05425232481 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kartı kaybettim ancak kart numarası vs. bende kayıtlı, şimdi bu kartı iptal ettirmedim, cünkü icindeki para lazım oldugundan iptal ettirsem komple hesap bloke olacak, bu parayı paypal ile çekebilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 komisyonculara bozdurursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hesap bloke olmaz. gidip şubeden çekersin paranı kimliğinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ya da banka kartın varsa, kredi kartını yönlendir, atm de kredi kartı bölümü açılabilir, ordan halledersin. bana tam tersi olmuştu, atm banka kartını yutmuştu, bankayı arayıp kredi kartına yönlendirmiştim, kredi kartından banka hesabı işlemi yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
05425232481 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 imamizer said: hesap bloke olmaz. gidip şubeden çekersin paranı kimliğinle. Nakit avans oldugundan sadece alışverişte kullanılıyor,hiç çekmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 o zaman komisyoncu bulcaksın. online posla çekim yapcak sana komisyonunu kesip para vercek. yada hepsiburada, n11 gibi bi yerden alışveriş yapıp 2 çeyrek altın alcaksın gelince satıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Nakit avansı çekebiliyorsun niye çekemeyesin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
05425232481 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 imamizer said: o zaman komisyoncu bulcaksın. online posla çekim yapcak sana komisyonunu kesip para vercek. yada hepsiburada, n11 gibi bi yerden alışveriş yapıp 2 çeyrek altın alcaksın gelince satıcaksın. anladım ancak onun yerine paypal karta banka hesabını tanımlasam kartım gelene kadar idare eder galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Yeni kart iste? Hemde bir telefonla sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Ve atesbenicagiriyo 21. fake'i ile aramizdan ayriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar