fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Evet. Garantisi yok, sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 50tl atarim ihtiyacim var bana ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 noldu lan ssd fiyatlari ne zaman bu kadar dustu? annemin dandik laptopuna takayim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Yanlış hatırlamıyorsam Taşınıyordun . Agırlık yapar bırak sen onu ben 80 TL vereyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 85 e alırım yada almam ya 120 gb azmış.ama 100 tl falan eder herhalde.sıfırı 155 tl zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 lan adilik yapmayin. cocuk okutuyoruz trde onun ihtiyaci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kenarda kosede jb black ya da blue label varsa gonderiverin biz de cocuk okutuyoruz ona lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bende köşede duruyo ocz vertex 2 120gb bi ara bi laptopa takarım diye tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 esh o senin işine yaramaz atsana bana. zaten chromecast ı da yollamadınız. işalla abd den gelen arkadaş getirecek bakalım. ssd için; evet beleşi severim cc için; parasını vericem onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 gelen arkadasin da cebine bi 20'lik sikistirirsin yeter ehaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 aslında yeter. arkadaş sonuçta. "canın sağolsun" der geçer. peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 arkadas arkadasi kaziklar mi la oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bir günde hayirli bir is yapin.Esh istersen özelden adres vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 iç savaşı bekle, 1kya okutursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Seele said: bir günde hayirli bir is yapin.Esh istersen özelden adres vereyim. asdas ben evdeki eşyayı olabildiğince dağıtmaya çalışıyorum valla, başkaları düşünsün az sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 fizban said: arkadas arkadasi kaziklar mi la oyle? Ona kazıklamak demiyoruz biz. Yakın arkadaşlarımızda adam borcu olan parayı veremiyor ise "vardır bir durumu nasılsa hallederiz" diyoruz ^_^ Arkadaşının maddi durumunu kullanmayı benefit sayan tiplerden de koşarak uzaklaşıyoruz. Bir Türk'ün uranyumdan kaçması kadar hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yakin arkadasim para isterse, ya da borcu varsa degil chromecast dunyalari veririm. ama arkadasima 'bana bi chromecast getirsene parasini verecem' dedikten sonra 'al la bi 20lik cok konusma' demek ayni sey degil. ssd veya chromecast sonucta bu, kredi borcu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 abi sen "böyle yaparsın" dedin diye geyiğe devam edip "he yaparım" dedim. ciddileşeceksen ciddi tavrımı söyleyeyim; arkadaşım parasını almamaya kalkabilir de (zira para onda kum şu ara), ama IBAN ını bulur yatırırım. sevmem öyle "parasını veririm" dediğim şeyde farklı tavrı. hediye getirmek istemiş olsa eyvalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ne bicim geyik la o. seni geyik kursuna yollamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 neyse işte abi geyik vs falan fıstık. fizban denemem için esh in aldığı chrome u önce bana yollamadığı için sırf denemelik satın almış oldum. esh de ssd sini bağışlamıo ona da küstük forum olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar