di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Selam, Baya kafayi yedirmelik bi olaya dondu bu, haliyle optimum cozum nedir diye merak etmekteyim. Nedir abi NAS ustundeki video'yu chromecast'e stream etmenin yolu ? Bunun neresi delirmelik ayol dicekler icin de sunu ekleyeyim; Network ustunde sunlar var. 1 - Smart TV 2 - NAS (media server + storage) 3 - PC + Mac Book 4 - iPhone + iPad 5 - Nexus 4 + Nexus 7 6 - PS3 SmartTV NAS ustundeki media server'i goruyor lakin filmlerimi oynatamiyorum cunku 5.1, 7.1 audio desteklemiyor, convert edemiyor alet nedense. PS3 ustunden acabiliyorum video'yu ama bu sefer de network ustunden oynatirken ileri geri almak sikintili olabiliyor. Bilgisayar ustunden acsam bu sefer oturdugum yerden kontrol edemiyorum. Geriye bir tek video'yu direkt telefondan tabletten acip chromecast'e stream etmek kaliyor lakin onun icin de bir app vesaire bulamadim. Bu arada media server NAS'a embedded. Benim kurup ayarladigim bisey degil. Haliyle onu sil bunu kur falan ugrasmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ilk ben ilk ben =) derdini seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 chromecast sux ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Plex abi. Ben VPS uzerinden kullaniyorum, sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Hehe. Gelip Plex deme diye o kadar yazdim lan. Plex'in app'i baska media server'lara baglanip chromecast'e stream edebiliyo mu bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Chromedan oynatican videolari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Kablo çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 di said: Hehe. Gelip Plex deme diye o kadar yazdim lan. Plex'in app'i baska media server'lara baglanip chromecast'e stream edebiliyo mu bu arada ? plex i hepsine bağlayabiliosun pnp ile görüo zaten hertürlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Baska media server'a baglanmiyor ama NAS'i mount edersen plex'in oldugu yere calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 aquila said: Chromedan oynatican videolari. Baya sacma oluyo o halde video izlemek ya. Hem kalitesi hem de lag'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Bright said: Kablo çek. Wut ? Nerden nereye kablo cekiyorum pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 GERGE said: Baska media server'a baglanmiyor ama NAS'i mount edersen plex'in oldugu yere calisir. Abi derdim de o zaten. Yani az enerji tuketen, media server'i icinde olan ve gayet guzel calisan bi NAS'im var zaten, niye bi daha Plex server kurayim ? Elektrigini falan gectim bosa fan gurultusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Di android Box alsan olmuyormu? Android Box, yatze programıyla sorunun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Abi almiyorum baska bisey cunku zaten gereginden fazlasi var. Yani sunu yapamamamin tek sebebi gerekli yazilimin ortada olmamasi ya da bulunmamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 di said: Bright said: Kablo çek. Wut ? Nerden nereye kablo cekiyorum pardon ? Macbook'u TV'ye kabloyla bağlayıp (HDMI etc.), wireless keyboard+touchpad kombosuyla kontrol edemiyor musun? Macbook'da wirelessla NAS üzerinden oynatır filmleri işte. Ben laptopla öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 http://www.universalmediaserver.com dene bunu olmazsa gel geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar