Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi millet Jabba'nın yerine girebilmek için bazı görevler yapıyoruz dimi?
Eğer öyleyse bu ilk görev (3 yer verio, find the sequences diyor falan) yerleri nerde biri Naboodaymış. Waypoint çıkıyor mu?[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Mesaj tarihi:
naboo da olan gorev jabba palace ile alakali deil. ayni soruyu ben de sormustum wp vermiyo filan diye::::::)
jabba palace diye aratirsan bulursun benim soruyu da:::)

[Bu mesaj barbu tarafından 17 Ocak 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Naboo'da demiyorum ki? Tatooine'de Jabba Place'de alınan görevi kastediyorum. Adam Corsec ten birinin ihanet ettiğini 3 olası bölgeden birinde bulunan containerı bulmanı istiyor. Verdiği 3 bölgeden biri Naboo'da. Tam yerlerini bilen var mı diye soruyorum.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Mesaj tarihi:
saolasın[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Lok'ta, Nym's Stronghold'da. Zaten Lok'ta starport'u olan tek yer. Orada shuttle dan inince, bi köprü var ordan geç dümdüz ilerle şehrin en tepesinde sarayı[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
said:
Alomatik_2k, 18 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
şaka yapmıştım :D

Aman ha, şaşırdım bi an ehue[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 19 Ocak 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
said:
Alomatik_2k, 18 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
şaka yapmıştım :D

Aman ha, şaşırdım bi an ehue

tam jtl almaya gidyodm lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF
  • Yeni Oluştur...