Konn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arkadaslar ben orjinal olan ve cd-key'i bana ait olan half life 2 silver edition'ım ile uzun suredir Avaturk & Mix serverlarında oynuyordum, ancak bugün uzun bir update sonrasında Avaturk ve Mix serverlarına girmeye calıstıgımda "[Temp] Server is out of date..." yazısı cıkıyor karsıma. Servera tekrardan normal bir sekilde girebilmek icin ne yapmalıyım acaba?[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Mix[LDM], Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 başka yabancı servera girebiliosan serverlarda sorun vardır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Sunucularımız (avaturk) elimizde olmayan bir sebepten ötürü güncellenememiş. Sanırım diğer sunucuda da aynı durum var.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bendede aynı hata var ama nitrogamerın serverına girio[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 İnternet koşullarından dolayı sunucular kendilerini güncelleyememiştir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yeni çıkan patch den sonrada bende 'Server is uses different class tables' diyor ve disconnect oluyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Sorunun aslen valve kaynaklı olduğunu ve oynanan source'ün değil dedicated server kısmının update'inde sorun çıkıtğını öğrendim. Sunuculara girebilen oyuncular non-steam olanlardır.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 peki ne zmn düzelicek sorun???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 serverlar yeni sürüme geçtiği zaman düzelicek anladığım kadarıyla.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 düzeltilmiş ztn çalışıo artık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar