RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 dana22 said: yok valla annem babam tatar. annemin annesi tatar babasi muhtemelen azeri kokenli , babamin annesi babasi tatar.-ki bu tatar dediklerim direkt kirim gocmeni yani annemin babamin buyuk anne babalari kirimi hatirlayan insanlar- bana gelene kadar cok da baska kan karismamis.. geriye donuk 3 nesilde 5 kisi sarisin mavi gozlu. benim baba tarafım komple tatar.Romanya-Köstence göçmeni.Kırım tatarı yani (sınır). Onlarda da dediğin gibi sarışın ve renkli gözlülük çok. Esmer değiller tenleri beyaz. Araştırdığımda tatarların kuman/kıpçaklarla karışıp bu hale geldiği söyleniyor. Bir de nogaylar var (bir tatar kolu), onlar mesela tam tersi.Orta asyalıya benzeyip esmer falan oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Fly said: sana oyle bir instruction veririm ki deadlocka girersin diye fisilda kulagina şu tarz espirilerin %80ini anlamayacağına ben iddiaya girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Tatar arkadaşıma linki gönderdim. Kendisi hepinizin yazdıklarını tek tek okudu. Çok güldü, gözleri kayboldu.. Selamlar, sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Aha bu smileyi görünce laurelin mi geldi diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Patice said: Tatar arkadaşıma linki gönderdim. Kendisi hepinizin yazdıklarını tek tek okudu. Çok güldü, gözleri kayboldu.. Selamlar, sevgiler.. Arkadaşın adayların resimleri görse gözleri beyle beyle (O.O) açılırdı hata etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 patice gel ayarlıyalım burdan birini senin tatara (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Patice said: Tatar arkadaşıma linki gönderdim. Kendisi hepinizin yazdıklarını tek tek okudu. Çok güldü, gözleri kayboldu.. Selamlar, sevgiler.. TATAR KIZI [hr] Tutabilmek elini bir hayal Aşk böyle birşeymiş demek Tabiatım değişti, feleğim şaştı Aşk böyle birşeymiş demek Rabbim emanet etmiş bu yareni senin kalbine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ben talibim de kızın gönlü yok. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 olm çok kötü lan sdfsdf (şiire dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Ben şikayet ettim zaten. Ünleme tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ben beyaz şahinleri gönderdim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 RamsesII said: nogaylar homofobik ırk EHEUHEUHEUHEUHEUHEUHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 her seferinde "nişan mı o?" diye okuyorum başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Patice said: Tatar arkadaşıma linki gönderdim. Kendisi hepinizin yazdıklarını tek tek okudu. Çok güldü, gözleri kayboldu.. Selamlar, sevgiler.. hani nerde. o bizi görebiliyor biz onu göremiyoruz. üyü olsun valla söz cok iyi davranicaz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 üyü mü? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Dworgian said: her seferinde "nişan mı o?" diye okuyorum başlığı AHAHHAAH.. CERN haberlerini de CEREN diye okuyo musun peki sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 hıhı genel huyumdur. hep bir sesli harf koyuyorum okurken. dalga geçeceğine fotoğraf gönder. öyle "benim arkadaşım var da bilmem ne" demekle olmuyor bu iş. bak daha bekar tonla adam var hepsini evlendirmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 CEREN DEDİLER GELDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 slm ceren 14 Şubatta ne yapıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Masakari said: slm ceren 14 Şubatta ne yapıyorsun ? hadron carpistiriyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Hızlı geçişlerin ortamı paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar