Malibu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 RunUO Player açısından çok zor oluyor. 2 Seneye yakın RunUO tabanlı bir serverda oynadım ama hadi setimde şuda olsun ana şu artifact de lazım bana diyerek geçti 2 senem. Halbuli Sphere bu konuda daha insaflı. En baba set Invul set en baba silah vanq tamamdır işte :) Bence birçok kişi hala bu yüzden Sphere diye diretiyor. Bencede haklılar bi oyundan zevk almak için o kadar uğraşılmazki ;)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Runuo'nun playerlar tarafindan tercih edilmemsinin zilyon tane sebebi var EeE serveri server yapan da player olduguna gore her ne kadar guclu bir sistem olsada en kaliteliside olsa player olmadıgı surece Sphere Her zaman en ustte yer alacak..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 iki şeyi birbirinden iyi ayırmak gerekiyor. playerlar runUO'yu deil runuo ile acılmıs "suanki" serverları tercih etmiyorlar demeniz lazım. runUO ile acılacak pre-aos bir runuo serverını gayet güzel tercih ederler sizin mantıgınıza göre.. suan acılan veya acık olan runuo serverları AOS kullandıgından tercih etmiyorlardır, yoksa engine i begenmediklerinden deil harelde. Burası "emulator" kısmı, dolayısıyla iki emulatörü karsılastırken ahmet, mehmet onu sevmio deil de "engine" olarak karsılastırmak daha mantıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 fakat şu anda bizim için en iyisi hangisi diye bakarsak bu konuya ahmet mehmet'e göre değerlendirmekte gerekiyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 anadolla son model mercedesi karsılastıırken "yolcular" hızlı gitmekten hoşlanmıyor die anadolu mu secersiniz?? mercedesi yavas kullanmak daha mantıklı deil mi?? runuo ile pre-aos bir server yaratmak mümkün olduguna göre tartısmak yersiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 istedigin kadar pre aos yap ama buyu sorunsalları felan kalkmıor gene.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 okadar farkta olur,bencede pre-aos bir runUO sphere'den çok daha iyi.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 büyüleri de pre-aos hale getirebilmek mümkün sonucta.. zaten pre-aos tan kasıt oyundaki bi bool variable ını degistirmek deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sphereden cacık olmaz çöktü durdu bilmem noldu sürekli bug runuo taş gibi zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 4,5 yıldır uo oynuyorum ve hep sphere oynadım.Ama gercekten 4,5 senede baydı.Ama halada severim ama eskisi gibi olmuyor tabii.RunUO oynuyorum şuan ilk başta alışması zor geliyor ama bir süreden sonra alışıyorsun.Yani özellikleri filan güzel.Bütün skillerin çalışması filan hoş yani.Ama şunu belirteyim ki sphere da pvp runuoda pvm güzel.[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Neronn, 15 Ocak 2005 12:26 tarihinde demiş ki: .Ama şunu belirteyim ki sphere da pvp runuoda pvm güzel. Buna katılıorum bu yuzden de runuo lu sunucular tutulmuor..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 runUO'dan korkan runUO olsun :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Naa, 15 Ocak 2005 12:29 tarihinde demiş ki: said: Neronn, 15 Ocak 2005 12:26 tarihinde demiş ki: .Ama şunu belirteyim ki sphere da pvp runuoda pvm güzel. Buna katılıorum bu yuzden de runuo lu sunucular tutulmuor.. +10000000000000000000 Onun için Sphere :)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 elbet aşar bunu runuo ama yapılacak yeni sürümlerde veya scriptlerde,elbet runuo'ya olan ilgi artacaktır.çünkü gerçekten runuo çok daha gelişmiş bir emulator.