Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Teke tek - Yakın ve Eski Türk Tarihi Ord. Prof. Dr. Reha Oğuz Türkkan http://www.youtube.com/watch?v=SKJC3zBjF3Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ilk başında, yakın tarih ile ilgili önemli şeylerden bahsediyor, inönü severler özelikle baksın, şimdikinden bir farkı yokmuş yazık... ama olsun savaş kahramanı... ve mhp öncesi türkçülük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 adam tam kafa adammış :) eski adamlar kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 sümerler, sümerlerin türk olma durumu hakkında, atatürk ve nasıl sümerlere türk dersiniz diye çıkan itirazlar. 00:50:00 bunu eğer doğru ise avrupa tarih yazımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 kızılderililer 01:00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 yaratılış efsanesi önemlidir, ilgili olan ve hala okumayanlar bakmasını tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 türklerin tarih sahnesine ilk çıkışı 01:08:00 oğuz ve sümerlerin tipi insan/türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 çinlilerin ilk kurucuları, savaş arabalı halk, hunlar, ve anadoluya girenler, hattiler..., lidyalılar, akdenize açılanları italyaya yerleşenler 01:12:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 adamın anlatıkları yalan ve yanlış diye bilirsiniz ama dönüp dolaşıp buraya varıyor: said: nasıl sümerlere türk dersiniz diye çıkan itirazlar. 00:50:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 gerçi bu biraz uçuk gibi ama, meksika körfezine gidenler, olmekler 01:23:00 sakallı yılan tanrı var, bilenler bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 dinliyorum bi yandan, guzel bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 kürtler ve yavuz sultan selim, 01:25:00 kürtler ve ermeniler, misyonerin sözler, 01:28:31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 tekrar Etrüskler... 01:30:20 krallarının adı tarken, 01:33:45 floransa dan çıkan mucitler ve sanatçılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Söylediklerini pek beğenmiyorum doğrusu,zorla ağzından çıkıyor laflar sanki, bu programa katılan herkesi dinledim ancak bu hocayla olan bölümleri izlerken sıkıntı basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 su tv'de cay icme isini kim cikardiysa, agzi dili yansin kaynar caydan isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 sümerlerin nuh tufanı, 01:48:40 ve bir alıntı kara çıkılınca bir kurban kesiliyor, ve tanrılar sinek sürüsü gibi kurbanın üstüne üşüşüyorlar 01:50:26 ve sümer kanunlarından bir kaç örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 atesbenicagiriyo said: Söylediklerini pek beğenmiyorum doğrusu,zorla ağzından çıkıyor laflar sanki, bu programa katılan herkesi dinledim ancak bu hocayla olan bölümleri izlerken sıkıntı basıyor adam baya yaşlı yanlız, 1920 doğum, atatürk ile konuşmuş :) sümerlerin en büyük tanrısı ve hz. ibrahim imin rahibi olduğu tanrı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 atlantis... 01:51:40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 aquila said: su tv'de cay icme isini kim cikardiysa, agzi dili yansin kaynar caydan isallah. 2 saat konusuyorsun abi cay sart. su ic ic nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 sümer ziguratlarının yapılma nedeni 01:58:30 ve mısır medeniyeti ve pramitler ve ilk mısır rahipleri 01:59:53 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 10dk dinliyeyim dedim dayanamadım yaşlıları televizyona çıkarmıcan y a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 velhasıl kelam, önemli bir adam... işin üzücü tarafı, bu gün müzeyyen senar hanım için yapılan programları dinlerken de aklıma geldi, 20 senelik cumhuriyet ne adamlar yetiştirmiş, ne bilim adamları, ne sanatçılar, en yazarlar... ama 70, özellikle 80 ler ile birlikte yetişen adamlara bak, köyden kente kontrolsüz göç ülkeyi ne hale getirdi buda reha beyin bahsettiği romanı http://www.kitapyurdu.com/kitap/goksin/77269.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Kaç yaşında adam inönüyle birebir konuşmasını anlatıyor, doğru düzgün konuşamıyor yaşlı adam diyorsunuz asldhsdkfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 90 yasinda adam hala cin gibi ya su yaslarda soyle aklim calissa daha ne isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Konuşamıyo v.s diyenlerin adına ben utandım. 1 saat 20 dkdır izliyorum hiç atlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar