers bracket gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Quel-Thul said: yaparız ya abartıyorum tabii ki onlineım ben evdeyken yarın oglen gibi yapabiliriz burda misin? hizlica yapalim da bitsin burdaysan. hs camiasi huzursuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 işteyim. 23:30 gibi evde olurum online olursan yaparız yarın da evdeyim oglen gibi yapabiliriz sonra cıkacam büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 aksam disardayim. yarin bakariz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 marty 2 quel-thul 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 durdurulamaz yukselisim devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 ggwp kaydettim macları koyarım turnuva bitimine, 2. oyun komik başladı cok sdf malibu ile olan maclarımı uploadluyorum suan koyarım yarım saate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 https://youtu.be/OOla-rlPdAk https://youtu.be/2QfbG7gpBhw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Marty'ye elendim diye üzülmüştüm, herif gelene geçene çakıyor valla hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 decklerim adeta birer muhendislik harikasi. bitsin su turnuva da paylasayim utanin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 LaRRy said: oynayalim buralardaysan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Şimdi geldim birazdan oynayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 uyumusum tv karsisinda. flight of the phoenix berbat bi filmmis. bugun/yarin ne zaman uyarsa oynayalim. cuma yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 larry 2 marty 1 guzel dayak yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 can şaka maka şampiyonluğa doğru gidiyor. gambareee kozoou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar