Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Trias said: evlilik cüzdanını evlendiğimizde bir kez görmüştüm, (16 yıl önce) 16 mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 oah..ben de bilmiyorum..harbi nerde ki? pek lazim da olmuyor bir kez hanimefendi kutugunuze kaydolduktan sonra zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 arkadaşın kütük yozgatta, eşi izmirli. Kızcağız küğütünü yozgat olarak görünce (evlendikten sonra) şok olup üzülmüştü naptın bana diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Dworgian said: Trias said: evlilik cüzdanını evlendiğimizde bir kez görmüştüm, (16 yıl önce) 16 mı? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 vay be. ben seni wow dan hatırlıyorum da (hafızam yamultmuyorsa) üniversite yeni bitmiş fln yaşlardasın sanmıştım. bayağı amcasın yani o zaman =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 :) sen druid tank değil miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 öyleydim abi doğru :) sonrasında druid tanklar dövülünce (bkz: blood dk tank furyası) boomkin olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Trias said: evlilik cüzdanını evlendiğimizde bir kez görmüştüm, (16 yıl önce) Öyle bir cüzdandamı veriyorlar. beni kazıklamışlar. direk aldım hatunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Evlilik cuzdani sorulmasi kesinlikle yasak Sikayet edildiginde islem yapilmasi lazim Absolut said: Normalde otel girişlerinde çiftlerden talep edilebiliyor ama artık emniyetin bunu kontrol etmesi çok kolay olduğundan sormuyorlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 cüzdan sormak niye yasak olsun ya adam belki sadece evlilere hizmet veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Evlilik cuzdanina gerek yok kuzenimle geldim de bir cacik yapamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar