Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Protein ve Karbonhidratın Aynı Anda Tüketilmesi (!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu 30 gr geyiğine ben inanmıyorum. he adam beginnerdır ne bileyim henüz kayda değer bir kas kütlesi yoktur o adam belki öğün başına 30 gr dan fazlasını sindiremez. ne bileyim jager in bünye de mi sindiremiyor, moriarty de mi yanlış yapıyor. çok göreceli bi konu bu. ben spor sonrası öğünde 80 gr sokuyorum bünyeye evet bana çoktur eminim havaya gittiği bi oran vardır da ne bileyim yukarıda yazılmış işte basın yiyin yatın o strateji iyidir. oldschool candır. hoş 4 öğün yediğim dönem daha bi iyi gelişiyodum lan asdf
Mesaj tarihi:
yemeğe karbonhidratla başlamak kandaki insülini yükseltiyor arkasından yediğiniz protein pek karışmıyor vücuda. Mide farklı enzimler salgılıyor çünkü pro/karb öğütmek için. Goygoyla gidiyor o makarna üzerindeki balık :D YEmeklere çorbayla başlamamak ta gerekiyor bu anlamda. Bundan kurtulmak için bi 5-10 dak önce peynir falan atın ağzınıza veya yemeğin içindeki eti yiyin.

ikinci husus farklı tür protein grupları tüketilmemeli. Tavuklu etli fajita gibi :P
karbonhidrat için de bişiler vardı ilerleyen zamanda yazarım.
Mesaj tarihi:
Karbohidratın önce sindirilmesi ile alakalı bunlar ama sporda neyi farkettirecek o muamma. Aldığın besini enerjiye dönüştürüyorsun nihayetinde, diyet hariç sporda bir önemi olduğunu düşünmüyorum beraber tüketilmesinin.
Mesaj tarihi:
düşünmeyin yiyin abi işte gerisi fasofiso

1 hafta arayla iki resim koydum beforeaftera. birinde kötü beslenme ve uykusuzluk var.

diğerinde at gibi beslenme ve uyku var. bi haftada nasıl bi fark yaratmış.

sonuçta dünyanın en basit işini yapıyoruz çok fazla takılmaya gerek yok bazı şeylere %1 fark yaratacak diye. mr.olympia değiliz bi şey değiliz. dünyanın en aptal adamlarının bile çok rahat yapabildiği bi şey yapıyoruz. irade dışında gereken bi şey yok.
Mesaj tarihi:
dana22 said:

hastasiyim bodybulding camiasinin hurafelerine..

alkol gece uykusunu bozabilir ve da buyume hormonu salgilanmasinda azalmaya neden olabilir.bu olursa kaslarin kendini toparlama sureci dusebilir denmis.

alkol su ceker cok alkol alirda cok susuz kalirsaniz sorun yasabilirsiniz denmis.

belki hassas bunyelerde mide bagirsak sisteminde sorunlara yol acabileceginden kronik kullaniminda beslenme bozukluklarina yol acabilir denmis.

icerik olarak yuksek miktarda kalori icerir yakilmazsa yaga donusur denmis.

yukaridaki etkileri bir bardak kahve de yapabilir cok sekerli bir cay da..

gunde bir kadeh sarabin kimseye zarari yoktur..

haftada bir alkolun inanılmaz bi zararı yok ama her alkol aldığında testosteronun bi kısmı öströjene çevriliyor. dolayısıyla sıçıyo vucut anında. kas yapmak için testosteronun yanında belli oranda östrojen lazım ama alkol aldığın zaman fazla öströjen oluyo vucutta bu sefer gereğinden.

mesela bunu şöyle de anlarsın. 3-4 gün üstüste alkol aldığın zaman öströjen coşmaya başladığı için ayak bilekleri vs deli gibi şişmeye başlıyor.
Mesaj tarihi:
bir kac konuda anlasalim..

her insanda her iki sex hormonu da vardir uretilmektedir.

ost test test ost e donusebilmektedir..bu da yag dokusunda olur..artmis yag dokusunda daha fazla test ost e cevrilmektedir.

alkol ve dusuk testo ..dogrudur..kanitlanmis olaydir.
  • Yeni Oluştur...