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 runUO 'nun yapması gereken sphere'da olan pvp havasını kazanabılmek... runUo cok fazla sayılarla oynuyor :P valla oyuna alısana kadar stratıcs'te matamatıgımı gelıstırdım :P[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ahaha :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: FakeAccount, 15 Ocak 2005 20:16 tarihinde demiş ki: runUo cok fazla sayılarla oynuyor :P valla oyuna alısana kadar stratıcs'te matamatıgımı gelıstırdım :P puahah lol bu olayın ozeti olmus +1354[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 walla az once uydurdum... kaynak olarakta:Kıcım... Alıntı deıldır :P[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: TheCoder, 15 Ocak 2005 14:07 tarihinde demiş ki: said: CEDAY, 15 Ocak 2005 12:13 tarihinde demiş ki: büyüleri de pre-aos hale getirebilmek mümkün sonucta.. zaten pre-aos tan kasıt oyundaki bi bool variable ını degistirmek deil.. Ceday senle mum_chamber en iyi runuo bilenlerimiz halletsenize şu işi bi pre aos açın bende bakıyım nasıl çalışıyor gelirmi bize gelmezmi Ben körü körüne sphere demiyorum sphere sevimli linux gibi böyle tatlı tatlı duruyor runuoda microsoft gibi sert katı benim diyor Olmazsa runuo ya geçeriz ne olacak ondan mı korkacaz :) ben kendi adıma cevap vereyim, pre-aos server beni kesmez, ben full dnd bir shard üzerinde çalışıyorum. o biterse (ki bitmez) pre-aos işine başlayabilirim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 TheCoder, Sphere 'i allaşkına başka bir şeye benzet, burada 3 emülatör içinde ( Sphere, RunUO, POL ) en Linux'a benzeyeni felsefe olarak RunUO. Adamlar tüm kodları açtılar. Gel gelelim Linux üzerinde stabilite ve rapid development işin içine katıldığında, POL :D Sphere hiçbir şekilde bir puan alamaz bu emülatörler arasında. RunUO da, daha "evrensel" bir dille yazılmış olsaydı, POL de puan alamazdı. Mum_Chamber :) Full olmasa da %80 'lık bir kısmı D20+Whitewolf+Generic tadında bir sistem üzerinde uğraşıyorum ben de :) Kapıştıralım :P[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Walla eskisi kadar boş vaktim olsa ugrasırdım ben kesin. Yalnız runuo devlerine özel msg ile bi sorun bence, ellerindeki pre-aos versiyonu berebilirler sonucta.. oyundaki menülere kadar herseyi pre-aos a cevirmislerdi aylar önce..bi serverda da kullanılıyor sanırım. konusursanız zaten direk alabilme ihtimaliniz yüksek. adamlar zaten open-source yaptılar runuoyu, onu da verirler harelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sharky hayırdır bu arada, sen de degisik bi tavır sezinliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 sphere +1 diyem Öldürme arzumu ateşliyo .............. Lady Lilith d'Arc[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Gerci Treadi up yaptım ama uzun süredir yokdum..Okuyunca bende bir şeyler söylemek istedim...Yaşım 35 e geldi İlk ultima ile 89 da tanıştım..Sonra bla bla bla oSiydi snn idi yok buydu şuydu.BEn playerim Hep player olmakdan hoşlandım Staf olsamda Beceremem gercek hayattakisorumluklardan dolayı...BEnce runuo diyorum..Aslında runuodemek yanlış sphere second ages sistemni kullanıyor runuo ise samurai empire a bile gecti aos ve se kullanıyor.Yani düşünürsek yarın öbür gün uo grafikleri değişti diyelim sphere ne yapıcak hala second age de mi kalıcak..BEnce runuo c# yazılımında olduğu için hemen kendini değiştiricektir.Sphere son sürümleri daha yeni yeni haritaları acmaya calışıyor illhesenar ve malas gibi.Ama calıştıranına rastlamadım belki ben görmedim.BEnce runuo ultima nın özüne dönmesinde büyük bir dönüm noktası oluşturduğuna inanaıyorum SE için bişi demiyorum ama AoS la ultimanın gercek adventure hikayesine döndüğüne inanıyordum.Gerci Ultima da baştan bir renösans niteliğinde bir garafiksel değişim olsa o mantık ve o temel oyun ilkeriyle bence yeniden inanaılmaz bir populasyona ulaşır bunlar benim kendi görüşlerim ..Bir zamanlar gencliğimdeki hayallerimi ve fantezilerimi derinden etkiliyen bu oyunu hala unutamadım...BEnim için bir gün torun sahibi olduğumda Anlatıcağım tek ve yegane şeylerden bridir ultima Online Vede Ultima Serileri HErkese saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar