Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Account (Eclipse)

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,
Çok uzun bir süre, Ealos ile oynamasam bile satmam diyordum. Fakat bu tatilde 2.5 aylık bir aradan sonra oyuna girdim ve artık oyundan çok uzaklaştığımı ve oynayamadığımı farkettim. Her ay 15 dolar eskiden sorun değildi ama artık üstüne 12 euro daha verince başka bir oyun için, gereksiz yük olacağını anladım.
Hesabımı kapattıracaktım aslında bugün, ama dedim bir sorayım belki bir isteyen vardır.

Ealos Tsaark bir zabrak, 4000 BH, TKM ve 1100 medic. 3 sp mi ne kalıyor onlarla da melee def veren reflexes i alıyordum en son. İleride jedi düşünen biri için karakter force sensitive ve reflexesten ilk kutumu aldım sanırım kasmamama rağmen.

Über itemları olan bir karakter değil ama şu anki server şartlarında sahip olabileceğiniz en iyi BH temp olduğunu söyleyebilirim. Güzel bir comp suit ve ubese suitim, krayt scatterim (master marksman olduğundan ara sıra işe yarıyor =) ), 2-3 tane baya güzel vibroknucklerım, gerekli dmg puplari, gerekli BH droidleri falan var. Bir banka ve çanta dolusu item var, evim yok zira bakımsızlıktan 2 defa çöktü ben de iplemedim açıkçası, role play ortamı olmadığından bir işe yaramıyor evler, item deposundna başka.
2.5 milyon credits im ve bir AV21 im, 4 tane swoopum bir de Bantham var =)
Karakter şu anda serverdaki en büyük BH loncasında, BHA da.

Fiyat falan da bilmiyorum, önerisi olan varsa yapsın, satmak pek de istemiyorum aslında da kutuyu bedavaya getiririm dedim.

Bu arada, sadece accountu satarım, galaxies cd lerini kopyalar veririm isterseniz ama koleksiyoncu olduğum için kutuyu ve orjinal cdleri veremem :/

Buradan yaparsınız teklif[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Baba satmayaydın yaw. Nese artık olan olmuş. Fiyat olarak ne düşünüyorsun? Belki alabilirim.
Daha tanışamadan etmeden kötü oldu yaa. Keşke karakteri satmayaydın.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!

[Bu mesaj Redeagle tarafından 18 Ocak 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla fiyatları hakkında bi bilgim yok, araştırmadım da, öneri bekliyorum sadece. Veya soruşturayım ben de şimdi bilenlere.

Bu arada synsteak, vercupti, brandy, canape, thaktillo ve muon gold var baya. Karakter doc ve ent. buffları alıp jedi kesmeye gidebilecek durumda.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ben bu accountu kapattırırsam, 7-8 ay sonra karakter saklanacak mı gitmiş olur mu yoksa?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 18 Ocak 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
account arası karakter değişimi var. ama bu treansfer sonrasında da aynı sunucuda iki karaktere izin verileceğini sanmıyorum.

sadece isim transfer oluyo

@penth: database i etkilemediği sürece kalabilir dedi yetkililer bide 6 ay garantisi var.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

bende gelecek aya karakteri donduruyorum. Cancel edince karakter gitmiyor falan diye yazıyordu. Bilmem doğru mu? Bence karakteri dondur sonra gevam edersin gidenler özleyip geri dönüyorlar çünkü. (Tunch hariç :D)[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

6 ay garantisi varsa iyimiş. 6 ayda bir 15 dolar veririm ben de açtıra kapata =)
Saol Alomatik, iyi bi teklif gelmezse öyle yapıcam artık.
Ya satmak da çok istemiyorum gerçi :/ öf[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Satma satma sen gelir arada bir gözükürsün ortamlarda. Soruma cevap verenlerede teşekkürler bu arada.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam konusalim[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

su alısamama problemini bende yasıyorum acc u terar actirali 3 gun oluyo yine oyuna alıstım gibi 0 dan tka 0023 yaptim app xp sorununu halletsem novice bh olacam zaten 15 k bh xp birikmisligi var ugrassam dusundugum template i yapacam ama gercekten biisler eksik belki rip in eksiligi belki ortam ama gercekten bisiler eksik yani 2-3 gun kassam yapacam template i ama yapınca ne olacak sorunu kendime sorunca resmen dehsete dusuyorum sanırım 7 ay bi oyuna ara vermek biseyleri koparmis benden..

neyse artık wow baslyana kadar template i yaparim ama o da can sıkıntısından olacak heralde eskden aldıgım zevkin %1 ini alamadım oyuna girince..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 19 Ocak 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
suan izimirdemisin sen

evet, dönücem haftaya.
Ama kesin değil satma kararım cayarsam kusura bakma, baya aradaydım başlığı açarken bile =)

Way, 7 ay silinmemiş mi karakter?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten ikilemdeyim bi de sen ettin bu lafı tam oldu =)

Ya kararsızlık örneği sergileyerek satmaktan vazgeçiyorum sanırım.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...