Remus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Diablo oynuyum dedim 2 dakkada vızznnn vızzzznnn diye ses etmeye başladı sapphire AMD Radeon r2 900. Fan hızlanınca ses sapıtıyo ama normal zamanlarda kendisi çok sesiz sakin çalışıyor. Çözümü varmıdır bunun. Driverlar güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 fan sesi ve driver ilişkisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 fani yagla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 drivera üfle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 diabloyu kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 60 fps'e indirdim ses gitti. Sorun çıktığında ilk driver update edilmezmi ne dalga geçiyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 manuel e al fan ayarini ses yapmayacak bir seviyeye bul. bende de vardi bir ara cok garip %45 yapiyorsun ses cikariyor %41 de tam sessiz calisiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 benim kırık fan öyle ses yapıyordu hacı, bi bak pervanelerden biri kırılmış falan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 benim hd7950'lerden birinde de aynı sorun vardı. %40-50 arası acayip vızıldıyordu, fan profilini o aralığı pas geçecek şekilde ayarlamıştım ben de. sonra en son anakart falan değiştirirken çıkardım bi yağladım kendine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 kırık olsa sürekli ses çıkarır muhtemelen, çıkar bi temizleyip yagla sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ya da o zor geliyorsa hangi aralıkta ses yaptığını bul trixx tarzı bir programla manuel fan profili oluştur. ha tabi %40ın üstü komple zangırdıyorsa yapacak bir şey yok yağlıcan. yaylı vidalara dikkat et kolay kırılıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 WaNTeD said: kırık olsa sürekli ses çıkarır muhtemelen, çıkar bi temizleyip yagla sen valla işte ben bi süre kırık fanla kullandım, oyunlarda belli bir rpm'ye çıkmadan ses çıkarmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar