Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meselesi muç muç muç

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

İş yine başa düştü, anlaşıldı. Şimdi yazılanları tek tek okudum da, geyik haricinde çok yazılan bişey yok.

Şimdi.

Sen desen ki, ya ben bi kızdan hoşlanıyorum, kız olarak sen yorum yap ne beğenir, ne ister falan diye. Diyecek ki, aha o kız benim ama açılamıyor, ağzımı arıyor, hoşuna gidecek.

Desen ki, yok kardeşim, ben seni istemiyorum, git başımdan vs. bu sefer de ulaşılmaz olacaksın. Daha da çekici geleceksin. Ulaşılmayan her zaman daha çekicidir abi unutma.

Sen de diyosun ki, şu an bi ilişki vs aramıyorum ama arasan olur yani. O yüzden kızla takıl abi, git sinemaya yemeğe, vs. ama ilişkiyi uzun tut. Bi süre sonra olay neticeye kavuşur zaten.

Ya sen kızdan hoşlanacaksın ve devam etmek isteyeceksin ya da kız eehh diyecek senden sıkılacak.

Ama bence görüşmende fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwollun ilk mesajından ben onu anladım. inüendoyu göremeyebilir de sadece açık olarak siego demediği kalmış adamın

yüzyüze en zoru tabi ama esas zoru yüzyüze o dersi verebilmekte. "bak kadın. ben senin iyiliğini düşünüyorum. bu sayede güçlenicek ve evrim spiralinde bir boğum daha çıkıcaksın" diyip fedora tiplemeyle olmaz bu işler

kaldı ki o durumda ben "AMAN TANRIM O NASIL BİR KARAKTER. AÇIN BARAJ KAPAKLARINI" beklerim
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

said:
"bak kadın. ben senin iyiliğini düşünüyorum. bu sayede güçlenicek ve evrim spiralinde bir boğum daha çıkıcaksın" diyip fedora tiplemeyle olmaz bu işler

Ben öyle de mi demişim düdük, kibarca ilişki istemedigini söylemeli diyorum.

İşte ben de tam o noktada nasıl söyleyebilirim diye düşünüyorum dflk. Topic paradoxa girdi şu postla.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Dworgian said:

Arkadaşlar,

Kız cidden takıntılı ise, "ilişki istemiyorum" lafını büyük ihtimal "illa bir ad koymak zorunda değiliz, sadece seninle birlikte olmaktan mutlu oluyorum" vb cümleler ile dodge layacaktır.

Abi bu şu kesinliğe hastayım ya.

Takıntılı ise %100 arkasındayım şu lafımın. genellemelere gıcık oluorum ben de kişisel olarak aslında. Ama takıntılı kadın böyle oluo işte. Böyle cevap vermiosa takıntılı değildir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

xunn said:

Dworgian said:

Arkadaşlar,

Kız cidden takıntılı ise, "ilişki istemiyorum" lafını büyük ihtimal "illa bir ad koymak zorunda değiliz, sadece seninle birlikte olmaktan mutlu oluyorum" vb cümleler ile dodge layacaktır.

Takıntılı ise %100 arkasındayım şu lafımın. genellemelere gıcık oluorum ben de kişisel olarak aslında. Ama takıntılı kadın böyle oluo işte. Böyle cevap vermiosa takıntılı değildir zaten.

Abi manyaklar bile baharat gibi çeşit çeşit. Dedigine de gider, arkadaslarınla falan yatar. Facebooktan troller. Benim aldıgım izlenim obsesiften ziyade "Clingy". Obsesif oldugu konfirmasyonu gelirse adamdan onu tartışırız da şu an derailment yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

xunn said:

Dworgian said:

Arkadaşlar,

kız aşık olmuşsa yapacak bir şey yok, dowgian haklı

bu gibi durumda kızın konuşmasına, yaklaşmasına izin verip, yalnız kaldığınız zaman saplamayacaksın
anlatacaksın ben sana aşık olmadım, kendine iyi bak, bye.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

said:
onu anlayabilecek, ders çıkarabilecek kapasitede biri olsa zaten şimdiye kadar çözerdi kız

seninki kolaya kaçmak bu durumda

Katılmıyorum bro, kızın ne kapasitede oldugunu da hakkında hiçbir data sahibi olmadıgımız sürece çok varsayımsal buldum.

yüzyüze her zaman en zoru, facebooktan mesaja cevap atmayıp telefonlara çıkmamak nasıl daha zor anlamadım.

Şunu karşındakinin yüzünde görmenin nesi kolay anlamadım.

krize girdim ya, kızı cin felan mı carpıyor
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Abi manyaklar bile baharat gibi çeşit çeşit. Dedigine de gider, arkadaslarınla falan yatar. Facebooktan troller. Benim aldıgım izlenim obsesiften ziyade "Clingy". Obsesif oldugu konfirmasyonu gelirse adamdan onu tartışırız da şu an derailment yani.

Ha benimki aslında takıntılının bir türü galiba haklısın. Bana hep öylesi denk geldi. Hiç biri de gidip hırs yapıp arkadaşımla yatmadı. İyi mi kötü mü bu bilemedim bak şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...