Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Nereye açsam karar veremedim ama burası daha uygun geldi. Ne önerirsiniz ? Kullanan varmı ? Evde studioda kullanılacak sonra belki Ev sinema sistemine geçircem yada Mekanda kullanacaz Studio 35m2 Sinema Odası 32m2 Mekan 120m2 Mekan dışı hepsi acoustic yalıtımlı tabiki. Yamaha HS8 KRK RP5G3-NA Rokit 5 Generation 3 Yamaha HS5 http://ecx.images-amazon.com/images/I/91bfiQf6nrL._SL1500_.jpg http://ecx.images-amazon.com/images/I/717UWbcWFEL._SL1400_.jpg Şunlar arasında kaldık millet m-audio iyi diyor filan başka önerileriniz varsada alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yamaha hs5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hs8 çok dana gibi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 A5+ bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 5'' monitör yerine 7'' monitörü tercih etmeni öneririm home studio için m-audio bx8 serisini düşünmeni hem bütçe açısından hem yapacakların açısından değerlendirmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 M-Audio BX8 D2 8-Inch Active 2-Way Studio Monitor Speakers diyorsun ? hmm amazon prime ile birlikte $462 indirimli oluo bana http://ecx.images-amazon.com/images/I/71FsGdrUUNL._SL1500_.jpg Bütçe açısından zorlar bu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ev sinema sisteminde, mekanda kullancaksan niye monitör alıyorsun güzel kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Mekanda çok iyi oluyor... ev sinema sisteminde THX yakalamak için genelde monitör kullanıyorlar zaten. Ama ben zaten ilk olayım Mix studio muz var orda kullanmak. 2pair alacaz yani 6 ay filan kullanılacak en az olmadı ya mekanda yada evde kulalnırım diyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ben monitörleri daha çok mixing producing işlerinde kullanılıyor diye bililyorum, hem uzaktan dinleme konusunda efektif değiller, daha çok yakın dinleme için, ayrıca bunlar sesi yalın/efektsiz vericekler. ben olsam sinema için hi-fi floor-standing modellere bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Temiz vermesi iyi akio zaten hi-fi sistem dediğin gibi doğru ama DTS TRUEHD filan kullanınca gerek kalmıyor onlara direkt Gelen Saf sesi vermeleri çok önemli oluyor o yüzden özelikle Profesyonel şekilde Ev Sinema odası filan yaptıysan Monitörler daha çok ön planda oluyor Mekandada dediğim gibi birçok mekanda var monitör bar tarzı luca dır filan Mesela nişantaşı chocolate a bi gidip şarap eşliğinde KRK Studio monitöreri test edebilirsin :) ozaman anlayacaksın demek istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 belli bi fiyattan sonra hepsi aynı zaten al birini gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 a5+ alicaktim bir ara gaza gelmistim sonra gittim dinledim a2 de kalmaya karar verdim. a2 bile alabilirsin ya gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ben de A5+ almak istiyorum da Ankara'da nerede dinleyebilirim bilen var mı? Bir de A2+ çıkmış ki kendi DAC'ı da varmış USB girişi filan. Onu da incelemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar