Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Arkadaşlarımla oynıyabileceğim tcp/ip oyunu biliomusunuz hiç.. Ama küçük ebatlı olsun, zevkli bişi olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ha??? o son dedıgını tam olarak anlayamadım :D bıraz garıp geldı sorun ..[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 diablo2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Soldat :) Kucuk oyun isteyen adama 3 cd'lik Diablo 2'yi onermek de ilginc tabii :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Evet harbi ilginç. [bu arada kişilerden biri ben olduğum için öeride bulunamıyorum aksine bekliyorum][hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 die by the sword da baya zevklidir. (cd rip versiyonu 30mb civarı sanırım)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 KKND 2:Crossfire[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 pacman 2 age of empires:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Hmm sımdı anladım....Worms :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 multi oyunlarda worms un uzerine yok bencede. eglence tavan yapiyor.. :D[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ne kadar seversiniz bilmem ama brain child software in bi oyunu var acaip kucuk bisi boole bi yuzey var sen ve arkadasin bir disk siniz amac rakibe falan vurarak rakini bosluga dusurmek, ama momentumu ayarlaman gerekiyo falan, kayiyo yer herseyi ayarlayabiliyosun, baa guze haritalar var, kendi haritan i dah nasil yapacaini anlatmis. TCP IP den oynaniy PS: Brain Child : Jump'n Bump i yapan arkadaslar[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Star Wars Jedi Knight:2 Jedi Outcast Küçük değil ama seni hayli idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Star Wars Jedi Knight:2 Jedi Outcast Küçük değil ama seni hayli idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Volfied, 31 May 2003 11:53 tarihinde demiş ki: ne kadar seversiniz bilmem ama brain child software in bi oyunu var acaip kucuk bisi boole bi yuzey var sen ve arkadasin bir disk siniz amac rakibe falan vurarak raPaticik Forumları Pati Zone / Bilgisayar Oyunları TCP/IP Oyunlarıkini bosluga dusurmek, ama momentumu ayarlaman gerekiyo falan, kayiyo yer herseyi ayarlayabiliyosun, baa guze haritalar var, kendi haritan i dah nasil yapacaini anlatmis. TCP IP den oynaniy PS: Brain Child : Jump'n Bump i yapan arkadaslar[hline]Dark-dr adli adminimiz zamaninda demiski... kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... JUMP AND BUMP gibi bir oyun ben hayatımda görmedim o biçim süfer tek kelime.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 worms oynayın işte daha ne.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Starcraft , çok küçük değil ama aşırı zevkli[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SolidSnake_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 niye diablo 3 cd olabilir ama sadece 2.5 GB yer kaplıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Tabi ki Worms ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bi C&C fanatiği olarak tabiyki de Red Alert2 diyorum ama ne kadar küçük okadarını bilemem[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Netten 56k ların yükleyebileceği bir oyun olursa iyi olur arkadaşlar. :hrr:[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 öyle bi oyun yok dermişim :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 walla pişti falan dışında pek bilmiorum küçük boyutlu / kim diablöü oynamak ister?[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar