DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Killer said: forgiver said: gergonun saplayamadığı taş stajyeri arıyoruz ama konu nerden geldi? Türk kızlarının güzel ama forumda bazıları tarafından beğenilmemesinden konu, Gregonun stajyeri, yeni boşanmış fotokopicisi ve alman satınalma şefi Helga'ya geldi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DA2019 said: Killer said: forgiver said: gergonun saplayamadığı taş stajyeri arıyoruz ama konu nerden geldi? Türk kızlarının güzel ama forumda bazıları tarafından beğenilmemesinden konu, Gregonun stajyeri, yeni boşanmış fotokopicisi ve alman satınalma şefi Helga'ya geldi. :D resimdeki fotokopici ve stajyeri bulunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 firmanın tahsilatıyla illegal yollardan ilgilenen arkadaşı "pontipati" ye yönlendirdim, yanında bir IT elemanıyla birlikte. patorunuda gazladım, böyle böyle firmanın itibarıyla ilgili sıkıntılı bir ortam var diye. ljbnösfghb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: DA2019 said: Killer said: forgiver said: gergonun saplayamadığı taş stajyeri arıyoruz ama konu nerden geldi? Türk kızlarının güzel ama forumda bazıları tarafından beğenilmemesinden konu, Gregonun stajyeri, yeni boşanmış fotokopicisi ve alman satınalma şefi Helga'ya geldi. :D resimdeki fotokopici ve stajyeri bulunuz Hemen önünde, sağdan ikinci stajyer kız. Fotokopici ile maille yazışıyo olm. Takip et konuyu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: firmanın tahsilatıyla illegal yollardan ilgilenen arkadaşı "pontipati" ye yönlendirdim, yanında bir IT elemanıyla birlikte. patorunuda gazladım, böyle böyle firmanın itibarıyla ilgili sıkıntılı bir ortam var diye. ljbnösfghb. şirket mudo mu şimdi onu bi söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DA2019 said: Hemen önünde, sağdan ikinci stajyer kız. Fotokopici ile maille yazışıyo olm. Takip et konuyu biraz. tmm da fotokopici ezik mi fotoğrafta niye yok yazık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: DA2019 said: Hemen önünde, sağdan ikinci stajyer kız. Fotokopici ile maille yazışıyo olm. Takip et konuyu biraz. tmm da fotokopici ezik mi fotoğrafta niye yok yazık =( La olm fotokopici başka firmada çalışıyoooo. Edit. Hay sayfa başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 grego sana bir adres verelim. sen o adrese göndersene kızı eğitim diye. eğitir yollarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DA2019 said: Dworgian said: DA2019 said: Hemen önünde, sağdan ikinci stajyer kız. Fotokopici ile maille yazışıyo olm. Takip et konuyu biraz. tmm da fotokopici ezik mi fotoğrafta niye yok yazık =( La olm fotokopici başka firmada çalışıyoooo. Edit. Hay sayfa başına. of tmm ya "bugün fotokopi makinasını kiraladığımız kadın ile mail trafiği gerekti" fotokopici diye fiksleyince ben anladım tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Hah oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hayır adam öyle bir durumda ki, adama fotokopi makinası için bile kadın gelio. resist kasıo adam tüm gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Alman satın alma şefi helgayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 sağ arkadaki grego ise, ayakta duruyosa, önündekilerin boyu heralde 42 cm falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 salkdaldjas doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yok ya boşuna zaman harcıyoruz adam gülüp testis geçiyor http://www.gifbin.com/bin/1238584287_seinfeld_had_enough.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 motivasyonunuzu başka konulara ayırın panpalar. ilan vermedik demiştim. pontipati, sen öğrenirsin hangi firma olduğunu yakında. şaka sanıyorsun da, tekstil de var böyle illegal bir taraf. yoksa etraf malını yapacağım diye atölye kurup, miletti düdüklemeye çalışan kürt atölye bozması fabrikalarla dolu. nasıl başadecen o akdar adamla. iyi tarafı, sıkıntı olduğunda bu abilere bi meraba diyorsun, şirket muhabbeti sebebiyle senle daha bir ilgili oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Vaaay gregodan sert çıkış. Yamuk yapmayın FAÇANIZI ALDIRIRIM diyor. TOPUKTAN KURŞUNLATIRIM diyorrr..... Bakalım pontipati bu gelişmeler ışığında geri vitese takacak mıydı? Azzz sonraaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: motivasyonunuzu başka konulara ayırın panpalar. ilan vermedik demiştim. pontipati, sen öğrenirsin hangi firma olduğunu yakında. şaka sanıyorsun da, tekstil de var böyle illegal bir taraf. yoksa etraf malını yapacağım diye atölye kurup, miletti düdüklemeye çalışan kürt atölye bozması fabrikalarla dolu. nasıl başadecen o akdar adamla. iyi tarafı, sıkıntı olduğunda bu abilere bi meraba diyorsun, şirket muhabbeti sebebiyle senle daha bir ilgili oluyorlar. ne diycen paticik forumunda saplayamadığım stajyerime yans gözle baktı pontipanti, gidi onu şişleyin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ya abi bulamazlar birşey. ben merakımdan söyledim, ilk defa böyle bir konu oluyor. bakalım belki buluyorlardır diye. zaten bulsalarda ciddi birşey yapmazlar sormadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 şirkete modelist lazım mı grego. kendim için değil tabii ben ne anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 grego'nun stajeri bulduk beyler.. ayrıntılar az sonraaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: motivasyonunuzu başka konulara ayırın panpalar. ilan vermedik demiştim. pontipati, sen öğrenirsin hangi firma olduğunu yakında. şaka sanıyorsun da, tekstil de var böyle illegal bir taraf. yoksa etraf malını yapacağım diye atölye kurup, miletti düdüklemeye çalışan kürt atölye bozması fabrikalarla dolu. nasıl başadecen o akdar adamla. iyi tarafı, sıkıntı olduğunda bu abilere bi meraba diyorsun, şirket muhabbeti sebebiyle senle daha bir ilgili oluyorlar. motivasyonumu başka konulara ayırıyorum o zaman kusura bakma Grego kardeş seni zor duruma sokmak istemem R yapıyorum gel barışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 abi geri vitesi ben yapamam işte. söyledim gitti artık. şimdi okuyunca bişe bulursanız mutlaka bir patrona söyleyin, kafanıza göre hareket etmeyin diye bir aradım. patrona söylerler, ordan çeviririm ben durumu birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 öndekiler 1.55 olsa senin boyun 3.42 falandır. bence de geri vites yapmamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Fransuxa said: öndekiler 1.55 olsa senin boyun 3.42 falandır. bence de geri vites yapmamalısın fotoğraf alakasız, oltaya gelmeyin : ) mudo ile de bir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar