bansheee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 haa bi de emlak fiyatlarından vur. "zamanınızda lise diplomasıyla başladığınız işte 30 yaşında ev alabiliyodunuz" de konuşmanın sonu "hep sizin nesil zorlık görmemiş" olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 karneyle yağ aldık kartını çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Abi sabrına hayran kaldım hsdbjw Ben böyle durumlarda kendi ebeveynlerime sakince yetiştirememişsiniz demek :/ deyip oluşan sessizlikte ortamı terk ediyorum genelde. Başkasına bi noktadan sonra direkt soverim gibi geliyor ahah, öyle olmuyordur tabii de senin kadar da tutamam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mutlu olmadığım çevreyi terk ederim. Ev güvende hissettiğin yerdir. Yargılanmak çok büyük bir stres kaynağıdır. İnsanlara bizi yargılama fırsatını vermemek gerekir. Fakat bazı insanlarda kendi kendini yargılar ki bu çok daha kötüdür. Mesela ben biraz bu yapıdayım. Bunun üzerine bir de çevrem de bunu yaptığı zaman durum katlanılmaz olur. O zaman bir şeyleri değiştirmem gerektirdiğini anlarım. Diğerlerinin beni kabul etmeleri için değil sadece benim kendimi kabul etmem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 louie de vardı bunla ilgili bi bolum bulursam yuklucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Onları kendi silahları ile vurmaya çalışsan hemen başlıyorlar biz 14 te çalışmays başladık, 16-18 de evlendik, bez yoktu, makineler yoktu. Eskiler her şeyi saklardı, kilitlerdi vs vs Şimdiki nesil şanslı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Haters gonna hate de sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 pascalnouman said: louie de vardı bunla ilgili bi bolum bulursam yuklucem abi louie'nin bütün bölümlerde baba böyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 dogrusun da bir bolumu nerdeyse komple elalem ne der uzerine yapılmisti ama usendim simdi arayın bulun la :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar