Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Killer said:

forgiver said:

gergonun saplayamadığı taş stajyeri arıyoruz

ama konu nerden geldi?

Türk kızlarının güzel ama forumda bazıları tarafından beğenilmemesinden konu, Gregonun stajyeri, yeni boşanmış fotokopicisi ve alman satınalma şefi Helga'ya geldi. :D
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Killer said:

forgiver said:

ama konu nerden geldi?

Türk kızlarının güzel ama forumda bazıları tarafından beğenilmemesinden konu, Gregonun stajyeri, yeni boşanmış fotokopicisi ve alman satınalma şefi Helga'ya geldi. :D

resimdeki fotokopici ve stajyeri bulunuz
Mesaj tarihi:
firmanın tahsilatıyla illegal yollardan ilgilenen arkadaşı "pontipati" ye yönlendirdim, yanında bir IT elemanıyla birlikte. patorunuda gazladım, böyle böyle firmanın itibarıyla ilgili sıkıntılı bir ortam var diye. ljbnösfghb.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

DA2019 said:

Killer said:

forgiver said:

ama konu nerden geldi?

resimdeki fotokopici ve stajyeri bulunuz

Hemen önünde, sağdan ikinci stajyer kız. Fotokopici ile maille yazışıyo olm. Takip et konuyu biraz.
Mesaj tarihi:
Grego said:

firmanın tahsilatıyla illegal yollardan ilgilenen arkadaşı "pontipati" ye yönlendirdim, yanında bir IT elemanıyla birlikte. patorunuda gazladım, böyle böyle firmanın itibarıyla ilgili sıkıntılı bir ortam var diye. ljbnösfghb.

şirket mudo mu şimdi onu bi söyle
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

DA2019 said:

Hemen önünde, sağdan ikinci stajyer kız. Fotokopici ile maille yazışıyo olm. Takip et konuyu biraz.

tmm da fotokopici ezik mi fotoğrafta niye yok yazık =(

La olm fotokopici başka firmada çalışıyoooo.

Edit. Hay sayfa başına.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Dworgian said:

DA2019 said:

tmm da fotokopici ezik mi fotoğrafta niye yok yazık =(

La olm fotokopici başka firmada çalışıyoooo.

Edit. Hay sayfa başına.

of tmm ya

"bugün fotokopi makinasını kiraladığımız kadın ile mail trafiği gerekti"

fotokopici diye fiksleyince ben

anladım tmm
Mesaj tarihi:
motivasyonunuzu başka konulara ayırın panpalar. ilan vermedik demiştim.

pontipati, sen öğrenirsin hangi firma olduğunu yakında. şaka sanıyorsun da, tekstil de var böyle illegal bir taraf. yoksa etraf malını yapacağım diye atölye kurup, miletti düdüklemeye çalışan kürt atölye bozması fabrikalarla dolu. nasıl başadecen o akdar adamla. iyi tarafı, sıkıntı olduğunda bu abilere bi meraba diyorsun, şirket muhabbeti sebebiyle senle daha bir ilgili oluyorlar.
Mesaj tarihi:
Vaaay gregodan sert çıkış. Yamuk yapmayın FAÇANIZI ALDIRIRIM diyor.

TOPUKTAN KURŞUNLATIRIM diyorrr.....

Bakalım pontipati bu gelişmeler ışığında geri vitese takacak mıydı? Azzz sonraaa....
Mesaj tarihi:
Grego said:

pontipati, sen öğrenirsin hangi firma olduğunu yakında. şaka sanıyorsun da, tekstil de var böyle illegal bir taraf. yoksa etraf malını yapacağım diye atölye kurup, miletti düdüklemeye çalışan kürt atölye bozması fabrikalarla dolu. nasıl başadecen o akdar adamla. iyi tarafı, sıkıntı olduğunda bu abilere bi meraba diyorsun, şirket muhabbeti sebebiyle senle daha bir ilgili oluyorlar.

ne diycen paticik forumunda saplayamadığım stajyerime yans gözle baktı pontipanti, gidi onu şişleyin mi
Mesaj tarihi:
ya abi bulamazlar birşey. ben merakımdan söyledim, ilk defa böyle bir konu oluyor. bakalım belki buluyorlardır diye. zaten bulsalarda ciddi birşey yapmazlar sormadan.
Mesaj tarihi:
Grego said:

motivasyonumu başka konulara ayırıyorum o zaman
kusura bakma Grego kardeş seni zor duruma sokmak istemem
R yapıyorum gel barışalım
Mesaj tarihi:
abi geri vitesi ben yapamam işte. söyledim gitti artık. şimdi okuyunca bişe bulursanız mutlaka bir patrona söyleyin, kafanıza göre hareket etmeyin diye bir aradım. patrona söylerler, ordan çeviririm ben durumu birşey olmaz.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

öndekiler 1.55 olsa senin boyun 3.42 falandır. bence de geri vites yapmamalısın

fotoğraf alakasız, oltaya gelmeyin : ) mudo ile de bir alakası yok.
  • Yeni Oluştur...