Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 reampage said: Belki duvara vurmuyorlardır This Adam belki çivi çakıyodur yengeye duvardan duvara vuruyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 adam dövecek bence seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ben anlamadım , adam gelip şikayetini yüzüme söylüyemiyor diya yakınıyorsun,sonra kapıya not bırakarak tepkini belli ediyorsun gidip normal bi şekilde konuşsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ben neden gideyim bunu anlamıyorum? sen birinden şikayetçi olsan kapısını çalar söylemez misin? gelip kapımı çalsın anlatsın derdini onu bekliyorum ancak bu almanların götü bunu yapmaya yetmiyor. ancak karı gibi duvara vurup kapı ardına saklansınlar. çok da rahat genelleme yapıyorum alayı da böyle. nazi kafası yaşayanlara bile alttan sopayı gösterince geri basıyolar. gelsin konuşsun yoksa götü polise anlatsın ne anlatıyosa. mesela şu an ne konuştuklarını duyabiliyorum yukarıda. onun gibi oç'luk yapıp vurayım mı duvarA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Cons said: Adam sizin mal öğrenci seslerinizi cekmek zorunda degil. Sizin gibi insanlarla muhattap olmak zorunda hic degil. Kira veriyorum eglenemeyecekmiyim nedir ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Parti vermeden 2 gun once apartman girişine kağıt asılıyor genelde şu gün partimiz var rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 GEd said: Parti vermeden 2 gun once apartman girişine kağıt asılıyor genelde şu gün partimiz var rahatsızlıktan dolayı özür dileriz diye. bununlar ilgili ilk mesajda da belirttim konu boyunca da belirttim hatalı olup gürültü yaptığımızı. ölüyü çok yıkayıp osurtmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 KidLazer said: ben neden gideyim bunu anlamıyorum? sen birinden şikayetçi olsan kapısını çalar söylemez misin? gelip kapımı çalsın anlatsın derdini onu bekliyorum ancak bu almanların götü bunu yapmaya yetmiyor. ancak karı gibi duvara vurup kapı ardına saklansınlar. çok da rahat genelleme yapıyorum alayı da böyle. nazi kafası yaşayanlara bile alttan sopayı gösterince geri basıyolar. gelsin konuşsun yoksa götü polise anlatsın ne anlatıyosa. mesela şu an ne konuştuklarını duyabiliyorum yukarıda. onun gibi oç'luk yapıp vurayım mı duvarA? Adam bence iyi niyetle duvara vurmuş veya o evde yaşayan alman değil türk falan. Alman olsa direk polisi yollardı zaten 22 den sonra. Alman olan adam duvara vurmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 işte bunlar hep önyargı. aile adı Nowak. buram buram almanlar. ayrıca iyi niyetli vursan öküz gibi 6 7 kere vurmazsın abana abana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Nowak http://de.wikipedia.org/wiki/Nowak http://tr.wikipedia.org/wiki/Nowak Tekrar söylüyorum Alman olan duvara vurmaz. Umut Sarıkaya'ya göndersin biri bu lafımı adam da çizsin bunu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Fistan said: oo almanca bagıra bagıra seks adamın koca yazıdan cımbızladığı yere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 @GEd abi adamları tanıyorum. benim de soyadım ermeni soyadı ancak türküm. bizden önceki kiracı evi teslim ederken bi takım bilgilendirmeler yapmıştı oradan biliyorum yerli malı olduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 KidLazer said: ben neden gideyim bunu anlamıyorum? sen birinden şikayetçi olsan kapısını çalar söylemez misin? gelip kapımı çalsın anlatsın derdini onu bekliyorum ancak bu almanların götü bunu yapmaya yetmiyor. ancak karı gibi duvara vurup kapı ardına saklansınlar. çok da rahat genelleme yapıyorum alayı da böyle. nazi kafası yaşayanlara bile alttan sopayı gösterince geri basıyolar. gelsin konuşsun yoksa götü polise anlatsın ne anlatıyosa. mesela şu an ne konuştuklarını duyabiliyorum yukarıda. onun gibi oç'luk yapıp vurayım mı duvarA? e sen de adamın yere vurmasından şikayetçisin işte,git şikayetini adama kibarca dile getir,vurmayın duvara,konuşarak anlaşalım de adamın yaptığının aynısını yapıyorsun üstüne adama genelleme yapıyorsun,iğne cuvaldız olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bagira bagira alman seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Bir de bir insan öfkeden nasıl kusar? Hani öfke kusacaktın da typo mu oldu, çabuk biri yanıtlasın. sherlooock!! 2017 diyorlar çay saatini küp şekerleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bir gün bir alman bir fransız bir türk bir apartmana taşınmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 @dogmeat yok abi bende öyle bi olay yok. pek çok gürültü yaptıklarının farkındalar her şeyi çok iyi bilen bu abiler yaptıkları gürültüye ses çıkarmadıklarımızı da farketmişlerdir. bidahaki sefere gidip konuşucam ancak polis nezdinde. durumu evi kiralayan firmaya da mail ile bildirdim. gerekli bi uyarı görürlerse kendileri yaparlar yazılı olarak yoksa benim kafam çok fena atmış durumda. ilk başta öfkedendir diyodum sakinleştim hala aynı kafadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 gidip dayak yiyip dönsen süper olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 artis artis git kapıya tekme falan at. sonra kafa ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 moriarity sen de ayrı kafadasın yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 evet soyadım nowak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 tek yapman gereken adamlara gidip kusura bakmayın şöyle bi eşeklik ettim demekti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 he ya büyüklük bende kalırdı ne güzel mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 benim yukardakiler iniyordu periyodik aralıklarla müzikten dolayı. aşkın katili ince duvarlar hani yapcak bişey yok, farketmiyosun bile gittiğini sesin. (sevişme sesine inemiyolar ama tabi, bi kere hışımla dış kapıyı kapatıp merdivenelrden tak tuk inip yürüyüşe çıkmıştı kızcağız ama onu hiç unutmam ehehe) neyse gece geç saatte falan insancağızlar benim keyfe keder müziğimden uyanınca ben epey mahçup oluyodum kapıyı da öyle bir açıyodum. çözüyoduk. geçen yıl bi arkadaşıma emanet ettim evi onun muhabbeti olmuş komşuyla, çocuk demiş ben bi sinirle iniyodum yav'ın suratını görünce geçiyodu sinirim falan diye. ehe. biraz sakin olmak lazım. sonra da dikkat edicen. adamlar korkmuştur aşağıya leş öğrenci geldi diye, ilk günden partiler, bikaç gün geçmeden toplaşmalar üstüne bi de gitar mitar, onun saatine dikkat etmeden ayar vermeye çalışmışlar yani. baştan terbiye edelim demişler. orası hassas biraz işte komşunun seni terbiye etme cüretine izin verecek noktaya gelmemek lazım. aynı şekilde aşağıda dede var gelip oğlum ne biçim müzik dinliyon bambambam böyle müzik mi olur diye eli kapı sınırımdan içeri girecek şekilde sallana sallana dedelik taslıyodu. (subwoofer sesi gidiyo tabi adama sadece) ben gene 2-3 mahçup oldum da. en son akşam üzeri daha 2 şarkı açmışım sesi o da gaza gelip hazırlanıp çıkmaca hani biliyom müzik gidecek de az dur yani, geldi falan eli gene sınırımdan içeri girip tamam kusura bakmayın kapıyorum dememe rağmen çenesini kapatmayınca tamam amcacım çıkcam şimdi zaten deyip suratına kapadıydım kapıyı. kendisinin kafa hafif kırık ayyaş oğlu kalıyodu bi ara biz de garip sesler mi duymadık, sabahın 6'sında arka bahçede çocuk var diye polis mi gelmedi zilimizi çalıp (sanrı görmüş yazık) falan filan hani garip garip olaylar. sakin olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 benim senin yazına ekstra olacak ekleyeceğim şey sükunet diliminde kesinlikle gitar çalmamam ve hoparlörün sesini dengeli kullanmam. bu olay aslında tamamen mimarlık şirketinin bok yemesi. demin de dedim şu an konuştukları şeyleri duyabiliyorum ve normal sesle konuşuyolar. bağırma çağırma da yok. ancak bu yine de her seferinde duvara asılmaları anlamına gelmiyor. keşke senin olaydaki medeniyeti gösterip kapımı çalsalar. ilk olayı geçtim ikincisinde gelip konuşsa hem adam gibi tanışırdık hem de saygı duyardım medeni şekilde gelip sorununu dile getirdi diye. ancak şu duvara vurma olayı 'kapa çeneni' demekten daha kaba bi olay. kabullenemiyorum. almanyadan her geçen gün inan daha çok soğuyorum ya avrupanın göbeğindesin it muamelesi görüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar