barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Kendim kestirmek istiyorum. Hazir paket almam istemiyorum. Bakkal amca butun paketi satiyor. Resmen kasiyorsunuz. Komik de degil. 2-3 komik mesaj bar konuda. Aptallik yaptiginiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 birazdan gidersem markete foto çekerim. var işte hepsinden kesiyor sdf poşetleyipte tartıp satıyor. sene 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Valla ben benim cevremde gormedim oyle hic. Neresi oyle yapiyor. Onu soruyorum iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 oyun atölyesinin karşısında evin altında orası geldi aklıma en yakın., aynı sokakta migros var milka var bi kaç butik bişiler daha var tonla yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 migros, macrocenter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar