Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 xunndan beklenmeyecek doğru sözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 İş yine başa düştü, anlaşıldı. Şimdi yazılanları tek tek okudum da, geyik haricinde çok yazılan bişey yok. Şimdi. Sen desen ki, ya ben bi kızdan hoşlanıyorum, kız olarak sen yorum yap ne beğenir, ne ister falan diye. Diyecek ki, aha o kız benim ama açılamıyor, ağzımı arıyor, hoşuna gidecek. Desen ki, yok kardeşim, ben seni istemiyorum, git başımdan vs. bu sefer de ulaşılmaz olacaksın. Daha da çekici geleceksin. Ulaşılmayan her zaman daha çekicidir abi unutma. Sen de diyosun ki, şu an bi ilişki vs aramıyorum ama arasan olur yani. O yüzden kızla takıl abi, git sinemaya yemeğe, vs. ama ilişkiyi uzun tut. Bi süre sonra olay neticeye kavuşur zaten. Ya sen kızdan hoşlanacaksın ve devam etmek isteyeceksin ya da kız eehh diyecek senden sıkılacak. Ama bence görüşmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Bu tip topiclerde karşı tarafı tanımadığımız sürece hem fiziğini hem davranışını kendi hayatımızdan geçmiş örneklerle kıyaslayarak kafamızda oluşturup ona göre yorum yapıyoruz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Efe haklı. Kızın fotolarını paylaş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 kızın fotoyu göndersin bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 DA2019 said: Efe haklı. Kızın fotolarını paylaş. :P ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Sparkcaster said: xunndan beklenmeyecek doğru sözler eyvah, haksızım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 deadwollun ilk mesajından ben onu anladım. inüendoyu göremeyebilir de sadece açık olarak siego demediği kalmış adamın yüzyüze en zoru tabi ama esas zoru yüzyüze o dersi verebilmekte. "bak kadın. ben senin iyiliğini düşünüyorum. bu sayede güçlenicek ve evrim spiralinde bir boğum daha çıkıcaksın" diyip fedora tiplemeyle olmaz bu işler kaldı ki o durumda ben "AMAN TANRIM O NASIL BİR KARAKTER. AÇIN BARAJ KAPAKLARINI" beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 said: "bak kadın. ben senin iyiliğini düşünüyorum. bu sayede güçlenicek ve evrim spiralinde bir boğum daha çıkıcaksın" diyip fedora tiplemeyle olmaz bu işler Ben öyle de mi demişim düdük, kibarca ilişki istemedigini söylemeli diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Arkadaşlar, Kız cidden takıntılı ise, "ilişki istemiyorum" lafını büyük ihtimal "illa bir ad koymak zorunda değiliz, sadece seninle birlikte olmaktan mutlu oluyorum" vb cümleler ile dodge layacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dworgian said: Arkadaşlar, Kız cidden takıntılı ise, "ilişki istemiyorum" lafını büyük ihtimal "illa bir ad koymak zorunda değiliz, sadece seninle birlikte olmaktan mutlu oluyorum" vb cümleler ile dodge layacaktır. Abi bu şu kesinliğe hastayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 xunn said: said: "bak kadın. ben senin iyiliğini düşünüyorum. bu sayede güçlenicek ve evrim spiralinde bir boğum daha çıkıcaksın" diyip fedora tiplemeyle olmaz bu işler Ben öyle de mi demişim düdük, kibarca ilişki istemedigini söylemeli diyorum. İşte ben de tam o noktada nasıl söyleyebilirim diye düşünüyorum dflk. Topic paradoxa girdi şu postla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 xunn said: Dworgian said: Arkadaşlar, Kız cidden takıntılı ise, "ilişki istemiyorum" lafını büyük ihtimal "illa bir ad koymak zorunda değiliz, sadece seninle birlikte olmaktan mutlu oluyorum" vb cümleler ile dodge layacaktır. Abi bu şu kesinliğe hastayım ya. Takıntılı ise %100 arkasındayım şu lafımın. genellemelere gıcık oluorum ben de kişisel olarak aslında. Ama takıntılı kadın böyle oluo işte. Böyle cevap vermiosa takıntılı değildir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sen tam olarak ne istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Abi gerçekten karmaşık bir durum değil. Hani eveet kasış ama karmaşık değil yani. doğruyu söylemekten caymanı gerektirecek bir mevzu yok. "Hayatımda ilişki istemedigim, yürütemeyeceğim bir dönemdeyim." Bitti. Tabi sıcak bıcak gibi ama dürüst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dworgian said: xunn said: Dworgian said: Arkadaşlar, Kız cidden takıntılı ise, "ilişki istemiyorum" lafını büyük ihtimal "illa bir ad koymak zorunda değiliz, sadece seninle birlikte olmaktan mutlu oluyorum" vb cümleler ile dodge layacaktır. Abi bu şu kesinliğe hastayım ya. Takıntılı ise %100 arkasındayım şu lafımın. genellemelere gıcık oluorum ben de kişisel olarak aslında. Ama takıntılı kadın böyle oluo işte. Böyle cevap vermiosa takıntılı değildir zaten. Abi manyaklar bile baharat gibi çeşit çeşit. Dedigine de gider, arkadaslarınla falan yatar. Facebooktan troller. Benim aldıgım izlenim obsesiften ziyade "Clingy". Obsesif oldugu konfirmasyonu gelirse adamdan onu tartışırız da şu an derailment yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Dworgian said: xunn said: Dworgian said: Arkadaşlar, Kız cidden takıntılı ise, "ilişki istemiyorum" lafını büyük ihtimal "illa bir ad koymak zorunda değiliz, sadece seninle birlikte olmaktan mutlu oluyorum" vb cümleler ile dodge layacaktır. Abi bu şu kesinliğe hastayım ya. Takıntılı ise %100 arkasındayım şu lafımın. genellemelere gıcık oluorum ben de kişisel olarak aslında. Ama takıntılı kadın böyle oluo işte. Böyle cevap vermiosa takıntılı değildir zaten. kız aşık olmuşsa yapacak bir şey yok, dowgian haklı bu gibi durumda kızın konuşmasına, yaklaşmasına izin verip, yalnız kaldığınız zaman saplamayacaksın anlatacaksın ben sana aşık olmadım, kendine iyi bak, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 xunn said: said: onu anlayabilecek, ders çıkarabilecek kapasitede biri olsa zaten şimdiye kadar çözerdi kız seninki kolaya kaçmak bu durumda Katılmıyorum bro, kızın ne kapasitede oldugunu da hakkında hiçbir data sahibi olmadıgımız sürece çok varsayımsal buldum. yüzyüze her zaman en zoru, facebooktan mesaja cevap atmayıp telefonlara çıkmamak nasıl daha zor anlamadım. Şunu karşındakinin yüzünde görmenin nesi kolay anlamadım. krize girdim ya, kızı cin felan mı carpıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 her gün 10 sayfa ne konuşuonuz lan kaçırıp kaçırıp duruyorum okuması da zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Olm bunlar nasıl sexist postlar lan, dfggjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 olsun öyle desen daha kakkui olurdu bence https://www.youtube.com/watch?v=KTw2OyzYHwM#t=74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 xunn said: Abi manyaklar bile baharat gibi çeşit çeşit. Dedigine de gider, arkadaslarınla falan yatar. Facebooktan troller. Benim aldıgım izlenim obsesiften ziyade "Clingy". Obsesif oldugu konfirmasyonu gelirse adamdan onu tartışırız da şu an derailment yani. Ha benimki aslında takıntılının bir türü galiba haklısın. Bana hep öylesi denk geldi. Hiç biri de gidip hırs yapıp arkadaşımla yatmadı. İyi mi kötü mü bu bilemedim bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sonra gamergate neden gg oldu = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 10 sayfa konusup adama şu an kimseyle ilişki istemiyorum, kendime vakit ayırmak istiyorum demeyi kabul ettiremediysek ve hala kuşkudaysa ne diyeceğim diye zaten boşa konuşuyoruz bence çok basit aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bıçakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar