Cute Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Buna kusucaksan ohoo, kiracı olmak zor iş kardeş.Herzaman git konuş anlaş, kurgu yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 yukarda bahsettim dün apartmanda karşılaşıp konuştuk. alttan alcağımızı zannetti ancak yanıldı. bende şikayetlerimi dile getirip duvara vurmak yerine gelip kapımı çalmasını söyledim. sinirli olduğumu görünce üstelemedi zaten klasik alman gibi tırstı hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 dana22 said: Theridone said: okuldaki rus hocama şemmame eşliğinde halay çektirdim 2 hafta önce, geçiniz. russian institute? no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ne okulu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 terör bilimleri MYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 DoruK said: oyle ogrenci gelmesi asiri dusuk bi sans yalniz genelde ogrenci evlerini bok goturuyor yani isin gercegi bu ogrenci alacaksan da sigara icmeyecek pic bir tipi olmayacak, ki referansi olmadan gercegi bilemezsin yani evim olsa dis hekimi bulurum direk kiraci olarak. nedense en titizi bunlar oluyor evleri de gicir gicir oluyor valla. varsa yoksa dis hekimi arkadas. pis kullansalar ne olacak? herifler çıktığında evi temizletip üstüne bide duvarları boyatıyorsun zaten,pisliğini bırakıp gitmiyolar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 parkeleri sokup yakmadilarsa sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar