DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Taksimde mi abi bu, nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 wisconsin'de abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 DarKRideR said: BabacumMostors said: hepsi kötü carl's jr kötünün çok iyisi sadece çok çok aç değilsem ve illa hamburger diye tutturmuyorsam mc ve bk den yememeyi tercih ediyorum, adana dürüm yiyorum Hamburger yiyeceksen zaten Burger House'du, Joint'ti vs. oralara gitmek gerek zaten. Burger'dan MC'den yiyip bir de kalitesiz diye ağlamak çok ağır ruh fakirliği ya Ha ben de yiyorum. hatta dün gidip burger yedim ama gelip kalitesiz diye ağlamıyorum. bunun yanında sefaköy de yol e5 üstündeki yol kenarı burger'ı istanbul'daki en iyi burger kinglerden biri olabilir. hamburgerler en azından her zaman taze ve güzel çıkıyor. aklınızda olsun. en azından yenilebilir oluyorlar işte asdf günün her saatinde butik hamburgerci bulamayabiliyoruz, hani en son mc donsaldsdan yemek yediğimde saat 00:00 idi ve gerçekten hamburger haricinde bir şey yemeyecek akdar gözüm dönmüştü seni hamburger olarak görsem seni de yerdim harharhar ayrıca ağlamak değil tespit, genelikle iyi hamburger yenilecek yerler butik hamburgerciler ki onların da kötüsü var, hatta bir tespit daha, zincir olma yolunda olan butik hamburgercilerde kalite bildiğin düşüyor, az şubesi olanları tercih etmek gerekiyor diye düşünüyorum yada daha önce yaptığım gibi kıçımı kırıp oturup kendi damak tadıma uyacak şekilde baharatını etini ayarlayacam evde hamburger yapacam ama tabii bu da dışarıda aç aç gezmeye bir çözüm değil, adanaya devam, dürüme devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 calimero said: ooo beyler bi dakka. LİNKE TIKLAMAYAN BURGER YEDİM DEMESİN moralim bozuldu ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Burger King'in en başarısız hamburgeri. Hiç biri başarılı değil gerçi ama bu en kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Yedigim en guzel hamburger istanbula gittigimde misafir oldugum arkadasimin gecenin bi vakti, gel de adam gibi hamburger ye allahin tasralisi diye eve soyledigi butik burgerdi. Kendisi yemedi bide. Oyle doymus, oyle ozumsemiz kaliteyi adam hayatinda. Yavsak yavsak 2 tane pattes atti agzina anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 isim verin, biz de yiyelim bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 imamizer said: Kendisi yemedi bide. Oyle doymus, oyle ozumsemiz kaliteyi adam hayatinda. Yavsak yavsak 2 tane pattes atti agzina anca. gecenin geri kalanini animsayabiliyor musun peki ? hani gazoz nuri olayi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 imamizer said: Yedigim en guzel hamburger istanbula gittigimde misafir oldugum arkadasimin gecenin bi vakti, gel de adam gibi hamburger ye allahin tasralisi diye eve soyledigi butik burgerdi. Kendisi yemedi bide. Oyle doymus, oyle ozumsemiz kaliteyi adam hayatinda. Yavsak yavsak 2 tane pattes atti agzina anca. tükkanın adını bile hatırlayamıosun yani o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Dworgian said: calimero said: ooo beyler bi dakka. LİNKE TIKLAMAYAN BURGER YEDİM DEMESİN moralim bozuldu ya =/ Annen ya. Lan ben burgerci accam , sadece cizburgere yonelmek de baya zekice aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Açsana ya. bugün açsana mesela. akşam gelir yeriz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 burger lab bulursaniz deneyin kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 burger lab de hangi burgerı (doyursun) ve yanında side ı almak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 karaköy burgerlab i ben beğenmedim pek. ama ananas suyu isteyince bira vermeleri iyi numara. burger house un burgeri daha iyi. şaşkınbakkal için konuşuyorum. ama bira kalkmış oradan da. burger birasız olur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Dworgian said: imamizer said: Yedigim en guzel hamburger istanbula gittigimde misafir oldugum arkadasimin gecenin bi vakti, gel de adam gibi hamburger ye allahin tasralisi diye eve soyledigi butik burgerdi. Kendisi yemedi bide. Oyle doymus, oyle ozumsemiz kaliteyi adam hayatinda. Yavsak yavsak 2 tane pattes atti agzina anca. tükkanın adını bile hatırlayamıosun yani o derece Adini hatirlamiyorum, nisantasinda bi yer olsa gerek, gorurse kendisi yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 nusret ya da virgina angustur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 nusret gereksiz pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 türkiyede herşey pahalı abi. iyi bişey istiyosan çok pahalı. street food da çok sikko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 egg and burgerdır nişantaşıysa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ya birakin gereksiz pahali mekanlari..yardirin tantuniye yaninda sari biberini de patlatin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 imamizer said: Dworgian said: imamizer said: Yedigim en guzel hamburger istanbula gittigimde misafir oldugum arkadasimin gecenin bi vakti, gel de adam gibi hamburger ye allahin tasralisi diye eve soyledigi butik burgerdi. Kendisi yemedi bide. Oyle doymus, oyle ozumsemiz kaliteyi adam hayatinda. Yavsak yavsak 2 tane pattes atti agzina anca. tükkanın adını bile hatırlayamıosun yani o derece Adini hatirlamiyorum, nisantasinda bi yer olsa gerek, gorurse kendisi yazar. City Burger, burgerin icine etin tadini bastiracak zilyon tane sey koymuyorlar. Ekmeklerini de kendileri yapiyorlar. Burgerinizi kari gibi yiyorsaniz baska kapiya ama dfvd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 imamizer said: Yedigim en guzel hamburger istanbula gittigimde misafir oldugum arkadasimin gecenin bi vakti, gel de adam gibi hamburger ye allahin tasralisi diye eve soyledigi butik burgerdi. Kendisi yemedi bide. Oyle doymus, oyle ozumsemiz kaliteyi adam hayatinda. Yavsak yavsak 2 tane pattes atti agzina anca. bunca gizlilik niye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Utanıyo benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 sdadasşdas "bir arkadaş" xae miymiş okabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 o gece sadece hamburger yenmemiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar