Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jabba

madjai

Öne çıkan mesajlar

Şimdi millet Jabba'nın yerine girebilmek için bazı görevler yapıyoruz dimi?
Eğer öyleyse bu ilk görev (3 yer verio, find the sequences diyor falan) yerleri nerde biri Naboodaymış. Waypoint çıkıyor mu?[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Naboo'da demiyorum ki? Tatooine'de Jabba Place'de alınan görevi kastediyorum. Adam Corsec ten birinin ihanet ettiğini 3 olası bölgeden birinde bulunan containerı bulmanı istiyor. Verdiği 3 bölgeden biri Naboo'da. Tam yerlerini bilen var mı diye soruyorum.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 17 Ocak 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
tatooine de datapadından POİ ye gel orda jabba's place e çift tıkla WP oluşacak.
diğer "Herif" ise yodayı diyosan degobahta JTL alman lazım onu görmek için.

yodayı nası görücem ?[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Lok'ta, Nym's Stronghold'da. Zaten Lok'ta starport'u olan tek yer. Orada shuttle dan inince, bi köprü var ordan geç dümdüz ilerle şehrin en tepesinde sarayı[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 18 Ocak 2005 17:55 tarihinde demiş ki:
şaka yapmıştım :D

Aman ha, şaşırdım bi an ehue[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...