Shean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 hatta evet tekrar baktım internetten 13 şubata kadar. milleti korkutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 quixef said: Yani sakıncası yoktur derken çat diye askere alıcaz demek istiyolar bence Sadece bedelli degil askerligini yapan herkesdeki yazi bu, askeriyeyle alakan olmadiginin degisik bir yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 üni mezununa 18 diğerlerine 30 bin mi doğrumu biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Herkese 18. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Flassh said: kahrolsun zenginler +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 18000 tl de ne çok para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Silphatos said: quixef said: Yani sakıncası yoktur derken çat diye askere alıcaz demek istiyolar bence Sadece bedelli degil askerligini yapan herkesdeki yazi bu, askeriyeyle alakan olmadiginin degisik bir yorumu Hem özel mesaj hem alıntı yapacak kadar heyecanlanman da ironiyle alakan olmadığının değişik bir yorumu. Askerliğimi Şırnak ta yaptım, Ziraat Bankası'nda değil. Dolayısıyla TCZB askerinin benim askeriyeyle alakam olmadığını söylemesi de ikinci katman ironi. Gift that keeps on giving. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Adamı ilk defa alıntılamıslar lan, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ahaha askerlik yapanlar bu şekilde mi övünüyor gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Neyinle övüneyim lel Yaptım geldim, askerlikle tek alakası e-devlet üzerinden olanın beni alakasız olmakla eleştirmesi komik sadece Bu arada ilk defa alıntılanmak değil, ilk defa alıntılamak orada komik olan, adam hem alıntılamış hem özel mesaj atmış. Here, son: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 birini alıntılayınca, kişinin alıntı yaptığı mesaj özel mesaj olarak gidiyor. senin anlatmak istediğin sanırım, hem alıntı yapıldığı için öm geldi, hemde şahıs direkt öm atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Biri alintilayinca ozel mesaj geldiginden gelmemis yani ? sdf edit : oooo SS geldi. Silp acikla bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bir de karşınızdaki tanımadığınız insanlara nasıl bu kadar rahat gerizekalı gerzek vs gibi sıfatları koyuyorsunuz. bir ben mi rahatsız oluyorum bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 İma edince sıkıntı değil de açık yazınca mı sıkıntılı? Şurada moderately active sayılırım, alıntı özel mesajını normal özel mesaj sandığımı yazmak onu açık açık yazmaktan bence farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 su is var ya bende para var, sen öl pis fakir demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 senko said: bir de karşınızdaki tanımadığınız insanlara nasıl bu kadar rahat gerizekalı gerzek vs gibi sıfatları koyuyorsunuz. bir ben mi rahatsız oluyorum bundan. sen bankada sıra beklerken ben gece 3-5 nöbet tutuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bu konuya askerliğini yapanları almayın yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Sıra beklemedim ben bebeyim. Üst katta cappuccino mu höpürdetirken hallettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ima etmekle acık acık soylemek arasında bir fark yok diyen adam da akıllı geciniyor iste. boyle bi forum burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Bana demis galiba. Sinirden delirdim ve yetkimi kotuye kullanarak sildim. Yasasin kotuluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yalnız seferberlikte falan çağırılmıyomuşuz. savaş çıksa yine fakirler ölcek ya ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 çünkü muafsın askerlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 o sondaki gülücük nedir ya. bence zenginler ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://1.bp.blogspot.com/-_zhHMtE_tb8/UQzYXBXHo-I/AAAAAAAAAXo/lC-PVXVOKQs/s1600/Enemy+At+The+Gates1+(1).png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 senko said: Sıra beklemedim ben bebeyim. Üst katta cappuccino mu höpürdetirken hallettirdim. Vay bee.. Demek ben 4 şekerli çayımı alabilmek için 15 kişilik sırada beklerlen, sen kapüçüno içiyomuşssun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar