Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere'mı yoksa RunUO mu?

Joker

Öne çıkan mesajlar

RunUO Player açısından çok zor oluyor. 2 Seneye yakın RunUO tabanlı bir serverda oynadım ama hadi setimde şuda olsun ana şu artifact de lazım bana diyerek geçti 2 senem.

Halbuli Sphere bu konuda daha insaflı. En baba set Invul set en baba silah vanq tamamdır işte :)

Bence birçok kişi hala bu yüzden Sphere diye diretiyor. Bencede haklılar bi oyundan zevk almak için o kadar uğraşılmazki ;)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Runuo'nun playerlar tarafindan tercih edilmemsinin zilyon tane sebebi var

EeE serveri server yapan da player olduguna gore her ne kadar guclu bir sistem olsada en kaliteliside olsa player olmadıgı surece Sphere Her zaman en ustte yer alacak..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

iki şeyi birbirinden iyi ayırmak gerekiyor.
playerlar runUO'yu deil runuo ile acılmıs "suanki" serverları tercih etmiyorlar demeniz lazım.
runUO ile acılacak pre-aos bir runuo serverını gayet güzel tercih ederler sizin mantıgınıza göre..

suan acılan veya acık olan runuo serverları AOS kullandıgından tercih etmiyorlardır, yoksa engine i begenmediklerinden deil harelde.

Burası "emulator" kısmı, dolayısıyla iki emulatörü karsılastırken ahmet, mehmet onu sevmio deil de "engine" olarak karsılastırmak daha mantıklı..
Sosyal ağlarda paylaş

okadar farkta olur,bencede pre-aos bir runUO sphere'den çok daha iyi.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

4,5 yıldır uo oynuyorum ve hep sphere oynadım.Ama gercekten 4,5 senede baydı.Ama halada severim ama eskisi gibi olmuyor tabii.RunUO oynuyorum şuan ilk başta alışması zor geliyor ama bir süreden sonra alışıyorsun.Yani özellikleri filan güzel.Bütün skillerin çalışması filan hoş yani.Ama şunu belirteyim ki sphere da pvp runuoda pvm güzel.[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık...

Exile UO Player
UO is here
Sosyal ağlarda paylaş

runUO'dan korkan runUO olsun :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 15 Ocak 2005 12:29 tarihinde demiş ki:
said:
Neronn, 15 Ocak 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
.Ama şunu belirteyim ki sphere da pvp runuoda pvm güzel.

Buna katılıorum bu yuzden de runuo lu sunucular tutulmuor..

+10000000000000000000

Onun için Sphere :)[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline...

http://forum.paticik.com/view.php?id=105586
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

elbet aşar bunu runuo ama yapılacak yeni sürümlerde veya scriptlerde,elbet runuo'ya olan ilgi artacaktır.çünkü gerçekten runuo çok daha gelişmiş bir emulator.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

ahaha :)[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 15 Ocak 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
said:
CEDAY, 15 Ocak 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
büyüleri de pre-aos hale getirebilmek mümkün sonucta..

zaten pre-aos tan kasıt oyundaki bi bool variable ını degistirmek deil..

Ceday senle mum_chamber en iyi runuo bilenlerimiz halletsenize şu işi bi pre aos açın bende bakıyım nasıl çalışıyor gelirmi bize gelmezmi

Ben körü körüne sphere demiyorum sphere sevimli linux gibi böyle tatlı tatlı duruyor runuoda microsoft gibi sert katı benim diyor

Olmazsa runuo ya geçeriz ne olacak ondan mı korkacaz :)
ben kendi adıma cevap vereyim, pre-aos server beni kesmez, ben full dnd bir shard üzerinde çalışıyorum. o biterse (ki bitmez) pre-aos işine başlayabilirim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

TheCoder, Sphere 'i allaşkına başka bir şeye benzet, burada 3 emülatör içinde ( Sphere, RunUO, POL ) en Linux'a benzeyeni felsefe olarak RunUO. Adamlar tüm kodları açtılar. Gel gelelim Linux üzerinde stabilite ve rapid development işin içine katıldığında, POL :D Sphere hiçbir şekilde bir puan alamaz bu emülatörler arasında. RunUO da, daha "evrensel" bir dille yazılmış olsaydı, POL de puan alamazdı.

Mum_Chamber :) Full olmasa da %80 'lık bir kısmı D20+Whitewolf+Generic tadında bir sistem üzerinde uğraşıyorum ben de :) Kapıştıralım :P[signature][hline]>Ever heard of .cshrc?
That's a city in Bosnia. Right?
-- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

Walla eskisi kadar boş vaktim olsa ugrasırdım ben kesin.
Yalnız runuo devlerine özel msg ile bi sorun bence, ellerindeki pre-aos versiyonu berebilirler sonucta..

oyundaki menülere kadar herseyi pre-aos a cevirmislerdi aylar önce..bi serverda da kullanılıyor sanırım. konusursanız zaten direk alabilme ihtimaliniz yüksek. adamlar zaten open-source yaptılar runuoyu, onu da verirler harelde..
Sosyal ağlarda paylaş

Gerci Treadi up yaptım ama uzun süredir yokdum..Okuyunca bende bir şeyler söylemek istedim...Yaşım 35 e geldi İlk ultima ile 89 da tanıştım..Sonra bla bla bla oSiydi snn idi yok buydu şuydu.BEn playerim Hep player olmakdan hoşlandım Staf olsamda Beceremem gercek hayattakisorumluklardan dolayı...BEnce runuo diyorum..Aslında runuodemek yanlış sphere second ages sistemni kullanıyor runuo ise samurai empire a bile gecti aos ve se kullanıyor.Yani düşünürsek yarın öbür gün uo grafikleri değişti diyelim sphere ne yapıcak hala second age de mi kalıcak..BEnce runuo c# yazılımında olduğu için hemen kendini değiştiricektir.Sphere son sürümleri daha yeni yeni haritaları acmaya calışıyor illhesenar ve malas gibi.Ama calıştıranına rastlamadım belki ben görmedim.BEnce runuo ultima nın özüne dönmesinde büyük bir dönüm noktası oluşturduğuna inanaıyorum SE için bişi demiyorum ama AoS la ultimanın gercek adventure hikayesine döndüğüne inanıyordum.Gerci Ultima da baştan bir renösans niteliğinde bir garafiksel değişim olsa o mantık ve o temel oyun ilkeriyle bence yeniden inanaılmaz bir populasyona ulaşır bunlar benim kendi görüşlerim ..Bir zamanlar gencliğimdeki hayallerimi ve fantezilerimi derinden etkiliyen bu oyunu hala unutamadım...BEnim için bir gün torun sahibi olduğumda Anlatıcağım tek ve yegane şeylerden bridir ultima Online Vede Ultima Serileri HErkese saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...