SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 html parse kodunu yollasana bora bi zaman bulursam bende ios'unu yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ayriyetten ellerine saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Yapmayin deyip heves kirmicam lakin is yogunluguma bagli olarak butun emeginiz bosa gidebilir arkadaslar. Haliyle cok aceleci davranmayin, gecis yapinca API falan bisey ayarlariz bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 o geçiş 2-3 seneyi bulur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ellerine saglik :D xekxe windidows phone um olsaydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 apisi çıkar ya uğraşmayın parse la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Eline sağlık, direkt Windows Phone arayüzüyle uyumlu olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bugün baktım store aramasında çıkıyor artık paticik yazıldığı zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Borastus said: abuk sabuk dersane yönetim sistemi falan yapacağıma bari paticik ile ilgili bir app yapayım hem ben rahat ederim hem de birkaç kişiye yararım olur dedim. O kadar iyi ki dönüp dönüp iç geçirerek okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 di said: Yapmayin deyip heves kirmicam lakin is yogunluguma bagli olarak butun emeginiz bosa gidebilir arkadaslar. Haliyle cok aceleci davranmayin, gecis yapinca API falan bisey ayarlariz bi sekilde. Sys. Admin kıskanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 harbiden di sen ne halt yemeye sys admin oldun? bos beles takılıyon orda. yok cok isim var, yok bilmemne. İCRAAT BEKLİYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 sys seyis isim Arapça s¥yis isim At bakıcısı "O, atı kızdırıyor, çileden çıkarıyor diye, bütün kabahati seyisinde buluyordu." - A. Ş. Hisar Değişim dedikleri de forum beygirgucu.com olacak artık paticik'ten erişim bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Lumiacılar olarak terazine abandık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 toggie said: harbiden di sen ne halt yemeye sys admin oldun? bos beles takılıyon orda. yok cok isim var, yok bilmemne. İCRAAT BEKLİYORUZ. Su sekilde aglayanlar olarak sys admin nedir ne is yapar ogrenseniz negzel olcak. Bildigin dertleri biter forumun, hep birden rahatlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 onu once sen ogren de isini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 nereye geçiyoz abi? değiştirmeyin forumu lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 telefondan da girmeyeversinler, dokunmayın foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 neyse forum patlarsa diye ben yedek aldım başka yere geçeriz rahat olun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 1 saat once yukledim icinde toplam 15000 dolar olan uc banka hesabim bosaltildi sorumlusu ortaya ciksin (td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 şu adam geldi geleli daha 1 kelime şunu yaptım demedi sadece l2p sys admin ne demek bilion mu dedi. ve en aktif genel yönetici. demek ki hiç bir işi yok bunu çözmek için editör olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 di said: toggie said: harbiden di sen ne halt yemeye sys admin oldun? bos beles takılıyon orda. yok cok isim var, yok bilmemne. İCRAAT BEKLİYORUZ. Su sekilde aglayanlar olarak sys admin nedir ne is yapar ogrenseniz negzel olcak. Bildigin dertleri biter forumun, hep birden rahatlariz. anlat da öğrenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 https://41.media.tumblr.com/231f598e2185fa81c86abfb0c60e4eeb/tumblr_muvkvubT3N1rdzyuao6_400.png dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yanliz adam nasil tembelll ooohhhoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ellerine sağlık Bora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hacilar forum calisiyo mu? Calisiyo. E tamam gorevim bu benim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar