Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Uzun süredir kafamı kurcaLıyor bu soru. Bizim miLLetimizde , özeLLikLe İngiLizce konuşma hastaLığı var. Yani biLse de biLmese de bir şekiLde kıLıfına uydurup bişiLer yazıyor ya da söyLüyor herkes. MisaL geçen gün forumLardaki bir arkadaş benim " Do you speak EngLish " sorumu o muhteşem biLgisi ve ukeLaLığı iLe bana şöyLe yanıtLadı. " Do you değiL can you diye soracaksın " Şimdi biraz önce Yeni geLenLer böLümünde bir nick gördüm " i_died_for_you " Nedir bunLar ya ? AnLamı ne ? Mantığı ne ? Amacı ne ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 amaç farklılık yaratmak olabilir.[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ee kendine aynı tipten arkadaşlar için ortam yaratçan[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 WTF ?! lol[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yanlız o kadar şey dedik ikimiznde imza ingilizce :lol:[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya milletimizin genelinde var bu.cant touch this hesabı[signature][hline]S.Wraith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Sanırım ingilizce de ingilizce bilmek de çok havalı (Cool) gelio bize. Baksana takma adlarımız (Nick) bile ingilizce.. Gerçi zindanıbaşını tercih ederdim, gayet güzel ve istediim gibi bi takma ad ama paticikte kullanıcı(user) adında (nick) Türkçe karakterler desteklenmio sanırım.. [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 18 Ocak 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tamam beLLi başLı kaLıpLarın İngiLizce oLmasını bende anLıyorum fakat her Türkçe kurduğumuz cümLeyi İngiLizceye çevirmek zorundamıyız ? Varsa bi baba yiğit hadi bu cümLemi de çevirsin , özeLLikLe baba yiğit kısmını :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 kültürlü oldugunu gosteriyo yabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 İngilizce bize doğduğumuzdan beri özendiriliyor. Amerika'nın amacı bu. Bizi, kültürümüzden mahrum ederek yenecekler. Ben olabildiğince Türkçe konuşmaya çalışıyorum. Herkese de Oktay Sinanoğlu'nun "Bye Bye Türkçe" adlı kitabını tavsiye ederim. Yani şu an yapabileceğimiz tek şey olabildiğince Türkçe konuşmak. Elinizden geldiğince öyle yapın...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abı simdi survivor u tek kelime olarak türkceye cevirin türkce yapiyim yanı :)[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bazıLarı da türkçeyi doğru biLe yazamıyor.ama ingiLizce konuşmak hoşLarına gidiyor gibi.hatta ben ingiLizce biLiyorum ama başkaLarının da biLmesi beni rahatsız ediyor der gibi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 heLL yeah[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 herkez istediği dilde yazabilir, düşünebilir. faşistlik niye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Özellikle "v" yerine "w", "k" yerine "q" kullananlar gerçekten beni çileden çıkarıyor... Ne biçim bir özentiliktir, aklım almıyor...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Sly-One, 18 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki: bazıLarı da türkçeyi doğru biLe yazamıyor.ama ingiLizce konuşmak hoşLarına gidiyor gibi.hatta ben ingiLizce biLiyorum ama başkaLarının da biLmesi beni rahatsız ediyor der gibi. Türkçe ve İngiLizce yazarken " T " ve " İ " büyük mü oLacak diyorsun yani ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ukela -> ukala Ayrıca Türkçe'de cümle başları, özel isimler ve kısaltmalar gibi birkaç istisna hariç küçük harf kullanılır[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya bu söledigin yani özntilik yani ama ing konusmak baska yaa bilmeden konusuyolar ....:)):):):):): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bir de bazı harfleri büyük bazı harfleri küçük yapanlar var. En sinir bozucusu o olabilir, ama onun dille PeK BiR iLGiSi YoK TaBii. (tek kelimeyle iğrenç.)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Mave, 18 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 18 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki: bazıLarı da türkçeyi doğru biLe yazamıyor.ama ingiLizce konuşmak hoşLarına gidiyor gibi.hatta ben ingiLizce biLiyorum ama başkaLarının da biLmesi beni rahatsız ediyor der gibi. Türkçe ve İngiLizce yazarken " T " ve " İ " büyük mü oLacak diyorsun yani ? Hayır. said: Penthesilea, 18 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: ukela -> ukala Ayrıca Türkçe'de cümle başları, özel isimler ve kısaltmalar gibi birkaç istisna hariç küçük harf kullanılır diyorum.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 milletimizde bide "L" leri buyuk yazma hastaligi var..[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ukeLa diye biLiyordum özür diLerim[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bu arada forumlarda bazı kurallara dikkat etmek çok da önemli değil. Ama B@bS K3nKs de yazmayın bir zahmet...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mave farkında değil misin bilmiyorum ama "L" leri neden büyük yazıyorsun?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Adam peltek Penth, yüzüne vurma.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar