Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows phone paticik app

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yapmayin deyip heves kirmicam lakin is yogunluguma bagli olarak butun emeginiz bosa gidebilir arkadaslar. Haliyle cok aceleci davranmayin, gecis yapinca API falan bisey ayarlariz bi sekilde.
Mesaj tarihi:
Borastus said:
abuk sabuk dersane yönetim sistemi falan yapacağıma bari paticik ile ilgili bir app yapayım hem ben rahat ederim hem de birkaç kişiye yararım olur dedim.

O kadar iyi ki dönüp dönüp iç geçirerek okuyorum.
Mesaj tarihi:
di said:

Yapmayin deyip heves kirmicam lakin is yogunluguma bagli olarak butun emeginiz bosa gidebilir arkadaslar. Haliyle cok aceleci davranmayin, gecis yapinca API falan bisey ayarlariz bi sekilde.

Sys. Admin kıskanmış.
Mesaj tarihi:
sys
seyis
isim Arapça s¥yis
isim At bakıcısı
"O, atı kızdırıyor, çileden çıkarıyor diye, bütün kabahati seyisinde buluyordu." - A. Ş. Hisar

Değişim dedikleri de forum beygirgucu.com olacak artık paticik'ten erişim bitecek
Mesaj tarihi:
toggie said:

harbiden di sen ne halt yemeye sys admin oldun? bos beles takılıyon orda. yok cok isim var, yok bilmemne. İCRAAT BEKLİYORUZ.

Su sekilde aglayanlar olarak sys admin nedir ne is yapar ogrenseniz negzel olcak. Bildigin dertleri biter forumun, hep birden rahatlariz.
Mesaj tarihi:
şu adam geldi geleli daha 1 kelime şunu yaptım demedi sadece l2p sys admin ne demek bilion mu dedi.
ve en aktif genel yönetici.
demek ki hiç bir işi yok bunu çözmek için editör olmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
di said:

toggie said:

harbiden di sen ne halt yemeye sys admin oldun? bos beles takılıyon orda. yok cok isim var, yok bilmemne. İCRAAT BEKLİYORUZ.

Su sekilde aglayanlar olarak sys admin nedir ne is yapar ogrenseniz negzel olcak. Bildigin dertleri biter forumun, hep birden rahatlariz.

anlat da öğrenelim :)
  • Yeni Oluştur...