kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 tüm bakkalarda satılıyo o artık ya lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 3 gündür içiyorum da boş gitmiyor ya :)o ohh buz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yerli marka mı? geçen tekelden 2 tuborga 10 lira verdim içim acıdı lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 10.5 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hakkaten ya vergiler yine aldibasini gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 pera 2 ve 3'ü denedim ben. pera 3, isli bira. taps'ın smoke lager'ini içtiğimden beri gördüğüm yerde yapıştırıyorum isli bira. çok hoşuma gidiyor tadı. pera 3 de gayet güzel. beşiktaş'ta united pub'da var. kadıköy'de rexx'in yakınında bi tekelde buldum sonra bu pera'dan ama 3 no yoktu orda. 2 vardı. onu da denedim. gidiyor bir özelliği yok kötü de değil. ucuz olmasından dolayı gayet tercih edilebilir. bizim burdaki bakkallarda olsa alırdım daha sık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 taps smoke lager (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 kutu BECKS mkemmel ya. nası yapmışlarsa hiç yormuyo adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 nanee olabilirmi biranın içinde sank nane var gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 başlığı açtığımdan beri içiyorum dün 2 tane çaktım misal sdf tekel diyo biz de bundan içiyoruz efese 5 lira verilir mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 göktanrı belasını versin böyle devletin 5 liraya birami olur hala içim acıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Budapestede negzel 1.7 liraydi , burda icesi gelmiyo insanin 5 liraya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 becks gibi olsunda hadi neyse efes ne kendine eziyet ne tat var ne keyif. bu basket takımının ismini değiştirdiler zorla ondan sonra mı küstü acaba sahibi alın ibneler bira size dedi. mentollü bira varmı hiç biliyomusunuz çok iyi fikir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Nane yagi at birana ayni sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Esh said: Budapestede negzel 1.7 liraydi , burda icesi gelmiyo insanin 5 liraya cidden DAS! bir de almanya'yı düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 almanyada da aynı en ucuzu 1.7 lira bedava değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Abi hakkaten biralar neden bu kadar pahalı ya hadi rakı viski vodka pahalı anlıyorumda bira lan bu evsizlerin bile sahil de içtiği 2 içkiden biri(diğeri şarap) geçen 4 bira aldım 2 bomonti 2 miller 25tl mi ne verdim bu nedir ya? EDİT:Seçimlerde sırf alkol ve sigara daki vergiyi düşürücez diyen parti kafadan 5-10 milyon oy kapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 acaba neden pahalı ? adeta bir gizem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ben ilk sigara paketi aldığım zaman marlboro 500 bin liraydı 50 krş yani. vay be dede olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 düvel'in hastasıyım leffenin ustasıyım. bu 2 birayı çok seviyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sallanan sandalye alcam ben kendime. bide tüfek bulup onunla otururum kapının önünde. yaklaşanı vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Mal said: ben ilk sigara paketi aldığım zaman marlboro 500 bin liraydı 50 krş yani. vay be dede olduk. samsun bafra birinci meclis silahli kuvvetler kent meltem bahar yeni harman yenice hatta ikinci icmisligim var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 bir de maltepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sallama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 aa fistan bey ozlettiniz kendinizi kuzum..nasilsiniz afiyette misiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar