Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 orcs must die gibi diyim ama tower def falan deil 4 5 cesit karakter var ranger mage falan coop oynaniyodu hack n slash gibi ama daha tepeden boyle steamde gördüm sanırım bulamıyorum donanim haber sarki topigi gibi oldu ama idare edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dungeon defenders mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yok abi yakın sayilir ama deil tepeden bakış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 eski mi? takriben kaç yıllık oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Golden Axe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yeni yeni baya yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 gauntlent edit: gauntlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dynun said: orcs must die gibi diyim ama tower def falan deil 4 5 cesit karakter var ranger mage falan coop oynaniyodu hack n slash gibi ama daha tepeden boyle steamde gördüm sanırım bulamıyorum donanim haber sarki topigi gibi oldu ama idare edin :) Gauntlet? asdf sadece soruyu okuyunca repost gibi olmuş. görsel çakayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ilk önce ben yazdım 4lü paket alıp tekini bana verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 abi bu oyuna benzeyen ve uzun zamandır aklımı kurcalayan of neydi dediğim bir oyun vardı. aynı burdaki gibi sağdan soldan zombidir canavardır bişeyler geliyor, bizim ana karakter oyun penceresinin tam ortasında işte etraftan gelenleri zbam zbam indiriyor. ama baya eski. bunun eski versiyonu filan olabilir mi yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mavardi said: abi bu oyuna benzeyen ve uzun zamandır aklımı kurcalayan of neydi dediğim bir oyun vardı. aynı burdaki gibi sağdan soldan zombidir canavardır bişeyler geliyor, bizim ana karakter oyun penceresinin tam ortasında işte etraftan gelenleri zbam zbam indiriyor. ama baya eski. bunun eski versiyonu filan olabilir mi yardım edin fps lerin yarisi bu tanima uyuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dungeon Party ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 canavarlar görünüm itibariyle neredeyse aynı. böyle küçük bi pencerede oynanıyordu..mekan olarak bişey yok böyle tarla gibi etrafta herhangi birşey yok. ekranın ortasına yaratıklar hücum ediyor. örümcek filanda vardı diye hatırlıyorum. ve kuşbakışı veya ona yakın bir kamerası vardı, basit mi basit ama hunharca öldürmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 serious sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yok abi o değil baktım görsellere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 aşırı ilgilenilmiş bi oyun değil böyle flash oyun benzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yukardaki gauntlet e benziyor, kahramanın ve canavarların ebatı küçük, serius sam gibi değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 postal 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 take no prisoners. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 need for speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 alien swarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 alien swarmdır kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 [video]https://www.youtube.com/watch?v=QLm8D4f8njo?feature=oembed" width="459"> şu vidyoda 2:11'e gelin abi, ordaki sahnede ortamı bomboş ve kuşbakışı düşünün, kahraman 1 tane böyle 2-3 kişi oynanmıyo. ama yani mekan kavramı sıfır a yakın. tepeden bakıyosun ve bi zemin fonu var. sadece sağdan soldan elemanlar geliyo. ama mekan uğraşı yok oyunun. tarlaya tepeden bakıyo varsayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bölüm geçme filan da yoktu sanırım. yada varsada işte seviye bir daha az güçte daha yavaş işte süre dolunca yeni seviye biraz daha hızlı zor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 zombie shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar