di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Selam, Baya kafayi yedirmelik bi olaya dondu bu, haliyle optimum cozum nedir diye merak etmekteyim. Nedir abi NAS ustundeki video'yu chromecast'e stream etmenin yolu ? Bunun neresi delirmelik ayol dicekler icin de sunu ekleyeyim; Network ustunde sunlar var. 1 - Smart TV 2 - NAS (media server + storage) 3 - PC + Mac Book 4 - iPhone + iPad 5 - Nexus 4 + Nexus 7 6 - PS3 SmartTV NAS ustundeki media server'i goruyor lakin filmlerimi oynatamiyorum cunku 5.1, 7.1 audio desteklemiyor, convert edemiyor alet nedense. PS3 ustunden acabiliyorum video'yu ama bu sefer de network ustunden oynatirken ileri geri almak sikintili olabiliyor. Bilgisayar ustunden acsam bu sefer oturdugum yerden kontrol edemiyorum. Geriye bir tek video'yu direkt telefondan tabletten acip chromecast'e stream etmek kaliyor lakin onun icin de bir app vesaire bulamadim. Bu arada media server NAS'a embedded. Benim kurup ayarladigim bisey degil. Haliyle onu sil bunu kur falan ugrasmak istemiyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ilk ben ilk ben =) derdini seveyim
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Plex abi. Ben VPS uzerinden kullaniyorum, sahane.
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Hehe. Gelip Plex deme diye o kadar yazdim lan. Plex'in app'i baska media server'lara baglanip chromecast'e stream edebiliyo mu bu arada ?
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 di said: Hehe. Gelip Plex deme diye o kadar yazdim lan. Plex'in app'i baska media server'lara baglanip chromecast'e stream edebiliyo mu bu arada ? plex i hepsine bağlayabiliosun pnp ile görüo zaten hertürlü
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Baska media server'a baglanmiyor ama NAS'i mount edersen plex'in oldugu yere calisir.
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 aquila said: Chromedan oynatican videolari. Baya sacma oluyo o halde video izlemek ya. Hem kalitesi hem de lag'li.
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bright said: Kablo çek. Wut ? Nerden nereye kablo cekiyorum pardon ?
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 GERGE said: Baska media server'a baglanmiyor ama NAS'i mount edersen plex'in oldugu yere calisir. Abi derdim de o zaten. Yani az enerji tuketen, media server'i icinde olan ve gayet guzel calisan bi NAS'im var zaten, niye bi daha Plex server kurayim ? Elektrigini falan gectim bosa fan gurultusu.
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Di android Box alsan olmuyormu? Android Box, yatze programıyla sorunun kalmaz
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Abi almiyorum baska bisey cunku zaten gereginden fazlasi var. Yani sunu yapamamamin tek sebebi gerekli yazilimin ortada olmamasi ya da bulunmamasi.
Bright Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 di said: Bright said: Kablo çek. Wut ? Nerden nereye kablo cekiyorum pardon ? Macbook'u TV'ye kabloyla bağlayıp (HDMI etc.), wireless keyboard+touchpad kombosuyla kontrol edemiyor musun? Macbook'da wirelessla NAS üzerinden oynatır filmleri işte. Ben laptopla öyle yapıyorum.
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 http://www.universalmediaserver.com dene bunu olmazsa gel geri.
Öne çıkan mesajlar