RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Abi almanlı falan ortamın var grego, ah ula ah...
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: sektöre bak? a) epilasyon merkezi b) bayan kuaförü c) giyim mağazası d) takı kuyum vs e) bakım ürünleri hedesi hangisi? yumusak g ic giyim firmasi..
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 siz hakkaten evrene benim için sağlam enerji gönderiyorsunuz heralde beyler, zorla yoldan çıkartcaksınız. şimdi ya, saniyesinde geldi ak.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: siz hakkaten evrene benim için sağlam enerji gönderiyorsunuz heralde beyler, zorla yoldan çıkartcaksınız. şimdi ya, saniyesinde geldi ak. http://www.coldsteel.com/images/Riposte/the-spear.jpg
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: siz hakkaten evrene benim için sağlam enerji gönderiyorsunuz heralde beyler, zorla yoldan çıkartcaksınız. şimdi ya, saniyesinde geldi ak.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: siz hakkaten evrene benim için sağlam enerji gönderiyorsunuz heralde beyler, zorla yoldan çıkartcaksınız. şimdi ya, saniyesinde geldi ak. kimden abi bu? ST mı FK mı?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bi de gelip "bu topic i de okuttum ben" dersen o tekstil firmasını bulur içinde seninle birlikte yakarız edit: gerçi üstteki mesajla sen kendini yakıosun zaten saldkjs
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: siz hakkaten evrene benim için sağlam enerji gönderiyorsunuz heralde beyler, zorla yoldan çıkartcaksınız. şimdi ya, saniyesinde geldi ak. sapla artık kız da rahatlasın biz de
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: Grego said: siz hakkaten evrene benim için sağlam enerji gönderiyorsunuz heralde beyler, zorla yoldan çıkartcaksınız. şimdi ya, saniyesinde geldi ak. kimden abi bu? ST mı FK mı? ST tabi olm ya. Başka kim olacak.
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Gregoya özelden mail adresimi gönderiyorum. Kızı bana paslasın yeter artık ya. Komikli falan bi sürü de video var elimde.
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 şimdi agzedis gelecek ego şişiriyor diyecek ama, bu başka birisi zaten. diğerleriyle alakası yok.
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 La stajyer kız diil mi bu? Hangi chat programı bu? lync e falan da benzemiyo.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Devrim; Grego said: şimdi agzedis gelecek ego şişiriyor diyecek ama, bu başka birisi zaten. diğerleriyle alakası yok. Bari kendi fotonu koy da niye bu kadar talep görüosun onu da anlayalım lkjsdakldja
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Evlenip boşanınca da feci ego boost geliyor beyler belirteyim
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 senko said: Grego said: sektör gereği, iş için gün içinde muhatab olduğum kişilerin %90 bayan bilgisini not edelim. lan ben burda dudullu sanayii'nin ortasında, yokluktan routerlara kız ismi vermeye başladım. şirketin en güzellerinden biri benim sanırım :/ adam muhattabım %90 kadın diyor... ahahahahahahahahahah
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 adama Gmail den bi kız daha düştü halen nediosunuz :)
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 biz hep aynı şeyi diyoruz forum hep aynı şeyi diyor (ben demiyorum valla) adam hep aynı şeyi yapıyor. böyle bir döngü. kız arkadaşı da değerini bilsin tabii. adam sadakat timsali. aferin (tu)
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: Devrim; Grego said: şimdi agzedis gelecek ego şişiriyor diyecek ama, bu başka birisi zaten. diğerleriyle alakası yok. Bari kendi fotonu koy da niye bu kadar talep görüosun onu da anlayalım lkjsdakldja Bence stajyer kızın fotosunu koysun. Güzel ve şapşal mı yoksa sadece şapşal mı bilelim.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 fotoyu koyarsa 5 dkk da kızın ailesi nereli ona kadar döker bu tayfa.
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 abi aslında kimse hiçbir yere düşmüyor. hepimiz uzay boşluğundayız. ek olarak
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 "roket adam" said: senko said: Grego said: sektör gereği, iş için gün içinde muhatab olduğum kişilerin %90 bayan bilgisini not edelim. lan ben burda dudullu sanayii'nin ortasında, yokluktan routerlara kız ismi vermeye başladım. şirketin en güzellerinden biri benim sanırım :/ adam muhattabım %90 kadın diyor... ahahahahahahahahahah mühendisliğin kaderinde var kimya ve çevre mühendisliği hariç
Öne çıkan mesajlar