Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 selamlar, uzun zamandır eskisi kadar çok ilgilenmiyorum donanımla, haliyle güncel donanim tartışmalarını da kaçırdım artık. aşağıdaki gibi bi sistemim var cs:go, h1z1, elite dangerous fln oyun takılıyorum. öyle 3-5fps derdinde değilim oyunlarda, orta-high ayarlarda 40-45fps altına düşmesin yeter sanırım. fiyat/performans en önemlisi benim için. buna göre aşağıdaki sistemde en çok neyi ugrade etmek bana fayda sağlar? bu arada işlemci baya ısınıo, min. fan speed tutmaya çalışıyorum stok fan ile ama ısınıo bu havalarda bile o yüzden yazın hiç çekilmio.soğutucu alacağıma upgrade mi yapsam diorum ama bu sefer herbişi değişecek sanırım. dual 23-24" ekran kullanıyorum, 1920x1080 çözürnürlük asus m4a88td-m (am3 anakart) phenom II x4 955 3.2ghz işlemci 2x2gb 1333 ram msi 560gtx twin frozr 120gb ssd 600w xigmatek powersupply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bütçe vermen lazm, SSD ve belki PSU hariç herşey değişir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ehehe min. bütçeyle max fayda abi işte olay orda :p 750tl-1.5k arası diyebilriiz sanırım. mesela windowsun performans ölçme dalgasında işlemci 7.3, ram 7.5 ekrankartı 6.9 hdd 7.9 gözüküo bu durumda 700-750tl'ye bi ekran kartı yanına da bi 4gb ram patlatsam en mantıklısı olacak sanırım. ama işlemci ne kadar götürür onu tam kestiremiorum. işlemciyi i5 yapmaya kalksam, ekran kartı az gelecek, komple kasayı değiştirmek gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 750 tl'lik ekran kartını besleyemeyebilir o işlemci. Birkaç parça hariç yeniden kurmak sistemi daha hayırlı olacaktır upgrade yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Arkadaşım, Bir zamanlar ben de böyle çok hevesliydim böyle kasa filan hayvan gibi olsun yok su soğutma yok nitrojen soğutma coştuk gittik. Lakin bi zamandan sonra da adama baygınlık gleiyor. Şu an Corsair 500r kasaya sahibim ve 250d(mini itx) bulsam direkt takaslarım. Sıkıldım böyle hayvan gibi evde de yer kaplayan şeylerden. Sana tavsiyem kur bi mini itx sistem. Yok ilerde crossfire yaparım yok su soğutmada custom kit ile harikalar yaratırım sevdasına filan düşme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bright said: 750 tl'lik ekran kartını besleyemeyebilir o işlemci. Birkaç parça hariç yeniden kurmak sistemi daha hayırlı olacaktır upgrade yerine. şu çok net. x4 955 kullandım 4 sene. 7950'yi bırak 7850'ye bile bottleneck yapıyordu. kurtuldum rahatladım. ha ama şöyle bir şey var, istediğini verir ekran kartı değişikliği (mid ayarlar 40-45fps). ayrıca pci-e standardının değişeceği yok daha sonra işlemci/anakart değiştirirken sıkıntı yaşamazsın. işlemci/anakart alsan bu sefer ekran kartına para kalmazsa yaşayacağın hüsran daha büyük olur bence önümüzdeki yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 islemci ve anakarti degistirsen rami arttirsan 8gb falan... ilk posta, sonra ekran karti gibi bi oneri daha temiz. gtx560 fena bi ekran karti degil.256 bit, 1gb ram.saat hizlarida bir sure oldurmez.Ha surundurur ama surundurecek alt yapi lazim.O da asagidaki gibi olabilir.Daha iyisi mutlaka denk gelebilir.Biraz pazari arastirmak lazim.Ben bakmiyorum bir suredir donanim fiyatlarina.Senin durumda bir arkadasa asagidaki gibi bir sistem toplamistim.Cocuk bayaa bi rahata erdiydi yani tavsiyem o yuzden boyle. http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-gaming-3-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmidvi-anakart.html 448 http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4690-soket-1150-35ghz-6mb-onbellek-22nm-islemci.html 690 http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-value-ddr3-1333mhz-cl9-tek-modul-ram.html 258 1396 tl. Best in slot degiller.Hizli sectim parcalari.Daha iyi kombinasyonlar vardir mutlaka. Parca bazli indirimler oluyo bazen.Farkli firmalarda denk gelebilirsin parca parca gold, inventus, vatan ... ne varsa artik.Bazen internete indirim oluyo bazen dukkanda indirim yapiyolar daha kelepire gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Anakart hariç Amazon'dan al herşeyi, Vatan İnventus nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 o kadar da ucuza gelmiyor lan yeni topladım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bende baktım da max 50-100tl oynuor gibi geldi amazon fiyatlarıyla. garanti fln muhabetinden dolayı burdan almak daha mantıklı sanırım. 1.5k'ya ekran kartı, ssd, psu hariç toplayacağım bakalım. birde i5 4690 için sessiz bir soğutucu önerebilir misiniz? oturma odasında bilgisayar o yüzden hatundan fırça yiyoruz paso fan sesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Garanti fln muhabbetinden dolayi Amazon'dan almak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 amazondan almak derken typo oldu heralde tr'den almak demek istedin dimi? n11'den bakıorum mesela 111tl bonus filan da verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Amazon'dan almak derken Amazon'dan almayı kastettim ama anlamak istemiyorsan Türkiye'den de alışveriş yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ekran kartını evga falan almak ve amazon'dan almak mantıklı duruyor mesela. diğer parçaları bilemem de. Bende senle aynı işlemci var, ama cooler master'ın düzgün bir soğutucusu var, işlemciyi yoracak oyunlarda 3.8 ya da 4.0'a overclock ediyorum oyun süresince, ısınma falan da yapmadan oynayabiliyorum. gtx 760'la da bottleneck falan olmadan kullanıyorum. Ama bir daha işlemci aldığımda intel olacak, o yüzden doğru bir değişim yapıyorsun bence, gl&hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar