maxrep Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Benim mikrofondan sesim gitmiyor. Ancak benim kulaklığa gelen sesler benim mikrofondan çıkıyor gibi aktarılıyor. Mikrofonumdan sesim gitmiyor bir türlü. Logitech g230 markası. windows 81. işletim sistemi. Kulaklık pahalı olmasa yenisi alacağım. Bir türlü çözemedim sonrunu. Yardımcı olabilecek bitrisi varmı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ses kartı ayarlarında oluyordu galiba bunun çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 miki test ettin mi vs normal şartlarda çalışıyor mu. hiçbir bilgi yok, "çalışmıyor ne yapıcam?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Seru said: miki test ettin mi vs normal şartlarda çalışıyor mu. hiçbir bilgi yok, "çalışmıyor ne yapıcam?" Mikrofon çalışmıyor. Daha önceleri çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 "hear what you say" i kapat mikrofon özelliklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 benim logitech g430 u yeni bir usb slotuna takınca böyle oluyor, kendini dinle açık olmadığı halde. bir kere "kendini dinle" yi açıyorum sonra kapatıyorum gidiyor o şey. illaki denemişsindir ama bende böyle oluyor söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 record device ayarlarında listen diye bi zımbırtı var. onu da untickle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Liebe said: benim logitech g430 u yeni bir usb slotuna takınca böyle oluyor, kendini dinle açık olmadığı halde. bir kere "kendini dinle" yi açıyorum sonra kapatıyorum gidiyor o şey. illaki denemişsindir ama bende böyle oluyor söyleyeyim dedim. mikrofon ve ses çıkış girişlerine takıyorum. kasanın önünde ve arkasında aynı şey oluyor. usb çıkışı değilller. Kendini dinle diyince tiz bir ses çıkıyor. "list to this device" değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Rasmon said: record device ayarlarında listen diye bi zımbırtı var. onu da untickle. untick li. tick atınca çok tiz bir ses çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bitmiş o kulaklık. 1 dürüm - 2 paket malbuş veririm kulaklığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar