masa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Ya genel olarak hepsi dürtü kontrol bozukluğu olarak kabul ediliyor. Ama nedeni şudur demek doğru değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 orta 3 e kadar falan tırnak ve etleri yerdim ben. tırnağı yemiodum tabi tükürüodum. sonra bi gün kızın biri parmakların çok kötü niye yiyorsun dedi. o günden beri asla yemedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 dus alirken saclari sampuanladiktan sonra monahawk yapip aynada bakma sorununu da incelyebilirisn her seferinde bu yuzden su icinde kaliyor banyo gobek deligini kasiyince insanin niye cisi geliyormus gibi oluyor bu da guzel bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Sorieno said: 20 yıldır falan yapıyorum bunu. Hayattaki her kötü alışkanlığımdan kurtuldum ama bundan kurtulamadım. Becerebilirsem nirvanama erişmiş olacağım. Şimdi bu tecrübeyle şunu söyleyeyim; tırnak yemeyle tam olarak aynı impuls değil. Şahsen benim için o tırnak kenarında çıkan zıbırtıları düzleştirmek, kusursuzlaştırmak gibi bir takıntı var. Bir kere koparıyorsun, iyileşirken yine uzuyor orası, kabuk tutuyor, yine koparıyorsun "dümdüz, pürüzsüz, kusursuz değil" diye. İşin içinde mazohistik bir nüve de var diye düşünüyorum. Fokuslanmam gereken, bir şey düşünürken, bir şeyi kafaya takmışken, stresliyken falan kendimi tırnak kenarlarımı koparırken yakalayıp o hissettiğim acıdan clarity çıkarmaya çalışıyorum sanırım. lan adam ne güzel anlatmış. kendimi bildim bileli var bende de aynı şeyler. gerginken falan inanılmaz bir şekilde artıyor bende bu olay. mesela sağ elimde inanılmaz bir acı var, bütün etleri kopardım/yedim. sıra dudağımda, dudağımı yoluyorum şimdi. çekirdek bağımlısı oldum uşndan kurtulayım diye. çekirdek yoksa evde direkt tırnak etlerine sarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Aynen çoğu zaman kanadığında fark ediyorum kopardığımı o noktaya geldi. Çözümü düzenli manikür yaptırmakta buldum. Senelerdir 2 hafta aksatamıyorum. Koparacak şey bırakmamak lazım. Tabi bu çözüm sizin için daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Düzenli manikür değil de 3-4 günde bir tırnak kesince koparmak zorlaşıyor. Çünkü ben yemekten ziyade tırnaklayarak koparıyorum. İşaret parmağımı kullanarak başparmaklarımı koparıyorum ekseriyetle. Kuruyup sertleşince bir de daha kötü oluyor. O yüzden mümkün mertebe krem sürüyorum. Öyle yumuşak olduğunda koparma dürtüm azalıyor. Vaseline'in kremleri çok iyi geliyor. Gece yatarken sürüp sabah kalktığımda epey iyileştiriyor. Aynı şekilde Bepanthene'in merhemi de çok etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar